ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Ο Ιταλός Τζιάκομο Περίνι πήρε την 3η θέση, ωστόσο οι διοργανωτές του αφαίρεσαν το μετάλλιο όταν ανακάλυψαν ότι είχε την ώρα του αγώνα το κινητό του στη βάρκα

Συνήθως τα σκάνδαλα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες έχουν να κάνουν με το βαθμό ικανότητας κάποιων εκ των συμμετεχόντων...
Τώρα όμως στο Παρίσι προέκυψε μια απίθανη ιστορία που πραγματικά δεν έχει προηγούμενο.
Ο Ιταλός κωπηλάτης Τζιάκομο Περίνι, ο οπόίος έχει χάσει το δεξί του πόδι, τερμάτισε στην 3η θέση στο μονό σκιφ, όμως με την ολοκλήρωση του αγώνα και την αποβίβαση του από τη βάρκα αποκαλύφθηκε ότι είχε μαζί του το κινητό του τηλέφωνο.
Μετά την ενημέρωση των αρμοδίων αποφασίστηκε η αφαίρεση του μεταλλίου από τον Ιταλό καθώς οι κανονισμοί απαγορεύουν ρητά τη χρήση τηλεφώνου κατά τη διάρκεια του αγώνα (γιατί μπορεί να παίρνει οδηγίες από τον προπονητή του ή να παρακολουθεί το που βρίσκονται οι αντίπαλοι του χωρίς να χάνει το ρυθμό του αναγκαζόμενος να γυρίσει και να δει τις κινήσεις τους).
Ο Περίνι βρέθηκε από τρίτος, τελευταίος με τον Αυστραλό Έρικ Χόρι να παίρνει το χάλκινο και την ιταλική αποστολή να καταθέτει ένσταση.
«Ο Περίνι απλά ξέχασε το κινητό του στη βάρκα και αυτό αποδεικνύεται με έναν απλό έλεγχο καθώς δεν μίλησε με κανέναν», ανέφεραν οι Ιταλοί ωστόσο πολύ δύσκολα θα δικαιωθούν.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
STORIES
STORIES
STORIES
ΠΡΟΣΩΠΑ
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ
ΣΧΕΣΕΙΣ
STORIES