E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ξεσπά ο Γιώργος Καραμίχος: «Δεν ανέχομαι πια με τίποτα μισογυνισμό και ομοφοβισμό»

«Όλα αυτά που έχουν να κάνουν με ρατσισμό δεν μπορώ...»

Ξεσπά ο Γιώργος Καραμίχος: «Δεν ανέχομαι πια με τίποτα μισογυνισμό και ομοφοβισμό»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 25/9/2024 | 19:32

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Γιώργος Καραμίχος, το απόγευμα της Τετάρτης, για να συνομιλήσει με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μέσα σε άλλα, δε, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στις δύσκολες συνεργασίες και τις συμπεριφορές που δεν ανέχεται πια από συναδέλφους του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καραμίχος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τώρα πια αν κάποιος με ενοχλήσει είτε στη δουλειά είτε οπουδήποτε, θα το πω ευθέως. «Ξέρεις, αυτό που κάνεις με ενοχλεί» ή «δεν μπορεί να είσαι πια αγενής». Δεν ανέχομαι συμπεριφορές, γι’ αυτό έχω φύγει από δουλειές τελευταία. Κάποιες συμπεριφορές δεν τις ανέχομαι πια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Με τίποτα δεν ανέχομαι μισογυνισμό, ομοφοβισμό και όλα αυτά που έχουν να κάνουν με ρατσισμό δεν μπορώ να τα συζητήσω καν. Μετά το metoo, αρχίζουν και φοβούνται λίγο οι άνθρωποι αλλά βλέπεις ότι αυτό όλο ελλοχεύει, είναι τόσο περίεργο, έχει γίνει ένα με το πετσί μας. Όχι μόνο από άντρες προς γυναίκες αλλά κα από γυναίκες προς άνδρας».

«Έχει γίνει πια συνήθεια και δεν καταλαβαίνουν ότι δεν είναι χιούμορ πια να βρίζεις έναν άνθρωπο. Δεν είναι χιούμορ πια, δεν περνάμε καλά. Επίσης, δεν έχιε καθόλου χιούμορ να φωνάζεις στη δουλειά» πρόσθεσε, επίσης, ο Γιώργος Καραμίχος στην καθημερινή εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

[ΠΗΓΗ]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δανάη Μπάρκα: Έγκυος στο πρώτο της παιδί ‑ Το φύλο του μωρού και ο μήνας της γέννας

Ελληνική τηλεόραση Σήμερα

Η παρουσιάστρια και ο Φάνης Μπότσης, έναν χρόνο μετά την αναπάντεχη γνωριμία τους στη Σέριφο, ετοιμάζουν το παιδικό δωμάτιο για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειάς τους.

Σίσσυ Χρηστίδου: Γιόρτασε τα γενέθλιά της ‑ Η ατάκα για τη μεγάλη τηλεοπτική ανατροπή

Ελληνική τηλεόραση Σήμερα

Η παρουσιάστρια γιόρτασε τα 46 της χρόνια με ένα λαμπερό πάρτι στο σπίτι της, ενώ το MEGA ανακοίνωσε επίσημα τη μετακόμιση της εκπομπής της στην πρωινή ζώνη.

Γιώργος Μαζωνάκης: Η επιθυμία της μητέρας του για την κηδεία προκαλεί ανατριχίλα

Ελληνική τηλεόραση Σήμερα

Η σορός του σπουδαίου ερμηνευτή θα τεθεί σε λαϊκή αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στη Νίκαια, ενώ οι Αρχές ερευνούν τις συνθήκες θανάτου του στο ιδιωτικό ιατρείο.

Αντώνης Ρέμος: «Έφυγες νωρίς» ‑ Η συγκινητική αφιέρωση στον Γιώργο Μαζωνάκη

Ελληνική τηλεόραση Σήμερα

Ο αγαπημένος ερμηνευτής λύγισε στη σκηνή της Νέας Παραλίας, τραγουδώντας το «Ανήκω σε μένα» στη μνήμη του καλού του φίλου και συναδέλφου.

Καίτη Γαρμπή: Έπεσε στη σκηνή στη συναυλία του Ρέμου ‑ Η ατάκα για την «επική τούμπα»

Ελληνική τηλεόραση Σήμερα

Η αγαπημένη τραγουδίστρια γλίστρησε λόγω της βροχής στη Θεσσαλονίκη, προκαλώντας αρχικά ανησυχία στους θεατές πριν τους καθησυχάσει η ίδια.

Celine Dion: Επέστρεψε στη σκηνή μετά από 6 χρόνια ‑ Η στιγμή που σταμάτησε να τραγουδά

Ελληνική τηλεόραση Χτες

Η 58χρονη Καναδή σταρ γνώρισε την αποθέωση στο Παρίσι στην πρώτη από τις 26 συναυλίες της, αφήνοντας πίσω τη σκληρή μάχη με το σύνδρομο Stiff Person.

Γιώργος Μαζωνάκης: Το ζεϊμπέκικο‑αφιέρωμα στη μνήμη του από τη Μίνα Καραμήτρου

Ελληνική τηλεόραση Χτες

Οι δύο παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής, μαζί με τον Γιώργο Γρηγοριάδη, αποχαιρέτησαν τον σπουδαίο καλλιτέχνη κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στον αντισυμβατικό του χαρακτήρα.

Ο Βασίλης Ζούλιας κατέβασε την ανάρτηση για τον Μαζωνάκη και ανέβασε νέα: «Μπορείτε όλοι τώρα να συνεχίσετε στον ύπνο σας»

Ελληνική τηλεόραση Χτες

Η νέα τοποθέτηση του Βασίλη Ζούλια έρχεται σε μια περίοδο κατά την οποία η δημόσια συζήτηση γύρω από τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκ

Κλάματα στο αυτοκίνητο για την Μαίρη Συνατσάκη: «Ημουν ψύχραιμη και ξαφνικά δεν ήμουν»

Ελληνική τηλεόραση Χτες

Η influencer μοιράστηκε τη στιγμή σε Instagram story

Μελ Γκίμπσον: Σπάνια έξοδος με τη 16χρονη κόρη του ‑ Η δικαστική μάχη με τη μητέρα της

Ελληνική τηλεόραση Χτες

Ο χολιγουντιανός σταρ απαθανατίστηκε στο Λος Αντζελες με τη Λουτσία, το παιδί που απέκτησε από την επεισοδιακή σχέση του με τη Ρωσίδα μουσικό Οξάνα Γκριγκόριεβα.

Ο APON ακύρωσε συναυλία του λόγω του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη: Σε τέτοιες στιγμές η μουσική μπαίνει σε δεύτερη μοίρα

Ελληνική τηλεόραση Χτες

Ο τραγουδιστής θα εμφανιζόταν στην Πάτρα, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, τη μέρα που θα γίνει η κηδεία του Γιώργου Μαζωνάκη

Ημισκούμπρια: Φώναξαν το όνομα του Γιώργου Μαζωνάκη ‑ Το κοινό απάντησε «Ένα κενό»

Ελληνική τηλεόραση Χτες

Ο Μιθριδάτης μίλησε για την αγάπη του κόσμου προς τον τραγουδιστή στην επετειακή συναυλία των 30 χρόνων στη Θεσσαλονίκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 3
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.