E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Θεσσαλονίκη ‑ Παράσυρση: Είχα πιει ένα ποτήρι τσίπουρο, υποστήριξε ο 46χρονος οδηγός

Η κατάσταση της υγείας του 37χρονου πατέρα εξακολουθεί να είναι κρίσιμη.

Θεσσαλονίκη ‑ Παράσυρση: Είχα πιει ένα ποτήρι τσίπουρο, υποστήριξε ο 46χρονος οδηγός
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 12/9/2024 | 12:29

Κακουργηματική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας εις βάρος του 46χρονου,ο οποίος, οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ, παρέσυρε και τραυμάτισε ένα αντρόγυνο και το δύο ετών παιδί τους, που κινούνταν πεζή, σε περιοχή της Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, ο 46χρονος διώκεται για «επικίνδυνη οδήγηση στους δρόμους από άτομο που οδηγεί όχημα, μολονότι δεν είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια, εξαιτίας της κατανάλωσης οινοπνεύματος, με αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη δύο ατόμων», όπως επίσης για «σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπό αυτές τις συνθήκες παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην 3η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, από την οποία αναμένεται να πάρει προθεσμία και θα παραμείνει υπό κράτηση.

Ενώπιον του εισαγγελέα φέρεται να είπε ότι είχε πιει ένα ποτήρι τσίπουρο, ενώ ανέφερε ότι εργάζεται με τη μητέρα του σε συνεργείο καθαρισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι δύο μετρήσεις στις οποίες υπεβλήθη (με τη μέθοδο της αιμοληψίας) «έδειξαν» ότι στο αίμα του βρέθηκε αλκοόλ που υπερέβη τα επιτρεπτά όρια και συγκεκριμένα φέρεται να ήταν 0,64 και 0,75 mg/l, αντίστοιχα.

Στο μεταξύ, η κατάσταση της υγείας του 37χρονου πατέρα -σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες- εξακολουθεί να είναι κρίσιμη. Κρίσιμη αλλά σταθερή χαρακτηρίζεται και η κατάσταση της υγείας της 34χρονης, που βρίσκεται στον 5ο μήνα της κύησης. Και οι δύο νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου. Το παιδί τους νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ίδιου νοσηλευτικού ιδρύματος.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καταγγελία για τη γιατρό του Μαζωνάκη: «Με έβγαλε βασίλισσα της Ατλαντίδας»

Πριν 8 ώρες

Θύμα περιγράφει πώς λιποθύμησε κατά τη λεγόμενη «υδροθεραπεία» στο ιατρείο της Καρνεάδου, στο Κολωνάκι, όπου έχασε τη ζωή του ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Τα 13 μέτρα για τις ηλεκτρονικές απάτες ‑ Τραπεζικές κινήσεις, deepfakes, ψεύτικα τηλέφωνα

Πριν 8 ώρες

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σχεδιάζει Εθνικό Κέντρο Αντιμετώπισης Απάτης σε 24ωρη βάση, που θα συνδέει ΕΛ.ΑΣ., τράπεζες, παρόχους και ΑΑΔΕ.

Οι ανατριχιαστικές αναρτήσεις της 25χρονης, ώρες πριν δολοφονηθεί

Πριν 8 ώρες

Με 15 μαχαιριές την σκότωσε ο πρώην της, τα ψέματα του δράστη

Φαρμακείο αυτοκινήτου: Τελειώνει ο χρόνος ‑ Πόσο κοστίζει, που το βρίσκετε

Πριν 8 ώρες

Η Υπουργική Απόφαση Δ30/45652/2026 απαιτεί κιβώτιο πρώτων βοηθειών με πρότυπο DIN 13164:2022, με τους οδηγούς να έχουν λίγους μήνες ακόμη περιθώριο προσαρμογής.

Αυστραλία: 2.700 ευρώ πρόστιμο σε Γαλλίδα που ξέχασε να δηλώσει κονσέρβα φασολάδα

Πριν 8 ώρες

Η 29χρονη, που ζει μόνιμα στη χώρα, έχει μόλις 28 ημέρες να πληρώσει το ποσό -διαφορετικά κινδυνεύει ακόμη και με ακύρωση της βίζας της.

Βραζιλία: Serial killer συνελήφθη με φόρεμα, περούκα και ξένο παιδί στην αγκαλιά

Χτες

Ο 33χρονος συνδέεται με τουλάχιστον 16 δολοφονίες μέσα σε διάστημα τριών

Ο γιος του Παρασκευά Αντζα έκανε τατουάζ στο στήθος το πρόσωπο του αδικοχαμένου πατέρα του

Χτες

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής ανακοινώθηκε από την Ξάνθη για να συνεχίσει την παράδοση του Παρασκευά Αντζα στο άθλημα

Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Εξετάζεται το έμφραγμα ως πιθανή αιτία – Τι δείχνει η νεκροψία

Χτες

Δεν διαπιστώθηκε θρόμβωση στη νεκροψία, ενώ διερευνάται πιθανή εμβολή αέρα κατά την πλασμαφαίρεση στο ιατρείο του Κολωνακίου.

Σάμος: Νεκρός ο 50χρονος Τούρκος που έπεσε από σκάφος ‑ Η σορός βρέθηκε στην Τουρκία

Χτες

Ο άνδρας αγνοούνταν από την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, όταν έπεσε στη θάλασσα βορειοανατολικά της Σάμου - το Λιμενικό ολοκλήρωσε την επιχείρηση έρευνας.

Μητέρα Κυριακής Γρίβα για δολοφονία Πηνελόπης στην Ηγουμενίτσα: Όλοι έχουν το ίδιο μοτίβο

Χτες

Τόνισε δε ότι πρόκειται για άτομα με χειριστική και εξουσιαστική συμπεριφορά, που επιδιώκουν τον έλεγχο του συντρόφου τους

Ιωάννινα: Κεραυνός σκότωσε 88 πρόβατα σε κοπάδι – Ζημιές από ανεμοστρόβιλο στο Σούλι

Χτες

Ο κτηνοτρόφος παρέμεινε αβλαβής, ενώ ο ΕΛΓΑ ενημερώθηκε για την καταγραφή της ζημιάς και την αποζημίωση, καθώς η κακοκαιρία με χαλάζι συνεχίζεται στην Ήπειρο.

Κηφισός: Αστυνομικοί έπιασαν βυτιοφόρο να αδειάζει τοξικά απόβλητα στο ποτάμι

Χτες

Τα λύματα, όπως αποκαλύφθηκε, προέρχονταν από βιομηχανίες αλλά και από νοσοκομείο της Αττικής, ενώ το βυτιοφόρο παρακολουθούνταν επί ημέρες πριν την επέμβαση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 4
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.