Η σκληρή δήλωση της Αννας Βίσση για το «Τhe Voice»
Έτοιμη για τη συναυλία των 40 χρόνων της καριέρας της στη Μύκονο

Έτοιμη είναι η ¶ννα Βίσση για τη συναυλία των 40 χρόνων της καριέρας της στη Μύκονο, στην οποία καλεσμένη της θα είναι και η Conchita.
¶λλωστε, με το Νησί των Ανέμων, όπως αποκάλυψε η ίδια, τη συνδέουν πολλά συναισθήματα.
«Αυτό που με συνδέει συναισθηματικά με τη Μύκονο είναι οι εpωτικές μου αναμνήσεις, μέσα στο '70 και το '80... Μέχρι και yυμvισμό έκανα εκεί», ανέφερε.
Η τραγουδίστρια παραδέχεται πως θα ήθελε πλέον έναν μεγάλο έpωτα στη ζωή της, ενώ μίλησε και για τα τηλεοπτικά και συγκεκριμένα για το «The Voice».
Υπενθυμίζεται, ότι είχε γραφτεί ότι η Βίσση είχε δεχτεί πρόταση για να καθίσει στην κόκκινη καρέκλα ως coach.
Όταν ρωτήθηκε όμως από το δημοσιογράφο για το συγκεκριμένο θέμα, η ίδια απάντησε λακωνικά «βαριέμαι», ενώ προσέθεσε το εξής: «Όταν κάτι θα το γουστάρω, θα το κάνω. Δεν μου φταίει η τηλεόραση. Οι παραγωγές θέλω να είναι καλές».