E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Φώτης Σεργουλόπουλος: Επανήλθε για Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά, «εμένα θέλει ο κόσμος, είμαι το παν»

Ο Μάρκος Σεφερλής και ο Φώτης Σεργουλόπουλος ανταλλάσσουν «βέλη»

Φώτης Σεργουλόπουλος: Επανήλθε για Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά, «εμένα θέλει ο κόσμος, είμαι το παν»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 10/9/2024 | 10:04

Ο Μάρκος Σεφερλής και ο Φώτης Σεργουλόπουλος ανταλλάσσουν «βέλη» με τον παρουσιαστή της ΕΡΤ να απαντάει στον ηθοποιό και την σύζυγό του, Έλενα Τσαβαλιά.

Φώτης Σεργουλόπουλος και Μάρκος Σεφερλής επιδίδονται τις τελευταίες μέρες, σε ένα πινγκ πονγκ δηλώσεων και αναρτήσεων, με φόντο την παράσταση του ηθοποιού στο Δελφινάριο και τις αντιδράσεις που προκάλεσαν ορισμένα από τα νούμερα της παράστασης. Σε κάθε ανάρτηση ή σχόλιο του ενός, ακολουθεί η απάντηση του άλλου, με την όλη «διαμάχη» να προκαλεί συζητήσεις και στα social media. Το πρωί ο Φώτης Σεργουλόπουλος απάντησε στον Μάρκο Σεφερλή μέσα από τη χιουμοριστική ενότητα «Ρόμπες» για όσα δήλωσε ο τελευταίος στο χθεσινό του βίντεο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, χθες (09-09-2024) ο Μάρκος Σεφερλής έριξε τα βέλη του στον Φώτη Σεργουλόπουλο και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Φώτης Σεργουλόπουλος, το Δελφινάριο δεν είναι αρένα για να πετάς ανθρώπους μέσα και να τους κατασπαράζουν τα θηρία. Προφανώς το είπε για μένα γιατί εγώ είμαι ο άνθρωπος που έχει όλα αυτά τα χρόνια το Δελφινάριο και εμένα προσπαθούν να κατασπαράξουν τα θηρία όλα αυτά τα χρόνια… χωρίς όμως αποτέλεσμα».

«Φώτη μου, και τα πλατό της κρατικής τηλεόρασης που πληρώνονται από τον Έλληνα φορολογούμενο δεν είναι αρένα για να μπορείς εσύ να κατασπαράζεις συναδέλφους σου, θεατρικές παραστάσεις αλλά και το κοινό που βλέπει αυτές τις παραστάσεις επειδή δεν συμφωνούν με την άποψη σου».

«Το Δελφινάριο είναι θέατρο και κάνει σάτιρα. Αυτή σάτιρα που έρχονται κάθε χρόνο χιλιάδες θεατές, την βλέπουν και γελάνε με την ψυχή τους. Και επειδή είσαι και ηθοποιός ξέρεις πως γίνεται η σάτιρα από αρχαιοτάτων χρόνων. Γι’ αυτό κάνε εσύ τη δουλίτσα σου, να κάνω και γω τη δική μου δουλειά που κάνω με επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια. Την οποία, βέβαια, ποτέ δεν έχεις δει αλλά παρόλα αυτά έχεις άποψη. Τα συμπεράσματα δικά σας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σήμερα ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά σατίρισαν μέσα από την εκπομπή τους όσα ειπώθηκαν χθες. Αρχικά, το σκετς ήθελε να έχει γίνει πρόταση μομφής στον Φώτη Σεργουλόπουλο με τον ίδιο να χρησιμοποιεί τα χρόνια καριέρας και τη στήριξη από τον κόσμο που ανέφερε ο Μάρκος Σεφερλής. «Νιώθω τέλεια, λυτρωμένος, εξαιρετικά, διότι ο κόσμος εμένα θέλει. Το ξέρω διότι το βλέπω τόσα χρόνια στη δουλειά μου. Δεν είμαι αρχηγός, είμαι το παν!» είπε ο παρουσιαστής της ΕΡΤ.

Από το σατιρικό βίντεο δεν έλειψαν και τα λόγια στήριξης που είπε η Έλενα Τσαβαλιά στον Μάρκο Σεφερλή στα γενέθλιά του. «Νιώθεις τη στήριξη των ανθρώπων που σε αγαπάνε;» ρώτησε η Τζένη Μελιτά με τον Φώτη Σεργουλόπουλο να απαντά: «Σε ευχαριστώ γιατί εσύ πάντα με στηρίζεις. Πάντα με υποστήριζες, σε οτιδήποτε κι αν γινόταν εσύ ήσουν κοντά μου».

[ΠΗΓΗ]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Viral αγγελία στην Κίνα: Ζητούνταν εργαζόμενοι για βοσκή 3.000 προβάτων

Tabloid Σήμερα

Οι υποψήφιοι ήταν κατά πλειοψηφία γεννημένοι τη δεκαετία του 1990

Η Ευγενία Σαμαρά φόρεσε το μπικίνι της και έκανε βουτιά στον Ατλαντικό: «Έγινε κι αυτό», δείτε φωτογραφίες

Tabloid Σήμερα

«Ρε παιδιά, μια βουτιά στον Aτλαντικό δεν είχα κάνει!» έγραψε η Ευγενία Σαμαρά στο Instagram

ΣΚΑΪ: Η ώρα της Λένας Φλυτζάνη – Αμεσες αλλαγές στο κεντρικό δελτίο

Tabloid Σήμερα

Οι εξελίξεις τρέχουν στο κανάλι του Φαλήρου…

Δανάη Μπάρκα: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που αποχώρησε από την παράσταση των Ρέππα – Παπαθανασίου

Tabloid Σήμερα

Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, όπου η Ελένη Φουρέιρα παρουσίασε τη νέα της συνεργασία μαγιό Eleni Foureira + MEYIA

«Να φύγετε, να πάτε αλλού» – Το επικό σημείωμα σε κάδο απορριμμάτων στα Χανιά

Tabloid Σήμερα

«Όποιος πετάει σκουπίδια έξω από τον κάδο, να αλλάξει πόλη και να ξαναπάει δημοτικό», τονίζει ο πολίτης

Έδωσε μάχη για 20 ολόκληρα λεπτά: 14χρονος πήγε για ψάρεμα και έβγαλε «τέρας» 65 κιλών ‑ Βίντεο

Tabloid Σήμερα

Το ψάρι των 65 κιλών έκανε τον 14χρονο να ξεσπάσει σε δάκρυα μόλις βγήκε στην όχθη

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Εχω βγάλει 120 εκ. δολάρια σε έναν χρόνο»

Tabloid Σήμερα

Οι συμβουλές του προς τους νέους

Η Zara Larsson ξανασυστήνεται στη Gen Z: Πώς ένα meme την έβγαλε από την αφάνεια

Tabloid Σήμερα

Από τα hits στο απόλυτο προσωπικό brand

Έλα στην ομάδα μας: Θέση για δημοσιογράφους στην Αθήνα

Tabloid Σήμερα

Digital Content Editor - Full time στην Αθήνα, Hybrid

Μόνικα Μπελούτσι: Στα 61 δεν είμαι πλέον το κέντρο της προσοχής

Tabloid Χτες

Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με το πέρασμα του χρόνου και δήλωσε πως απολαμβάνει ότι έχει γίνει «θεατής» και δεν τραβάει τόσο τα βλέμματα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.