E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ελισάβετ Μουτάφη: «Το πιο δύσκολο ήταν η πρώτη φορά που…» – Συγκινεί για την υιοθεσία του γιου της από την Αφρική

«Ένιωσα ότι είναι δικό μου όταν το είδα το παιδί»

Ελισάβετ Μουτάφη: «Το πιο δύσκολο ήταν η πρώτη φορά που…» – Συγκινεί για την υιοθεσία του γιου της από την Αφρική
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 14/10/2024 | 10:09

Η Ελισάβετ Μουτάφη βρέθηκε σήμερα Δευτέρα 14/10 καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Happy Day στον ALPHA όπου μίλησε για την απόφαση της να υιοθετήσει με τον σύζυγό της, Μάνο Νιφλή ένα αγοράκι από την Αφρική.

«Ήμασταν τυχεροί γιατί ο δικαστής έβγαλε γρήγορα την απόφαση. Το πήραμε γρήγορα στα χέρια μας. Τον έφερα τον Ιούλιο. Τώρα αρχίζω να ευχαριστιέμαι. Δεν το πιστεύω ότι αυτό το πλάσμα είναι μέσα στο σπίτι. Επειδή μου στέλνουν πολλοί υποψήφιοι γονείς, πρώτα απευθύνεσαι στην Διεθνή κοινωνική υπηρεσία. Ήταν εξαιρετικοί μαζί μας. Περνάς από εκεί συνέντευξη με κοινωνική λειτουργά, φτιάχνεται ο φάκελος σου, περνάς από επιτροπή, στέλνουν τον φάκελό σου, βρίσκεις δικηγόρο εκεί και από εκεί ξεκινά η διαδικασία. Σου στέλνουν φωτογραφία για να γίνει ο μάτσινγκ. Ένιωσα ότι είναι δικό μου όταν το είδα το παιδί. Ήξερε όσα μπορεί να καταλαβαίνει ένα παιδάκι 3 χρονών. Ζήλευε τα άλλα παιδιά που ερχόταν να παίξουμε μαζί. Είναι πανέξυπνο», ανέφερε αρχικά η Ελισάβετ Μουτάφη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Και αποκάλυψε: «Γύρισα, έπρεπε να γίνει το δικαστήριο. Την δεύτερη φορά είχε γίνει το δικαστήριο οπότε έμεινα για να τον πάρω. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Είναι σημαντικό ο κόσμος να πληροφορηθεί από την διεθνή κοινωνική υπηρεσία. Το σημαντικό από όλα είναι ότι γίνεται και να μην κάνουν πίσω αυτοί που θέλουν. Υπάρχουν άνθρωποι να τους στηρίξουν εδώ και εκεί υπάρχουν δικηγόροι»

«Το πιο δύσκολο ήταν η πρώτη φορά που τον είδα και τον γνώρισα και έπρεπε να φύγω. Είναι ανοιχτά όλα δεν είναι ότι απαγορεύεται κάτι. Είχα επικοινωνία με την νταντά που τον είχε. Περίμενα να μου στείλει βίντεο. Είναι ζωηρός αρκετά. Και αγοράκι και Αφρικανός δυνατός. Θέλει να τρέχει και διάφορα τέτοια. Λατρευόμαστε και στον πατέρα του έχει αδυναμία και με τα κορίτσια. Κάνουμε τα πάντα. Ακόμα χρειάζεται να προσαρμοστεί. Προσαρμόστηκε πάει και σχολείο. Ξέρει Ελληνικά. Μιλάει Αγγλικά αλλά αρχίζει μιλάει και Ελληνικά. Είναι ένα παιδί που έχει προσαρμοστεί ιδιαίτερα εύκολα. Θέλω να ρίξω βάρος στην ανατροφή του Δημήτρη», εξομολογήθηκε στο πλατό του Happy Day.

«Η μητέρα μου ήταν θετική. Το λατρεύει. Δεν θα μπορούσε να γίνει αν δεν ήθελε ο Μανώλης», ανέφερε προς το τέλος.

Η Ελισάβετ Μουτάφη είναι παντρεμένη με τον Μάνο Νιφλή από το 2018 με το γάμο να πραγματοποιείται στην Σαντορίνη. Όπως έχει εξομολογηθεί σε συνέντευξή της πάντα ήθελε να αποκτήσει ένα δικό της παιδί και τελικά τα κατάφερε μέσω της υιοθεσίας.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βρείτε Smartwatch από 47,90 €

Σήμερα

Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει!

Προσωποποιημένα δώρα που θα κρατήσουν για πάντα!

Σήμερα

Βρείτε δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Bρείτε θήκες κινητών από 9,90€

Χτες

Μεγάλη ποικιλία ειδών!

Βρείτε powerbank από 14,90 € !

Προχτές

Μεγάλη ποικιλία ειδών!

Βρες όλα τα απαραίτητα για τον γαμό και τη βάπτιση!

Πριν 3 μέρες

Δημιουργήστε online τα δικά σας μοναδικά προσκλητήρια!

Μεγάλη ποικιλία σε παγωτομηχανές από 23€ !

Πριν 4 μέρες

Φτιάξτε το παγωτό σας όπως επιθυμείτε!

Σνακ για παιδιά και μεγάλους χωρίς συντηρητικά!

Πριν 1 εβδομάδα

Ώρα για junk free παιδικα σνακ!

Βρείτε τον πιο οικονομικό πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος!

Πριν 1 εβδομάδα

Σύγκριση τιμών ηλεκτρικού ρεύματος για την αλλαγή παρόχου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.