E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Λίαμ Πέιν: Αυτό το ναρκωτικό πήρε πριν πεθάνει ‑ Η κλήση στο 911 που έγινε από το ξενοδοχείο

To συγκεκριμένο ναρκωτικό μπορεί να προκαλέσει ακραία σκαμπανεβάσματα στους χρήστες και να τους κάνει επιθετικούς

Λίαμ Πέιν: Αυτό το ναρκωτικό πήρε πριν πεθάνει ‑ Η κλήση στο 911 που έγινε από το ξενοδοχείο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 19/10/2024 | 17:31

Νέα διάσταση δίνει η αστυνομία στον τραγικό θάνατο του σταρ των One Direction, Λίαμ Πέιν, καθώς θα μπορούσε να υποφέρει από την επίδραση ενός ναρκωτικού που επηρεάζει το μυαλό του όταν έπεσε νεκρός.

Πιο συγκεκριμένα, ο 31χρονος τραγουδιστής έπεσε από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου του ξενοδοχείου του' στην Αργεντινή μετά από αναφορές ότι συμπεριφερόταν «αλλοπρόσαλλα». Η αστυνομία στο Μπουένος Άιρες ισχυρίστηκε τώρα ότι ερευνά μια θεωρία ότι ο Liam ήταν υπό την επήρρεια μιας ισχυρής ουσίας γνωστή ως Cristal.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόκειται για ναρκωτικό που μπορεί να προκαλέσει ακραία σκαμπανεβάσματα στους χρήστες και να τους κάνει επιθετικούς. Οι αστυνομικοί δήλωσαν στο TMZ ότι η συμπεριφορά του Liam παρουσιάσει πολλές ομοιότητες με τους χρήστες Cristal, αλλά δεν έχουν επιβεβαιώσει ότι το ναρκωτικό ήταν παρόν στο δωμάτιο. Τα ευρήματα των αποτελεσμάτων των εξετάσεων για τα ναρκωτικά και τα φάρμακα που ανακτήθηκαν δεν έχουν ακόμη καταγραφεί πλήρως.

«Έχουμε έναν επισκέπτη που έχει τρελαθεί στα ναρκωτικά»

Το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία ήταν γεμάτο με λευκή σκόνη, αλουμινόχαρτο και μια σπασμένη τηλεόραση. Η αρχική νεκροψία αποκάλυψε ότι ο Liam υπέστη πολλαπλά τραύματα, συμπεριλαμβανομένου ενός κατάγματος στο κρανίο, που οδήγησε σε «εσωτερική και εξωτερική αιμορραγία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα αντίγραφο κλήσης στο 911 που διέρρευσε, δείχνει τον διευθυντή του ξενοδοχείου να λέει μανιωδώς στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης: «Έχουμε έναν επισκέπτη που έχει τρελαθεί από τα ναρκωτικά και καταστρέφει τα πάντα στο δωμάτιό του. Χρειαζόμαστε κάποιον να έρθει».

Ο διευθυντής τηλεφώνησε ξανά για δεύτερη φορά, εκφράζοντας ανησυχία για το μπαλκόνι στο δωμάτιο του Liam και υπονοώντας ότι η ζωή του επισκέπτη ήταν «σε κίνδυνο». Ο διευθυντής δήλωσε: «Θέλουμε να στείλετε κάποιον επειγόντως γιατί, λοιπόν, δεν ξέρω αν η ζωή του επισκέπτη βρίσκεται σε κίνδυνο. Πρέπει να είναι σε δωμάτιο που έχει μπαλκόνι. Και λοιπόν, ανησυχούμε λίγο ότι θα κάνει κάτι, ότι θα θέσει τη ζωή του σε κίνδυνο», αναφέρει η Mirror.

Τα «στοιχεία» που βρέθηκαν στο δωμάτιο του Λίαμ Πέιν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τοπικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του Liam βρέθηκε κλοναζεπάμη, ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο των επιληπτικών κρίσεων ή των κρίσεων λόγω επιληψίας καθώς και των κρίσεων πανικού.

Ο Geoff Payne, πατέρας του πρώην αστέρα των One Direction, πέταξε στο Μπουένος Άιρες μετά τον τραγικό θάνατο του γιου του, τον οποίο η Cheryl, πρώην σύντροφός του, περιέγραψε ως «απερίγραπτα οδυνηρό». Ο κ. Payne εντοπίστηκε με ναυτικό κοστούμι να φεύγει από το ξενοδοχείο Casa Sur στην πρωτεύουσα της Αργεντινής.

Όπως αναφέρει το Associated Press, ο κ. Πέιν ταξίδεψε στην Αργεντινή για να κανονίσει την επιστροφή της σορού του γιου του στην πατρίδα του. Σε ένα βίντεο που μοιράστηκε το BBC, ο κ. Πέιν φαίνεται να επισκέπτεται τα αφιερώματα που άφησαν οι θαυμαστές του έξω από το ξενοδοχείο, να διαβάζει γράμματα και να σταματά να κοιτάζει λουλούδια, φωτογραφίες και κεριά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

liam_pein.jpg
Αυτό συμβαίνει αφού η οικογένεια εξέφρασε τη συντριβή της για το θάνατο του τραγουδιστή, δηλώνοντας: «Ο Liam θα ζει για πάντα στις καρδιές μας και θα τον θυμόμαστε για την ευγενική, αστεία και γενναία ψυχή του».

Η Cheryl, η πρώην σταρ των Girls Aloud, εξέφρασε τις ανησυχίες της για την προστασία του επτάχρονου γιου της με τον Payne, μετά το πολύκροτο ειδύλλιό τους από το 2016 έως το 2018. «Καθώς προσπαθώ να διαχειριστώ αυτό το συγκλονιστικό γεγονός και να επεξεργαστώ τη δική μου θλίψη σε αυτή την απερίγραπτα οδυνηρή στιγμή, θα ήθελα ευγενικά να υπενθυμίσω σε όλους ότι χάσαμε ένα ανθρώπινο ον», έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram.

Δίπλα σε ένα μονόχρωμο στιγμιότυπο του Payne στο κρεβάτι με τον μικρό τους γιο Bear, συνέχισε: «Ο Λίαμ δεν ήταν μόνο ποπ σταρ και διασημότητα, ήταν γιος, αδελφός, θείος, αγαπημένος φίλος και πατέρας για τον 7χρονο γιο μας. Ένας γιος που τώρα πρέπει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα ότι δεν θα ξαναδεί ποτέ τον πατέρα του».

Πηγή: dailystar.co.uk

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Πήγα να την ξυπνήσω και ήταν νεκρή, μου είχε παραπονεθεί πως έχει πονοκέφαλο» λέει η μητέρα της 24χρονης Κυριακής που πέθανε στη Ρόδο

Σήμερα

Σύμφωνα με το επίσημο πιστοποιητικό θανάτου ο θάνατος της 24χρονης Κυριακής Κασιώτη αποδίδεται σε αιμορραγικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο

Σορός άνδρα εντοπίστηκε στο Πόρτο Κατσίκι στην Λευκάδα, εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα

Σήμερα

Εντοπίστηκε από πολίτες που βρίσκονταν στην περιοχή και αμέσως ειδοποίησαν τις Αρχές

Τεμπονέρας για ΕΛΑΣ του Τσίπρα: Το όνομα συμβολίζει το πάντρεμα του εθνικού με το κοινωνικό

Σήμερα

Yπογράμμισε ότι η συζήτηση δεν πρέπει να περιορίζεται στις «ταμπέλες», αλλά στο πολιτικό περιεχόμενο

Μητσοτάκης κατά Τσίπρα: Φαντάζομαι άφησε το ΕΑΜ για τον Πολάκη ‑ Είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με νέο ΑΦΜ;

Σήμερα

«Η χώρα έχει πειραματιστεί με αυτόκλητους σωτήρες», είπε ο πρωθυπουργός για τη Μαρία Καρυστιανού

Ράγισε καρδιές η κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα στον επικήδειο: «Δεν σου λέω αντίο, γιατί θα είσαι για πάντα μέσα μου»

Σήμερα

«Αν υπάρχουν άγγελοι, ο δικός μου είσαι εσύ και αν υπάρχει αγάπη, είσαι η μοναδική», είπε συγκινημένη η Βικτώρια Δέλλα

Στα Ιωάννινα εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων για το 2026, σε απομόνωση 45χρονος ασθενής

Σήμερα

Η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του

Ο Πέτρος Συρίγος τραυματίστηκε σε σοβαρό τροχαίο – «Έχω σπάσει τους δύο καρπούς στα χέρια μου» λέει ο σεφ

Σήμερα

«Είναι ότι χειρότερο μπορούσα να πάθω με την χειρωνακτική εργασία που κάνω» είπε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Συρίγος

Τα ξενοδοχεία μπορούν να αρνούνται νερό βρύσης στους πελάτες τους, έκρινε το Ανώτατο Δικαστήριο της Ιταλίας

Σήμερα

Τουρίστρια ζητούσε αποζημίωση 2.700 ευρώ επειδή ξενοδοχείο στους Δολομίτες της πρόσφερε μόνο εμφιαλωμένο νερό επί πληρωμή

Κορινθία: Kαρχαρίας εμφανίστηκε στις Κεχριές ‑ Δείτε το βίντεο

Σήμερα

Νέα «επίσκεψη» καρχαρία στα ανοιχτά της Κορινθίας

Κώστας Παπαδόπουλος: Συνελήφθη για ξυλοδαρμό 14χρονου ο πρώην παίκτης του Survivor, τι υποστηρίζει ο ίδιος

Σήμερα

«Τον έβαλα στο αμάξι για να τον πάω στην Ασφάλεια», είπε μετά τις πληροφορίες ότι τοποθέτησε το ανήλικο στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 14
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.