E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ισπανία: Βρετανίδα τουρίστρια κατέγραψε με κρυφή κάμερα υπάλληλο ξενοδοχείου να μυρίζει και να της κλέβει τα εσώρουχα

Η γυναίκα είχε πάει για διακοπές με τον γιο της - Αισθάνθηκε άβολα από την συμπεριφορά του υπαλλήλου και έβαλε κρυφή κάμερα στο δωμάτιό της

Ισπανία: Βρετανίδα τουρίστρια κατέγραψε με κρυφή κάμερα υπάλληλο ξενοδοχείου να μυρίζει και να της κλέβει τα εσώρουχα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 27/8/2024 | 15:51

Μία μητέρα από τη Βρετανία αποκάλυψε μια σοκαριστική εμπειρία που βίωσε κατά τη διάρκεια των διακοπών στην Ισπανία. Σύμφωνα με την ίδια, όπως δημοσιεύει η DailyMail, υπάλληλος του ξενοδοχείου φέρεται να εισέβαλε στο δωμάτιό της και να έκλεψε εσώρουχά της, αφού προηγουμένως την είχε φέρει σε δύσκολη θέση ζητώντας να βγουν για καφέ.

Η γυναίκα, για να επιβεβαιώσει τις υποψίες της, κατέγραψε την πράξη του με κρυφή κάμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ράρα Άρμστρονγκ, από το Γκλούστερ της Αγγλίας, είχε πάει διακοπές στο Μπενιντόρμ μαζί με τον 11χρονο γιο της. Από την αρχή, δήλωσε πως ένιωσε άβολα όταν ένας υπάλληλος του ξενοδοχείου ζήτησε το τηλέφωνό της και πρότεινε να πάνε για καφέ. Παρά την άρνησή της, ο άνδρας άφησε μια φιάλη Prosecco στο δωμάτιό της ως «συγγνώμη», γεγονός που την έκανε να υποψιαστεί περαιτέρω και να εγκαταστήσει το iPad του γιου της για να καταγράφει ό,τι συνέβαινε στην πόρτα του δωματίου όσο εκείνη και ο γιος της ήταν έξω για δείπνο.

Δείτε βίντεο:

Το βίντεο που κατέγραψε δείχνει τον υπάλληλο να εισέρχεται στο δωμάτιο, να ψάχνει στα ρούχα της και να βγάζει από την τσάντα με τα άπλυτα κάτι που μοιάζει με εσώρουχο, το οποίο φαινόταν να μυρίζει πριν το βάλει στην πίσω τσέπη του. «Ένιωσα φρικτά, ήταν σαν να παραβιάστηκε η προσωπικότητά μου. Ήμουν εκεί με τον γιο μου, και αυτός ο άντρας ήταν υποτίθεται υπάλληλος του ξενοδοχείου», δήλωσε η Άρμστρονγκ. Η ίδια σημείωσε ότι ήταν απρόσμενη και σουρεαλιστική η στιγμή που κατέγραψε το βίντεο. Η πρώτη της συνάντηση με τον υπάλληλο έγινε όταν πήγε στη ρεσεψιόν για να ρωτήσει γιατί δεν λειτουργούσε η κάρτα του δωματίου της. Εκείνος της ζήτησε να πάνε για καφέ, και όταν η Άρμστρονγκ αρνήθηκε, εκείνος ζήτησε τον αριθμό της. Αργότερα, ανακάλυψε ότι ο υπάλληλος είχε εγγραφεί στον λογαριασμό της στο OnlyFans, χρησιμοποιώντας πιθανώς τα στοιχεία της κράτησης του ξενοδοχείου για να τη βρει. Η Άρμστρονγκ ανέφερε το περιστατικό στο παρακείμενο ξενοδοχείο, όπου της δόθηκε νέο δωμάτιο για την τελευταία νύχτα των διακοπών της, πριν επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο την επόμενη μέρα.

Η πρώτη της συνάντηση με τον υπάλληλο έγινε όταν πήγε στη ρεσεψιόν για να ρωτήσει γιατί δεν λειτουργούσε η κάρτα του δωματίου της. Εκείνος της ζήτησε να πάνε για καφέ, και όταν η Άρμστρονγκ αρνήθηκε, εκείνος ζήτησε τον αριθμό της. Αργότερα, ανακάλυψε ότι ο υπάλληλος είχε εγγραφεί στον λογαριασμό της στο OnlyFans, χρησιμοποιώντας πιθανώς τα στοιχεία της κράτησης του ξενοδοχείου για να τη βρει.

Η Άρμστρονγκ ανέφερε το περιστατικό στο παρακείμενο ξενοδοχείο, όπου της δόθηκε νέο δωμάτιο για την τελευταία νύχτα των διακοπών της, πριν επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο την επόμενη μέρα.

[ΠΗΓΗ]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σε ποια ηλικία είναι οι πιο μοναχικοί άνθρωποι σύμφωνα με νέα έρευνα

Ελλάδα Σήμερα

Η έρευνα έκανε διάκριση μεταξύ της αντιληπτής μοναξιάς, πόσο συχνά κάποιος δηλώνει ότι αισθάνεται μοναξιά ή απομόνωση, και της «πραγματικής μοναξιάς»

Χάος στο αεροδρόμιο Χίθροου: Αγνωστοι ψέκασαν ταξιδιώτες με σπρέι – Μία σύλληψη

Ελλάδα Σήμερα

Ισχυρή αστυνομική παρουσία στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Μεγάλης Βρετανίας, έπειτα από ειδοποίηση για βίαιο περιστατικό στον τερματικό σταθμό 3 – Μία σύλληψη

Η εξομολόγηση ενός δολοφόνου που σκότωσε την οικογένειά του: «Έπρεπε να το είχα κάνει νωρίτερα»

Ελλάδα Σήμερα

Ένας 27χρονος από την Ουρουγουάη όχι μόνο αφάνισε την οικογένειά του αλλά δήλωσε ευθαρσώς στο δικαστήριο πως «τους μισούσα όλους»

Σκάφος του Λιμενικού προσέκρουσε σε βράχια στο λιμάνι του Βόλου

Ελλάδα Σήμερα

Το σκάφος του Λιμενικού καρφώθηκε στον κυματοθραύστη, στα Πευκάκια του Βόλου

Εορταστικό ωράριο: Πότε ξεκινά ‑ Ποιες ώρες θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Ελλάδα Σήμερα

Τι πρότεινε ο Εμπορικός Σύλλογος Αθήνας

Τρόμος για ηλικιωμένη στην Κόρινθο: Την ξυλοκόπησαν άγρια για λίγα κοσμήματα

Ελλάδα Σήμερα

Οι δράστες μπήκαν στο σπίτι της ηλικιωμένης και αφού πήραν ότι βρήκαν εξαφανίστηκαν αφήνοντάς την δεμένη

Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετά κτηνοτρόφος τα 450 πρόβατά του, όλα ντόπιας ιστορικής φυλής

Ελλάδα Χτες

Εκατοντάδες ζώα της φυλής του Ρουμλουκίου θα θανατωθούν λόγω της ευλογιάς

Οργή Μασκ μετά το πρόστιμο στο X: Καταργήστε την Ευρωπαϊκή Ένωση

Ελλάδα Χτες

Tι έγραψε ο δισεκατομμυριούχος

Τι ακολουθεί μετά τον Byron: Ερχεται έντονος και επίμονος αντικυκλώνας, λέει ο Θ. Κολυδάς

Ελλάδα Χτες

Η προοπτική του καιρού την ερχόμενη εβδομάδα

Τροχαίο για την Πηγή Δεβετζή με αυτοκίνητο που τούμπαρε στην Εγνατία Οδό

Ελλάδα Χτες

Μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο - Το ατύχημα σημειώθηκε σε τούνελ πάνω από το Παληό Καβάλας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.