E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Έφη Τσιχλάκη: Την κληρονόμησε ο δολοφόνος της και πούλησε το σπίτι που τη σκότωσε

«Ελλάδα, μας αηδίασες...»

Έφη Τσιχλάκη: Την κληρονόμησε ο δολοφόνος της και πούλησε το σπίτι που τη σκότωσε
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 21/10/2024 | 17:54

Μια απίστευτη τροπή φέρεται να έλαβε η υπόθεση δολοφονίας της Έφης Τσιχλάκη, καθώς το άτομο που αφαίρεσε τη ζωή της, φέρεται να την κληρονόμησε και μάλιστα να πούλησε το σπίτι που τη σκότωσε.

Ο δολοφόνος φέρεται να απέκτησε το σπίτι πριν από δύο χρόνια και από τότε να το ξεφορτώθηκε, με την όλη διαδικασία να καταγγέλλεται «ως παράνομη», αλλά «κανένας θεσμός να μην κάνει κάτι» για να την αποτρέψει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με την εκπομπή «Open Τώρα» το έγκλημα έγινε τον Μάρτιο του 2016 στο Κολυμπάρι Χανίων, όταν η γυναίκα δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, τότε υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, που είχε εμπλακεί σε υποθέσεις ναρκωτικών και μάλιστα είχε παραβιάσει τους όρους.

Ο άνδρας επιχείρησε να τη στραγγαλίσει έξω από το μπάνιο του σπιτιού τους και στη συνέχεια της έριξε μια σφαίρα στο κεφάλι, με όπλο που κατείχε παράνομα. Έκτοτε, ειδοποίησε την αστυνομία και περιέγραψε ως αυτοκτονία το έγκλημα. Η υπόθεση είχε λάβει διαστάσεις και καταγγελθεί «για κουκούλωμα», καθώς αρκετοί συμπεριφέρθηκαν «ήπια» στον δολοφόνο, προτείνοντας και την αθώωσή του, παρότι τα στοιχεία έδειχναν το άκρως αντίθετο.

Ο ξάδερφος του θύματος και δικηγόρος της οικογένειας της, Εμμανουήλ Αθανασίου, ανέφερε ότι ο δολοφόνος κληρονόμησε τελικά το θύμα και μάλιστα παράνομα, ενώ κατάφερε και να εξαργυρώσει την περιουσία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν υπάρχουν πλέον λόγια»

Ο Εμμανουήλ Αθανασίου, πέρα από την τηλεοπτική του παρέμβαση, έκανε και ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου έγραψε το εξής:

«Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών στην υπόθεση Τσιχλάκη έχουν προκαλέσει όχι απλά την οργή και την αγανάκτηση αλλά πλέον την απελπισία στην οικογένειά μας όσον αφορά το δικαστικό αυτό θρίλερ.

Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο σχεδόν εξετάστηκε από δικαστικό συμβούλιο στη Κρήτη η έφεση που άσκησε η Εισαγγελέας στο προβληματικό βούλευμα αποφυλάκισης του Κώστα Λεμενιτάκη, ο οποίος είναι και θα παραμείνει ελεύθερος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με τη βούλα της ελληνικής δικαιοσύνης για μια γυναικοκτονία την οποία κάλυψε με κάθε τρόπο.

Ο Κώστας Λεμενιτάκης αποφυλακίστηκε μόλις λίγες εβδομάδες μετά την εξέταση των διπλών αιτήσεων αναίρεσης από το Α Ποινικό τμήμα του Αρείου Πάγου.

Εξέτισε την ποινή του σε Αγροτικές φυλακές, η δε επιμέτρηση της ποινής αφήνει σοβαρά ερωτηματικά σε νομικούς κύκλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Άρειος Πάγος ΑΚΌΜΑ δεν έχει εκδώσει την σχετική απόφαση, γνωρίζοντας φυσικά ότι σε κάθε περίπτωση η υπόθεση Τσιχλάκη οδεύει προς Στρασβούργο και ότι για μία ακόμη φορά η ελληνική δικαιοσύνη θα ξεφτιλιστεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ακόμα πιο σοκαριστικό;

Κρήτη – Ελλάδα, η χώρα όπου ο δολοφόνος κληρονομεί το θύμα του, πουλάει το σπίτι που έγινε ο φόνος και βγάζει και φράγκα μετά την δολοφονία, όλα αυτά εν πλήρη παρανομία. Ελλάδα, μας αηδίασες…

Δεν υπάρχουν πλέον λόγια για να περιγράψουμε πως νιώθουμε απέναντι σε αυτό το χάος…

Σε αυτήν την θεσμική κατάντια!

Χάθηκε και η ντροπή πια…».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εύβοια: Κατήγγειλε απαγωγή της συζύγου του ‑ Τι βρήκε η Αστυνομία στο σπίτι στον Θεολόγο

Χτες

Ανδρας δήλωσε στην Αστυνομία πως η γυναίκα του είχε απαχθεί, όμως η αλήθεια αποδείχθηκε πολύ διαφορετική

Σεισμός 7,7 Ρίχτερ στην Ινδονησία: Η θάλασσα «τραβήχτηκε» πριν χτυπήσουν τα κύματα ‑ Δείτε βίντεο

Χτες

Ο ισχυρότερος σεισμός στη χώρα από το 2022 άφησε πίσω του 51 νεκρούς, 113 τραυματίες και πάνω από 1.300 κατεστραμμένα σπίτια στο Φλόρες.

Απειλές με καραμπίνα σε βάρος υπαλλήλων της ΔΥΠΑ: Τι κατήγγειλε η Ομοσπονδία

Χτες

Ανεργος πολίτης φέρεται να απείλησε εργαζομένους της υπηρεσίας εξαιτίας προβλημάτων με την προπληρωμένη κάρτα ανεργίας.

Τουρκία: Ζήλεψαν τη δόξα του Νόλαν με την «Οδύσσεια» ‑ Ξαφνικά βρήκαν τη σπηλιά του Ομήρου

Χτες

Στο Μπόρνοβα της Σμύρνης, γνωστό ως «Κοιλάδα του Ομήρου», ξέσπασε νέα διαμάχη για την καταγωγή του ποιητή μετά την επιτυχία της ταινίας «The Odyssey».

Τραμπ σε Ομάν: Ανατριχιαστική απειλή βομβαρδισμού αν εμπλακεί στο μέτωπο Ιράν‑ΗΠΑ

Χτες

Ο Αμερικανός πρόεδρος προειδοποίησε τη χώρα του Κόλπου για τον ρόλο της στις διαπραγματεύσεις γύρω από τα Στενά του Ορμούζ, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν βιάζεται να κλείσει τον πόλεμο με το Ιράν.

Τραγωδία στη Σίφνο: Νεκροί τρεις επιβαίνοντες σε συντριβή ιδιωτικού ελικοπτέρου

Χτες

Ανάμεσα στα θύματα νιόπαντρο ζευγάρι Βρετανών τουριστών που βρισκόταν στο νησί για το γαμήλιο ταξίδι του, ενώ ο χειριστής ήταν Έλληνας απόστρατος της Αεροπορίας Στρατού.

Ηλικιωμένος δέχθηκε επίθεση από μετανάστη που τον βίαζε επί 20 λεπτά έξω από ναό ‑ «Ήθελα να τον βοηθήσω»

Χτες

Ο 33χρονος Μπρούκε Ντσεαλιάνε κρίθηκε ένοχος για αρπαγή και σeξουαλική κακοποίηση ηλικιωμένου σε αύλειο χώρο εκκλησίας - «Ήταν μεθυσμένος και ήθελα να τον βοηθήσω», δήλωσε

Βγήκε για βόλτα και ανακάλυψε θησαυρό 900 ετών: Πάνω από 2.150 ασημένια νομίσματα κρυμμένα σε πήλινο δοχείο

Χτες

Κρυμμένος σε εποχή πολιτικής αναταραχής, ένας πλούτος ασύλληπτος για απλό άνθρωπο

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της Χέιντεν Πανετιέρ, σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες

Χτες

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες για τη 36χρονη ηθοποιό

Ιός Δυτικού Νείλου: Ποιες περιοχές της Αττικής έχουν τα περισσότερα κρούσματα – Ποια συμπτώματα πρέπει να προσέξουμε

Χτες

Ποιοι εμφανίζουν συμπτώματα και τι ακολουθεί μετά από το τσίμπημα κουνουπιού

Τουρκία: Φρίκη με γυναίκα που μαχαιρώθηκε και έπεσε από τον 5ο όροφο ‑ Ο δράστης ομολόγησε σε βίντεο

Χτες

Ο δράστης είχε μπει σε αμόκ και, αφού την πέταξε από τον 5ο όροφο, έριξε πάνω της βαριά αντικείμενα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 16
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.