ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για την υπόθεση της Ειρήνης Μουρτζούκου στην Αμαλιάδα

Για πρώτη φορά η Ειρήνη Μουρτζούκου ήρθε αντιμέτωπη με τον θάνατο βρέφους όταν ήταν 14 ετών. Ήταν η μικρή αδερφή της που «έσβησε» με τον γιατρό που είχε εξετάσει την υπόθεση να μιλά στο «Φως στο Τούνελ».
Η Αγγελική Νικολούλη παρουσίασε ηχητικό ντοκουμέντο από το νοσοκομείο, όπου οι γιατροί είχαν μιλήσει στην 24χρονη σήμερα, Ειρήνη Μουρτζούκου, περιγράφοντας το ιστορικό της οικογένειας με εκείνη να τους ηχογραφεί.
«Το ένα παιδί που χάθηκε 13-14 μηνών πόσο ήταν, είναι η αδελφή της μαμάς. Είχε νοσηλευτεί στην Κ4 για λίγες ώρες, μετά πήγε κάτω στη νευρολογική, διερευνήθηκε και βγήκαν όλα καλά», είπε ο ένας γιατρός με έναν άλλον να προσθέτει: «Απύρετοι σπασμοί».
«Ναι, τα πάντα όλα και πήγε και χάθηκε στο σπίτι το παιδί, με ένα περίεργο τέτοιο επεισόδιο», είπε ο πρώτος στη συνέχεια.
Τότε, η Ειρήνη ρώτησε «τι βγήκε χθες από τις εξετάσεις» και ο γιατρός έδωσε την ακόλουθη χαρακτηριστική απάντηση: «Τίποτα ακόμη… Τι με κοιτάς με αυτό το ύφος; Τρέχουμε από χθες, εγώ προσωπικά για να βρω λεφτά για να στείλω τις εξετάσεις αυτές για να τις πολύ ειδικές. Αυτές δεν γίνεται χωρίς λεφτά και τρέχω για να εγκρίνει το νοσοκομείου πίστωση ειδική. Οπότε καταλαβαίνεις πως κάνουμε ό,τι μπορούμε».
Το χρονικό των θανάτων των βρεφών
Η 24χρονη έχει βρεθεί αντιμέτωπη με πέντε θανάτους βρεφών. Αυτοί είναι οι εξής:
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
STORIES
STORIES
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
TV ΣΕΙΡΕΣ
STORIES
STORIES
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ PODCAST