E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Πάνος Κατσαρίδης: «Κόλαφος» κατά του Μάρκου Σεφερλή – «Μαζί του είχα την πιο τραυματική μου εμπειρία στο θέατρο»

Δείτε τι είπε στο παρακάτω βίντεο

Πάνος Κατσαρίδης: «Κόλαφος» κατά του Μάρκου Σεφερλή – «Μαζί του είχα την πιο τραυματική μου εμπειρία στο θέατρο»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 19/9/2024 | 11:34

Για τον Μάρκο Σεφερλή και τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του με αφορμή ένα σκετς για το Nemo στην παράστασή του, αλλά και τον τρόπο που ο ίδιος επιλέγει να αντιδρά μέσα από τα social media του, μίλησε ο Πάνος Κατσαρίδης στο Happy Day.

Ο θεατρικός παραγωγός δήλωσε ότι με τον Μάρκο Σεφερλή είχε την πιο τραυματική του εμπειρία στο θέατρο, και τόνισε πως παρότι είναι ταλαντούχος θα πρέπει να μάθει να δέχεται και την κριτική εφόσον επιλέγει να κάνει σάτιρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Εγώ είχα την πιο τραυματική εμπειρία της καριέρας μου στο θέατρο με τον Μάρκο Σεφερλή. Είναι γνωστό. Ήταν μια συνεργασία που ήταν επίπονη και τελικά δεν έγινε και ποτέ. Οπότε νομίζω ότι εγώ είμαι ένα παράδειγμα που δεν μπορώ να πάρω θέση υπέρ του γιατί δεν έχω ζήσει μια πλευρά του που δεν ήταν όπως θα έπρεπε να είναι», ανέφερε αρχικά ο Πάνος Κατσαρίδης.

«Ήταν μια πάρα πολύ προβληματική συνεργασία. Είχαν συμβεί τότε διάφορα. Ήταν μια συνεργασία που τελικά δεν ευδοκίμησε. Σου λέω, ήταν η πιο τραυματική μου εμπειρία στο θέατρο. Ο Μάρκος είναι ένας πολύ ταλαντούχος άνθρωπος. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί πρέπει να μας λέει συνέχεια πόσο λαοφιλής είναι.

Και δεν καταλαβαίνω και όλη αυτή την ανάγκη αποδοχής. Όταν κρίνεις, κρίνεσαι. Θα ήθελα να τον ακούσω κάποια στιγμή να κάνει και μια αυτοκριτική. Δεν τον έχω ακούσει ποτέ. Ακούω μόνο πόσο τον αγαπάει ο κόσμος, και πόσο όλοι οι άλλοι τον κυνηγάνε. Είναι πολύ πολύ ταλαντούχος και όλο αυτό νομίζω δε χρειάζεται», πρόσθεσε ο θεατρικός παραγωγός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η σάτιρα δεν έχει όρια, αλλά όποιος κάνει σάτιρα, πρέπει να δέχεται και την κριτική. Δεν έχει λόγο κάποιος να κάνει σάτιρα αν δεν αντέχει την κριτική γι’ αυτή τη σάτιρα. Είναι πολύ παρεξηγημένη η λέξη σάτιρα. Σάτιρα κάνουν πολλοί, σάτιρα έκανε και ο Αριστοφάνης. Κάποιοι κάνουν επιτυχημένη σάτιρα, κάποιοι αποτυχημένη. Από εκεί και πέρα, όταν επιλέγεις να κάνεις αυτό, κρίνεσαι. Αλλιώς, κάνε έναν πολύ ωραίο ρόλο του Ψαθά και θα κριθείς για τίποτα, παρά μόνο για το πως παίζεις» κατέληξε ο Πάνος Κατσαρίδης.

[ΠΗΓΗ]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Viral αγγελία στην Κίνα: Ζητούνταν εργαζόμενοι για βοσκή 3.000 προβάτων

Tabloid Σήμερα

Οι υποψήφιοι ήταν κατά πλειοψηφία γεννημένοι τη δεκαετία του 1990

Η Ευγενία Σαμαρά φόρεσε το μπικίνι της και έκανε βουτιά στον Ατλαντικό: «Έγινε κι αυτό», δείτε φωτογραφίες

Tabloid Σήμερα

«Ρε παιδιά, μια βουτιά στον Aτλαντικό δεν είχα κάνει!» έγραψε η Ευγενία Σαμαρά στο Instagram

ΣΚΑΪ: Η ώρα της Λένας Φλυτζάνη – Αμεσες αλλαγές στο κεντρικό δελτίο

Tabloid Σήμερα

Οι εξελίξεις τρέχουν στο κανάλι του Φαλήρου…

Δανάη Μπάρκα: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που αποχώρησε από την παράσταση των Ρέππα – Παπαθανασίου

Tabloid Σήμερα

Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, όπου η Ελένη Φουρέιρα παρουσίασε τη νέα της συνεργασία μαγιό Eleni Foureira + MEYIA

«Να φύγετε, να πάτε αλλού» – Το επικό σημείωμα σε κάδο απορριμμάτων στα Χανιά

Tabloid Σήμερα

«Όποιος πετάει σκουπίδια έξω από τον κάδο, να αλλάξει πόλη και να ξαναπάει δημοτικό», τονίζει ο πολίτης

Έδωσε μάχη για 20 ολόκληρα λεπτά: 14χρονος πήγε για ψάρεμα και έβγαλε «τέρας» 65 κιλών ‑ Βίντεο

Tabloid Σήμερα

Το ψάρι των 65 κιλών έκανε τον 14χρονο να ξεσπάσει σε δάκρυα μόλις βγήκε στην όχθη

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Εχω βγάλει 120 εκ. δολάρια σε έναν χρόνο»

Tabloid Σήμερα

Οι συμβουλές του προς τους νέους

Η Zara Larsson ξανασυστήνεται στη Gen Z: Πώς ένα meme την έβγαλε από την αφάνεια

Tabloid Σήμερα

Από τα hits στο απόλυτο προσωπικό brand

Έλα στην ομάδα μας: Θέση για δημοσιογράφους στην Αθήνα

Tabloid Σήμερα

Digital Content Editor - Full time στην Αθήνα, Hybrid

Μόνικα Μπελούτσι: Στα 61 δεν είμαι πλέον το κέντρο της προσοχής

Tabloid Χτες

Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με το πέρασμα του χρόνου και δήλωσε πως απολαμβάνει ότι έχει γίνει «θεατής» και δεν τραβάει τόσο τα βλέμματα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.