ADVERTISEMENT

Πέθανε πιλότος την ώρα της πτήσης ‑ Έκτακτη προσγείωση αεροσκάφους

O μεγαλύτερος εφιάλτης των επιβατών αεροσκαφών

Newsroom
1' χρόνος ανάγνωσης
Πέθανε πιλότος την ώρα της πτήσης - Έκτακτη προσγείωση αεροσκάφους
ADVERTISEMENT

Αναστάτωση σε πτήση των τουρκικών αερογραμμών, όταν συνέβη αυτό που χαρακτηρίζεται ως ο μεγαλύτερος εφιάλτης των επιβατών...Ο πιλότος πέθανε ενώ το αεροσκάφος ήταν στον αέρα.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Το αεροπλάνο τύπου A350εκτελούσε πτήση από το Σιάτλ των ΗΠΑ προς την Κωνσταντινούπολη, όταν ο κυβερνήτης του Ιλτσεχίν Πεχλιβάν ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και τελικά κατέληξε.

ADVERTISEMENT

Παρά, τις προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή, ο κυβερνήτης δεν τα κατάφερε και σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της εταιρείας, Γιαχία Ουστούν, το πλήρωμα στο κόκπιτ, το οποίο αποτελείτο από έναν κυβερνήτη και έναν συγκυβερνήτη, αποφάσισε να πραγματοποιήσει επείγουσα προσγείωση στη Νέα Υόρκη.

Ο Πεχλιβάν εργαζόταν στην Turkish Airlines από το 2007 και ήταν 59 ετών.

Στις 8 Μαρτίου του 2024 είχε υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις ρουτίνας σε Ιατρικό Κέντρο της Αεροπορίας , οι οποίες δεν έδειξαν κάποιο υποκείμενο πρόβλημα υγείας που θα του απαγόρευε να εκτελεί τα καθήκοντά του.

ADVERTISEMENT
[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο