ADVERTISEMENT

Θεσσαλονίκη: Επέμβαση της ΕΛΑΣ για την εκκένωση της κατάληψης Libertatia

Δυνάμεις των ΜΑΤ μπήκαν στην κατάληψη παρουσία δικαστικού λειτουργού

Newsroom

Ενημερώθηκε
1' χρόνος ανάγνωσης
Θεσσαλονίκη: Επέμβαση της ΕΛΑΣ για την εκκένωση της κατάληψης Libertatia
ADVERTISEMENT

Αστυνομική επέμβαση στον χώρο της κατάληψης Libertatia, στη Λεωφόρο Στρατού, στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Δυνάμεις των ΜΑΤ μπήκαν στην κατάληψη παρουσία δικαστικού λειτουργού και προχώρησαν στην προσαγωγή των ατόμων που παρέμεναν εντός αυτής, χωρίς να σημειωθεί κάποια ένταση.

ADVERTISEMENT

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σημείο εντοπίστηκαν νωρίτερα αντιεξουσιαστές που εκτελούσαν οικοδομικές εργασίες χωρίς την απαραίτητη άδεια. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και περικύκλωσαν τον χώρο, ενώ τα άτομα παρέμεναν εντός της κατάληψης φωνάζοντας συνθήματα.

ADVERTISEMENT

Μέχρι στιγμής έχουν προσαχθεί 11 άτομα που παρέμεναν εντός της κατάληψης ενώ νωρίτερα είχε γίνει άλλη μια προσαγωγή.

Αυτή την ώρα άτομα παραμένουν συγκεντρωμένα έξω από την κατάληψη και φωνάζουν συνθήματα κατά της ΕΛΑΣ.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο