E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκε στη σύζυγό του επειδή δεν έβαλε στο καφενείο της το τραγούδι που ήθελε

Το δικαστήριο αποφάσισε ότι δεν θα ξαναπλησιάσει τη σύζυγό του σε απόσταση μικρότερη των 20 μέτρων

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκε στη σύζυγό του επειδή δεν έβαλε στο καφενείο της το τραγούδι που ήθελε
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 21/10/2024 | 08:17

Ένας άγριος καβγάς ενός ζευγαριού για τη μουσική που έπαιζε στο καφενείο που διατηρεί η γυναίκα, οδήγησε στη σύλληψη για ενδοοικογενειακή βία και έφερε στην επιφάνεια μια χρόνια κακοποιητική συμπεριφορά.

Η υπόθεση απασχόλησε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, με τους δικαστές να επιβάλουν στον κατηγορούμενο ποινή φυλάκισης έξι μηνών, κρίνοντας τον ένοχο για ενδοοικογενειακή απειλή, και να αποφασίζουν να αναστείλουν την ποινή του επί τριετία, υπό την προϋπόθεση ότι θα αποχωρήσει από την οικογενειακή εστία και δε θα ξαναπλησιάσει το θύμα σε απόσταση μικρότερη των 20 μέτρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιπλέον, αποφάσισαν η επικοινωνία του ζευγαριού, σχετικά με τα ανήλικα τέκνα τους, να γίνεται μόνο μέσω γραπτών μηνυμάτων, έτσι ώστε να υπάρχουν αποδείξεις ότι η γυναίκα συναινεί όταν ο σύζυγός της βλέπει σε προκαθορισμένο χρόνο και τόπο τα τέκνα τους.

Ο καβγάς για τη μουσική

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε την περασμένη Τετάρτη, μέσα στο καφενείο που διατηρεί η γυναίκα στη Θεσσαλονίκη, όταν ο σύζυγός της έφτασε ως πελάτης και έκατσε στο μπαρ απαιτώντας να αλλάξει την μουσική που έπαιζε στο μαγαζί. «Ζήτησε να βάλω τη μουσική που ήθελε να ακούσει και μου είπε να μη παίζω λαϊκά τραγούδια στο καφενείο. Απάντησα ότι δεν γίνεται να βάλω τη μουσική που ήθελε να ακούσει εκείνος. Τότε μου είπε "είμαι πελάτης και πληρώνω, εδώ μέσα θα βάζεις ό,τι θέλω εγώ". Αρνήθηκα λέγοντάς του ότι αυτό δεν γίνεται», κατέθεσε η γυναίκα στους δικαστές.

Σύμφωνα με την ίδια, αμέσως μετά ο «νταής» σύζυγός της ξεκίνησε να τσακώνεται με έναν πελάτη του καταστήματος όταν εκείνος έσπευσε για να τον ηρεμήσει, ενώ η γυναίκα επέμενε να του λέει ότι δε θα μπει η μουσική που ζητούσε. «Δεν ήταν μεθυσμένος, είχε πιει μερικές μπύρες, αλλά γενικά είναι νευρικός. Του ζήτησα ξανά να ηρεμήσει και εκείνος συνέχισε να με βρίζει και να απειλεί», τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο γιος μπήκε στη μέση για να προστατεύσει τη μητέρα του

Όπως περιέγραψε στη συνέχεια, ο κατηγορούμενος της επιτέθηκε και σωματικά, με τον ανήλικο γιό τους να μπαίνει στη μέση και να προσπαθεί να προστατέψει τη μητέρα του. «Ο γιος μου ήταν στο μπαρ και μπήκε μπροστά, τον τράβηξε για να μη με χτυπήσει», πρόσθεσε σε επιβαρυμένη ψυχολογική κατάσταση.

Το θύμα κατέθεσε στους δικαστές ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο σύζυγός της γίνεται βίαιος καθώς, όπως είπε, τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας εις βάρος της είναι συχνά.

«Του έχω ζητήσει να χωρίσουμε και εκείνος με απειλεί, με προσβάλει και με βρίζει. Είναι ζηλιάρης, δεν μπορώ ούτε να κουνηθώ. Μαλώνει κάθε ημέρα με τον κόσμο», ανέφερε και κατήγγειλε πως έχει δεχθεί πολλές φορές επιθέσεις από τον σύζυγό της. «Με έχει χτυπήσει πολλές φορές με γροθιές στο κεφάλι, φοβάμαι ότι θα κάνει και κάτι χειρότερο. Του έχω ζητήσει πολλές φορές να μη με χτυπάει και απλά να μου μιλάει αλλά εκείνος συνεχίζει. Ακόμα και στο τελευταίο περιστατικό τον κρατούσαν για να μη με χτυπήσει», σημείωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Της είπα να βάλει ένα τραγούδι»

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι έχει χτυπήσει τη σύζυγό του, ενώ σχετικά με το επίμαχο περιστατικό υποστήριξε ότι όλα έγιναν επειδή της ζήτησε να βάλει ένα τραγούδι, ως πελάτης.

«Δεν τη χτύπησα ποτέ, μόνο μια φορά στο παρελθόν αλλά δεν έγινε κάτι. Την αγρίεψα μόνο, την εκφόβισα, δεν τη χτύπησα. Την Τετάρτη με κατηγόρησε μπροστά στον κόσμο. Πήγα ως πελάτης στο μαγαζί και ζήτησα να αλλάξει μουσική. Της είπα να βάλει ένα τραγούδι και άρχισε να με κατηγορεί. Απλά σηκώθηκα επάνω... Δε της είπα ότι θα τη ρίξω στο ποτάμι και ότι θα δει αν θα φύγει από εμένα. Λογικοί άνθρωποι ήμαστε, όχι χαζοί, παλεύουμε για να ζήσουμε τα παιδιά μας. Το μετάνιωσα, δεν ήθελα να γίνει κάτι τέτοιο», είπε.

Σημειώνεται ότι στον κατηγορούμενο αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου έννομου βίου, ενώ την καταδίκη του πρότεινε και ο εισαγγελέας της έδρας.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το «club» του 1 τρισ. δολαρίων μεγαλώνει: Ποια είναι η SK Hynix που μπήκε στη λίστα

Σήμερα

Δεν είναι η μόνη που το κατάφερε τις τελευταίες 24 ώρες

Στη δημοσιότητα το προσχέδιο του μνημονίου ανάμεσα στις ΗΠΑ και το Ιράν: Ποιος θα κάνει κουμάντο στα Στενά του Ορμούζ

Σήμερα

Παρά τις διαρροές και τις έντονες παρασκηνιακές επαφές, δεν υπάρχει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση για οριστική συμφωνία

Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση για τις συναλλαγές Απριλίου, δείτε εάν κερδίσατε έως 50.000 ευρώ

Σήμερα

Η νέα φορολοταρία της ΑΑΔΕ για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές του Απριλίου ολοκληρώθηκε, μοιράζοντας χρηματικά έπαθλα έως 50.000 ευρώ, ενώ αυξημένοι λαχνοί δίνονται σε όσους χρησιμοποιούν περισσότερο ηλεκτρονικές πληρωμές

«Πήγα να την ξυπνήσω και ήταν νεκρή, μου είχε παραπονεθεί πως έχει πονοκέφαλο» λέει η μητέρα της 24χρονης Κυριακής που πέθανε στη Ρόδο

Σήμερα

Σύμφωνα με το επίσημο πιστοποιητικό θανάτου ο θάνατος της 24χρονης Κυριακής Κασιώτη αποδίδεται σε αιμορραγικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο

Σορός άνδρα εντοπίστηκε στο Πόρτο Κατσίκι στην Λευκάδα, εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα

Σήμερα

Εντοπίστηκε από πολίτες που βρίσκονταν στην περιοχή και αμέσως ειδοποίησαν τις Αρχές

Τεμπονέρας για ΕΛΑΣ του Τσίπρα: Το όνομα συμβολίζει το πάντρεμα του εθνικού με το κοινωνικό

Σήμερα

Yπογράμμισε ότι η συζήτηση δεν πρέπει να περιορίζεται στις «ταμπέλες», αλλά στο πολιτικό περιεχόμενο

Μητσοτάκης κατά Τσίπρα: Φαντάζομαι άφησε το ΕΑΜ για τον Πολάκη ‑ Είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με νέο ΑΦΜ;

Σήμερα

«Η χώρα έχει πειραματιστεί με αυτόκλητους σωτήρες», είπε ο πρωθυπουργός για τη Μαρία Καρυστιανού

Ράγισε καρδιές η κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα στον επικήδειο: «Δεν σου λέω αντίο, γιατί θα είσαι για πάντα μέσα μου»

Σήμερα

«Αν υπάρχουν άγγελοι, ο δικός μου είσαι εσύ και αν υπάρχει αγάπη, είσαι η μοναδική», είπε συγκινημένη η Βικτώρια Δέλλα

Στα Ιωάννινα εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων για το 2026, σε απομόνωση 45χρονος ασθενής

Σήμερα

Η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του

Ο Πέτρος Συρίγος τραυματίστηκε σε σοβαρό τροχαίο – «Έχω σπάσει τους δύο καρπούς στα χέρια μου» λέει ο σεφ

Σήμερα

«Είναι ότι χειρότερο μπορούσα να πάθω με την χειρωνακτική εργασία που κάνω» είπε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Συρίγος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.