E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Γλυφάδα: «Ελάτε να τη δείρουμε» ‑ Φρίκη από τις αποκαλύψεις για τον ξυλοδαρμό της 14χρονης

Έγινε διαδικτυακό κάλεσμα και το κοινό μαζεύτηκε

Γλυφάδα: «Ελάτε να τη δείρουμε» ‑ Φρίκη από τις αποκαλύψεις για τον ξυλοδαρμό της 14χρονης
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 25/9/2024 | 11:21

Ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις αναφορικά με τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα.

Όπως είπε την Τετάρτη 25/9 ο δικηγόρος της οικογένειας του κοριτσιού, «έγινε μια έκκληση “ελάτε να τη δείρουμε” και το κοινό μαζεύτηκε», ενώ τόνισε πως οι γονείς της βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μετά από 40 χρόνια δικηγορίας και εγώ έχω σοκαριστεί από αυτό το πράγμα. Η κατάσταση του παιδιού και της μητέρας του είναι δραματική. Και οι δύο είναι με ψυχολογική υποστήριξη αυτήν τη στιγμή», επεσήμανε στο Mega και την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο δικηγόρος της οικογένειας της 14χρονης, Μανώλης Γερακιός.

«Υπήρχε η ελπίδα ότι αυτό θα σταματήσει, αλλά δεν σταμάτησε»

«Το σχολείο έχει ξεκινήσει να κάνει ενέργειες, πρέπει να ομολογήσω ότι ενέσκηψαν πάνω στο θέμα, και το υπουργείο Παιδείας αλλά και η Αστυνομία το είδε το θέμα ζεστά και με κατανόηση», συμπλήρωσε.

«Είναι η δεύτερη φορά που έχει δεχτεί επίθεση, η πρώτη υποβαθμίστηκε. Υπήρξε η απόφαση να μην ριχτεί λάδι στη φωτιά, ιδίως διότι υπάρχει η άποψη στο σχολείο ότι αυτά πρέπει να λύνονται μεταξύ των μαθητών. Υπήρχε η ελπίδα ότι αυτό θα σταματήσει, αλλά δεν σταμάτησε. Δεν μπορεί αυτό να γίνεται στο σχολείο και να μην είναι γνωστό», δήλωσε ο δικηγόρος και συμπλήρωσε: «Ο λόγος φαίνεται πως ήταν ένα ευπαρουσίαστο κορίτσι και πολύ καλή μαθήτρια. Αυτός ο συνδυασμός δεν ήταν αποδεκτός».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το σοκαριστικό, σύμφωνα με τον Μανώλη Γερακιό, είναι πως το διαδικτυακό κάλεσμα για τον ξυλοδαρμό της ανήλικης φαίνεται πως έγινε από τις συμμαθήτριές της σε όλη την Αττική.

«Έγινε μια έκκληση “ελάτε να τη δείρουμε” και με μεγάλη χαρά το κοινό μαζεύτηκε. Αυτά είναι τα χάλια της κοινωνίας μας και βεβαίως ότι δεν αισθάνονται ότι θα τιμωρηθούν. Ο νόμος έχει τεράστια κενά. (…) Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα, εμείς έχουμε κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, ώστε να συμμετάσχουμε προς υποστήριξη της κατηγορίας. Δεν περιμένουμε πολλά», εξήγησε.

«Η ψυχολογία της είναι δραματική, φοβάται ότι θα ξανασυμβεί, δεν μπορεί να πλησιάσει το σχολείο όσο υπάρχουν τα άλλα κορίτσια μέσα και είναι με ψυχολογική υποστήριξη αυτήν τη στιγμή», είπε ο δικηγόρος της οικογένειας και πρόσθεσε: «Δυστυχώς υπάρχουν πολλά τέτοια περιστατικά. Έτυχε αυτό και πήρε τη δημοσιότητα. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις, είναι καθημερινότητα στη νυχτερινή Αθήνα αυτό το πράγμα»

[ΠΗΓΗ]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νέα συντριβή τουρκικού αεροσκάφους: Έπεσε πυροσβεστικό στην Κροατία ‑ Νεκρός ο πιλότος

Ελλάδα Σήμερα

Το συμβάν έρχεται δύο μέρες μετά τη συντριβή του τουρκικού C-130 στα σύνορα Γεωργίας - Αζερμπαϊτζάν

«Συναγερμός» αστρονόμων για ασυνήθιστο μετεωρολογικό φαινόμενο το 2026

Ελλάδα Σήμερα

Η Ισπανία ετοιμάζεται να υποδεχθεί λάτρεις της αστρονομίας από όλο τον κόσμο ενόψει ενός ιστορικού ουράνιου φαινομένου

Θεσσαλονίκη: ΕΛΑΣ και ΕΚΑΒ έσωσαν την ζωή βρέφους ‑ «Έσπασαν τα ρεκόρ»

Ελλάδα Σήμερα

Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ένα βρέφος μεταφέρθηκε από τις Σέρρες στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης

10 χρόνια μετά το Μπατακλάν: Η Γαλλία δεν ξεχνά τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης

Ελλάδα Σήμερα

Στις 13 Νοεμβρίου 2015, τρεις ένοπλοι εισέβαλαν στο Μπατακλάν στη διάρκεια συναυλίας, προκαλώντας μία από τις πιο πρωτοφανείς και αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη

Ερντογάν: Η πιο ρεαλιστική λύση στο Κυπριακό είναι εκείνη των δύο κρατών

Ελλάδα Σήμερα

Ο Τούρκος πρόεδρος τόνισε πως η βασική αιτία για το ότι το Κυπριακό παραμένει άλυτο είναι η άρνηση, από την ελληνοκυπριακή πλευρά, «να αποδεχθεί το ισότιμο διεθνές καθεστώς των Τουρκοκυπρίων»

Τέλος στα φθηνά δέματα από Shein και Temu: Η ΕΕ επιβάλλει δασμούς το 2026

Ελλάδα Σήμερα

Πλήγμα για τις κινεζικές εταιρείες - Μέχρι σήμερα, η ΕΕ σχεδίαζε να εφαρμόσει τα μέτρα αυτά από το 2028

Πάνος Ρούτσι: Πήγε σε υπνοθεραπεύτρια και του είπε ότι ο θάνατος του παιδιού του ήταν «στο πεπρωμένο του»

Ελλάδα Σήμερα

«Και εάν δεν έφευγε από το ατύχημα αυτό, θα έφευγε πάλι από τροχαίο»

Νέα Ζηλανδία: Το φαινόμενο της βιοφωταύγειας «φώτισε» τα νερά του Όκλαντ

Ελλάδα Σήμερα

Τι είναι η βιοφωταύγεια και τι την προκαλεί

Τέλος οι φτηνές παραγγελίες στις χώρες της ΕΕ από Temu και Shein – Νέος φόρος από το 2026

Ελλάδα Σήμερα

Πολλοί τομείς της αγοράς ζητούν την αντιμετώπιση χωρίς καθυστερήσεις του αθέμιτου ανταγωνισμού

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.