ADVERTISEMENT

«Ούρλιαζα κλειδωμένη στις αποσκευές»: Επιβάτες ΚΤΕΛ κατέληξαν να ταξιδεύουν στην μπαγκαζιέρα

Συγκλονιστικές μαρτυρίες ανθρώπων

Από το NEWSROOM
1' χρόνος ανάγνωσης
«Ούρλιαζα κλειδωμένη στις αποσκευές»: Επιβάτες ΚΤΕΛ κατέληξαν να ταξιδεύουν στην μπαγκαζιέρα
ADVERTISEMENT

Ο νεαρός επιβάτης των ΚΤΕΛ, που από λάθος του οδηγού βρέθηκε κλειδωμένος στον χώρο των αποσκευών, φαίνεται ότι δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο μοναδικός που έζησε μια τέτοια εμπειρία.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Η μαρτυρία του έφερε στην επιφάνεια και άλλα παρόμοια περιστατικά με επιβάτες που εγκλωβίστηκαν στην μπαγκαζιέρα την ώρα που προσπαθούσαν να παραλάβουν τις αποσκευές τους και αναγκάστηκαν να περιμένουν να κατεβεί άλλος επιβάτης σε άλλη στάση, ώστε να ξανανοίξει η μπαγκαζιέρα και να απελευθερωθούν.

ADVERTISEMENT

«Πήρα το λεωφορείο από τον Ωρωπό να πάω στην Αθήνα. Κατεβάζω το καροτσάκι και να πάω σπίτι μου. Το καροτσάκι πάει μέσα στο βάθος, κάτω. Μπαίνω μέσα εγώ, με παίρνουν και με γύρναγαν στην Αχαρνών», δήλωσε επιβάτιδα στην εκπομπή «Live News».

«Ανοιχτή η μπαγκαζιέρα, την κλείνει και έμεινα εγώ μέσα στα πετρέλαια και πήγαινα προς τα κάτω. Να φωνάζω και να κλαίω», πρόσθεσε. «Δεν τραυματίστηκε, αλλά έπαθε σοκ και πανικό», είπε η κόρη της.

ADVERTISEMENT

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο