E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ο γκαφατζής Ομπάμα: Δεν είχε αρκετά λεφτά να πληρώσει σε fast food!

Συνέβη στο πιο γνωστό μπάρμπεκιου στέκι στο Τέξας

Ο γκαφατζής Ομπάμα: Δεν είχε αρκετά λεφτά να πληρώσει σε fast food!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 12/7/2014 | 00:00

Φαίνεται πως ο Μπαράκ Ομπάμα έχει χάσει τελευταία αυτό το κάτι, αυτό το μαγικό άγγιγμα που είχε στην πρώτη του θητεία στον Λευκό Οίκο και που ήταν τόσο ξεχωριστό, ώστε να τον καθιστά ιδιαίτερα αγαπητό στο κοινό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ εσχάτως αδυνατεί να πιάσει τον παλμό των εξελίξεων, τουλάχιστον όσον αφορά την επικοινωνία του με τον μέσο Αμερικανό πολίτη. Έτσι, ακόμα κι όταν προσπαθεί να κάνει ένα άνοιγμα προς το κοινό, πέφτει σε γκάφες. Όπως η τελευταία, στο Όστιν του Τέξας, που εξελίσσεται σε μείζον θέμα και σε καυτό τόπικ στα κοινωνικά δίκτυα.

Στο Όστιν του Τέξας βρίσκεται ένα από τα θρυλικότερα fast food των ΗΠΑ. Ο λόγος για το «Franklin's BBQ joint», ένα μαγαζί διάσημο για τα burger του, αλλά κυρίως για τις τεράστιες ουρές που καθημερινά δημιουργούνται στα ταμεία του από τους εκατοντάδες πελάτες που παρελαύνουν από το μαγαζί για να πάρουν την παραγγελία τους. Ο αστικός μύθος λέει, πως ενίοτε χρειάζεται να περιμένει κανείς ακόμα και τρεις ώρες για να εξυπηρετηθεί στo «Franklin's», αλλά ποτέ κανείς δεν φεύγει και το κυριότερο κανείς δεν περνάει μπροστά στην ουρά, ούτε καν άτομα με ειδικές ανάγκες.

Κι όμως, την Τρίτη το μεσημέρι ένας άνδρας τόλμησε να σπάσει την παράδοση και να προσπεράσει την ουρά, για να παραγγείλει πρώτος φαγητό. Αυτός ο άνδρας δεν ήταν άλλος από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος βρέθηκε στο Τέξας για μια μίνι περιοδεία και για συναντήσεις με τους τοπικούς παράγοντες και γνωρίζοντας τη φήμη των burgers του «Franklin's», έσπευσε στο μαγαζί για να προμηθευτεί φαγητό για τον ίδιο, αλλά και για τη συνοδεία του και για το προσωπικό του προεδρικού αεροσκάφους Air Force One. Μπαίνοντας στο μαγαζί, είδε την ουρά και χωρίς να σκεφτεί την προσπέρασε, αφήνοντας ακόμα και τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού Aaron Franklin έκπληκτο, σε σημείο ώστε όταν τον χαιρέτισε διά χειραψίας, ο κ. Franklin του είπε πως κανείς δεν έχει τολμήσει ποτέ να περάσει μπροστά στην ουρά και πως μπορεί να είναι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά έκανε κάτι... ανήκουστο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ομπάμα έδειξε αιφνιδιασμένος, παραδέχθηκε πως η ουρά ήταν μεγάλη, δικαιολογήθηκε λέγοντας πως ο χρόνος του ήταν περιορισμένος και δήλωσε πως ένιωσε πολύ άσχημα που χρειάστηκε να προσπεράσει την ουρά! Στη συνέχεια, προφανώς ακόμα συγχυσμένος, προσπάθησε να κάνει αστεία με το προσωπικό και τους πελάτες, παρήγγειλε φαγητό αξίας 300 δολαρίων και προσφέρθηκε μάλιστα να πληρώσει και το λογαριασμό ενός πατέρα και της κόρης του, που ήταν οι τελευταίοι πελάτες που παρήγγγειλαν πριν ο ίδιος ορμήσει στα ταμεία!

Όταν η παραγγελία του ετοιμάστηκε, ο Ομπάμα συνέχισε τις... γκάφες, καθώς αρχικά έβγαλε από την τσέπη του μια μικρή δεσμίδα χρημάτων, που όμως δεν έφταναν για να πληρωθεί ο λογαριασμός, καθώς ήταν όλα τους χαρτονομίσματα του ενός (1) δολαρίου (!) και στη συνέχεια ζήτησε να πληρώσει με πιστωτική κάρτα, μια συλλεκτική μαύρη κάρτα της τράπεζας JPMorgan, που όμοιά της ουδέποτε είχε χρησιμοποιηθεί στο συγκεκριμένο κατάστημα στο Τέξας.

Τελικά η παραγγελία πληρώθηκε και ο Πρόεδρος έφυγε από το μαγαζί, η συνέχεια όμως δόθηκε στα social media και κυρίως στο Twitter, όπου οι περισσότεροι χρήστες έψεξαν τον Ομπάμα για το γεγονός ότι δεν καταδέχθηκε να περιμένει στην ουρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καταιγίδα σκόνης πλήττει το Burning Man 2025 – Αναγκαστική εκκένωση και περιορισμένη συμμετοχή

Χτες

Το Burning Man, που φέτος γιορτάζει την 39η του έκδοση, προσελκύει δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο

EuroBasket 2025 – Το πρόγραμμα και οι ώρες των αγώνων της Εθνικής Ελλάδας

Χτες

Η γαλανόλευκη ανοίγει την αυλαία της διοργάνωσης με στόχο την καλύτερη δυνατή πορεία – όλα τα ματς και τα κανάλια μετάδοσης

Συγκλονισμένος ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα από τη νέα γυναικοκτονία: Είμαστε στο 2025 και η γυναίκα δεν μπορεί να φύγει;

Χτες

«Περάστε μηνύματα, δεν πρέπει να χειραγωγούμε, ούτε να χτυπάμε, ούτε τίποτα»

Τι αλλάζει με το νέο εργασιακό νομοσχέδιο: Τι ισχύει για 13ωρο, 4ήμερη εργασία, προσλήψεις‑εξπρές και υπερωρίες

Χτες

Από την επέκταση του 13ώρου μέχρι την ψηφιακή κάρτα εργασίας, οι αλλαγές φαίνεται να εξυπηρετούν κυρίως τους εργοδότες, αφήνοντας τον εργαζόμενο εκτεθειμένο

Συναγερμός στις ΗΠΑ για το παράσιτο «σαρκοφάγα αλογόμυγα» ‑ Εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα σε άνθρωπο

Χτες

Το φαινόμενο μπορεί να προκαλέσει σοβαρές βλάβες ή ακόμη και θάνατο, αν δεν υπάρξει έγκαιρη παρέμβαση

Ραγδαία εξάπλωση του ιού chikungunya στην Ευρώπη – Συναγερμός σε Γαλλία και Ιταλία

Χτες

Ανησυχητική εικόνα στην Ευρώπη με τον ιό chikungunya να καταγράφει συνεχή αύξηση

Φωτιά τώρα στη Σαλαμίνα ‑ Επιχειρούν 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο

Χτες

Κινητοποιήθηκαν 41 πυροσβέστες με 15 οχήματα και 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος

Ζιζέλ Πελικό: Σταμάτησε να της μιλάει η κόρη της

Χτες

Αν και η κοινή γνώμη χειροκρότησε την τόλμη της μητέρας της, η σχέση ανάμεσα στις δύο γυναίκες κατέρρευσε

Γνωστός TikToker δολοφόνησε φίλο του για χρέος 31.000 ευρώ ‑ Η γυναίκα... δόλωμα και η παγίδα

Χτες

Σύμφωνα με τις αρχές, οι δύο άνδρες εργάζονταν στην ίδια μεταφορική εταιρεία

Βόλος: Με χτύπημα στον θώρακα με εργαλείο ψησίματος σκότωσε τη 36χρονη ‑ Τι έδειξε η ιατροδικαστική

Χτες

Πώς δολοφόνησε την σύζυγό του ο 40χρονος καθ΄ομολογίαν δολοφόνος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 14
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.