E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η εξομολόγηση του Παναγιώτη Γιαννάκη για τον Νίκο Γκάλη και το διαζύγιο με τον Αρη

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης μίλησε για όλους και για όλα

Η εξομολόγηση του Παναγιώτη Γιαννάκη για τον Νίκο Γκάλη και το διαζύγιο με τον Αρη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 22/10/2024 | 09:20

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» βρέθηκε μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (21-10-2024) ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Ο κορυφαίος καλαθοσφαιριστής μίλησε στη Νίκη Λυμπεράκη για την πορεία του στον χώρο του αθλητισμού, ενώ περιέγραψε τις στιγμές θριάμβου που έζησε το 1987 με την κατάκτηση του ευρωπαϊκού κυπέλλου, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα για τις σχέσεις του με τον Νίκο Γκάλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Από τον Άρη δεν έφυγα καλά αλλά δεν έχει σημασία να μένουμε σε αυτό, κρατάω τα καλά. Μεγαλώνοντας ένας άνθρωπος έχει δύσκολες στιγμές αλλά ακόμη κι αυτές θα σου έχουν δώσει κάτι. Προσπάθησα να μη την «ψωνίσω», ίσως και να μην το πέτυχα κάποιες φορές και να ενόχλησα κάποιους χωρίς να το καταλάβω. Τους ζητώ συγγνώμη», δηλώνει ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

«Την απάντηση για τις σχέσεις με τον Γκάλη τη δίνει η συνεργασία μας, αυτό που καταφέραμε να δημιουργήσουμε στους ανθρώπους που αγαπούν τον αθλητισμό και θεωρούν ότι είναι μέρος της προόδου μας. Ο τρόπος που κάποιος σου μιλάει, παίζει μαζί σου συνεισφέρει στην εξέλιξη και αυτό είναι το πιο σημαντικό», απαντά σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου.

«Ο Νίκος ήταν διαφορετικός από εμένα. Πιθανόν κι εκείνον κάποια πράγματα να μην του άρεσαν σε μένα αλλά στο τέλος της ημέρας μπήκαμε στο γήπεδο και καταφέραμε να κάνουμε κάτι σπάνιο στον κόσμο του αθλητισμού: να δημιουργήσουμε μία ομάδα όλων των Ελλήνων», ξεκαθαρίζει ο Παναγιώτης Γιαννάκης για τον θρυλικό του συμπαίκτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο βιβλίο του, «Τρωτός άτρωτος» (εκδόσεις Διόπτρα) ο Παναγιώτης Γιαννάκης αναφέρει για την κόντρα του, με τον Νίκο Γκάλη: «Η επικοινωνία μας βραχυκύκλωσε σ’ ένα παιχνίδι του Αρη με τον Ηρακλή στο Αλεξάνδρειο, στις αρχές της περιόδου 1986-1987. Σ’ ένα τάιμ άουτ μού ζήτησε τον λόγο για μια πάσα που δεν του έδωσα στον αιφνιδιασμό και την έδωσα σε άλλο συμπαίκτη μου, ο οποίος ήταν σε προνομιακή θέση για να πετύχει ένα εύκολο καλάθι. Η ουσία είναι ότι προκλήθηκε ένταση, ανταλλάξαμε κουβέντες, και λίγο έλειψε να πιαστούμε στα χέρια στα αποδυτήρια. Σκαλίζω τη μνήμη μου για να ανασύρω στιγμές που επέτρεψα να θαφτούν κάτω από τα ουσιώδη της ζωής.

Αμυδρά θυμάμαι να τον ρωτάω στα αποδυτήρια: “Τι ήθελες, ρε;” κι έπειτα του είπα: “Πες στον πρόεδρό σου να με πουλήσει”, υπονοώντας ότι με αυτή την αντίδρασή του συμπεριφέρθηκε σαν να ήταν η ομάδα ιδιοκτησία του. Με πίκραινε η υποψία πως ένιωθε ότι εκείνος ήταν ο Αρης και όλοι οι άλλοι απλώς τον πλαισιώναμε. Δεν ήταν ωραίο ούτε για μένα ούτε για τους συμπαίκτες μου.

Σκέφτηκα πως ήταν αδικαιολόγητη η συμπεριφορά του στο τάιμ άουτ. Ένιωθα ότι τον ενδιέφερε μόνο να σκοράρει και να είναι πρώτος σ’ αυτόν τον τομέα. Θυμάμαι ένα παιχνίδι με τον Πανελλήνιο στην Κυψέλη. Ο Σούμποτιτς είχε βάλει πολλούς πόντους στο πρώτο ημίχρονο, είχε ξεπεράσει τον Νικ και ο Γιάννης Ιωαννίδης δεν ξεκίνησε τον Λευτέρη στο δεύτερο ημίχρονο. Μόνο ο “Ξανθός” θα μπορούσε να μας απαντήσει γιατί το έκανε».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το «club» του 1 τρισ. δολαρίων μεγαλώνει: Ποια είναι η SK Hynix που μπήκε στη λίστα

Σήμερα

Δεν είναι η μόνη που το κατάφερε τις τελευταίες 24 ώρες

Στη δημοσιότητα το προσχέδιο του μνημονίου ανάμεσα στις ΗΠΑ και το Ιράν: Ποιος θα κάνει κουμάντο στα Στενά του Ορμούζ

Σήμερα

Παρά τις διαρροές και τις έντονες παρασκηνιακές επαφές, δεν υπάρχει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση για οριστική συμφωνία

Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση για τις συναλλαγές Απριλίου, δείτε εάν κερδίσατε έως 50.000 ευρώ

Σήμερα

Η νέα φορολοταρία της ΑΑΔΕ για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές του Απριλίου ολοκληρώθηκε, μοιράζοντας χρηματικά έπαθλα έως 50.000 ευρώ, ενώ αυξημένοι λαχνοί δίνονται σε όσους χρησιμοποιούν περισσότερο ηλεκτρονικές πληρωμές

«Πήγα να την ξυπνήσω και ήταν νεκρή, μου είχε παραπονεθεί πως έχει πονοκέφαλο» λέει η μητέρα της 24χρονης Κυριακής που πέθανε στη Ρόδο

Σήμερα

Σύμφωνα με το επίσημο πιστοποιητικό θανάτου ο θάνατος της 24χρονης Κυριακής Κασιώτη αποδίδεται σε αιμορραγικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο

Σορός άνδρα εντοπίστηκε στο Πόρτο Κατσίκι στην Λευκάδα, εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα

Σήμερα

Εντοπίστηκε από πολίτες που βρίσκονταν στην περιοχή και αμέσως ειδοποίησαν τις Αρχές

Τεμπονέρας για ΕΛΑΣ του Τσίπρα: Το όνομα συμβολίζει το πάντρεμα του εθνικού με το κοινωνικό

Σήμερα

Yπογράμμισε ότι η συζήτηση δεν πρέπει να περιορίζεται στις «ταμπέλες», αλλά στο πολιτικό περιεχόμενο

Μητσοτάκης κατά Τσίπρα: Φαντάζομαι άφησε το ΕΑΜ για τον Πολάκη ‑ Είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με νέο ΑΦΜ;

Σήμερα

«Η χώρα έχει πειραματιστεί με αυτόκλητους σωτήρες», είπε ο πρωθυπουργός για τη Μαρία Καρυστιανού

Ράγισε καρδιές η κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα στον επικήδειο: «Δεν σου λέω αντίο, γιατί θα είσαι για πάντα μέσα μου»

Σήμερα

«Αν υπάρχουν άγγελοι, ο δικός μου είσαι εσύ και αν υπάρχει αγάπη, είσαι η μοναδική», είπε συγκινημένη η Βικτώρια Δέλλα

Στα Ιωάννινα εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων για το 2026, σε απομόνωση 45χρονος ασθενής

Σήμερα

Η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του

Ο Πέτρος Συρίγος τραυματίστηκε σε σοβαρό τροχαίο – «Έχω σπάσει τους δύο καρπούς στα χέρια μου» λέει ο σεφ

Σήμερα

«Είναι ότι χειρότερο μπορούσα να πάθω με την χειρωνακτική εργασία που κάνω» είπε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Συρίγος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.