ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Αλλη μια ημέρα ταλαιπωρίας για τους οδηγούς αυτής της πόλης που αναγκάζονται να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες λόγω της έντονης κίνησης στους δρόμους

Από το πρωί της Τετάρτης (09.10.2024), παρατηρείται κυκλοφοριακή συμφόρηση, μιας και η κίνηση στους δρόμους χτυπά «κόκκινο».
Το «έμφραγμα» παρατηρείται στους κεντρικότερους οδικούς άξονες της Αττικής με τα μεγαλύτερα προβλήματα να παρουσιάζονται σε Αθηνών – Κορίνθου και Αθηνών – Λαμίας (κόμβος Καλυφτάκη έως Λ. Αθηνών – είσοδος).
Αυξημένη κίνηση υπάρχει επίσης στη Λ. Ποσειδώνος και στο λιμάνι του Πειραιά.
Λόγω ανατροπής φορτηγού υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Περιφερειακή Αιγάλεω από το ύψος της Λ. ΝΑΤΟ. Από την ανατροπή του οχήματος έχει χυθεί πετρέλαιο στο οδόστρωμα στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αττική Οδό.
Καθυστερήσεις παρατηρούνται προς Αεροδρόμιο:
άνω των 30′ από Φυλής έως Κηφισίας,
άνω των 30′ από Μεταμόρφωση (είσοδο από Λαμία και Πειραιά) έως Κηφισίας.
Καθυστερήσεις σημειώνονται και προς Ελευσίνα:
15′-20′ από Ανθούσα έως Κηφισίας,
20΄-25΄ Περιφ. Υμηττού Αγ. Παρασκευή-Κηφισίας.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
STORIES
STORIES
STORIES
ΠΡΟΣΩΠΑ
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ
ΣΧΕΣΕΙΣ
STORIES