Φλώρινα: 14 άτομα σε νοσοκομεία από αναθυμιάσεις σε ξενοδοχείο ‑ Διασωληνώθηκε ένα από αυτά
Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης συνελήφθη και κρατείται στο Α.Τ. Αμυνταίου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 27/10/2024 | 09:31
Ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα της Κυριακής σε ξενοδοχειακή επιχείρηση στο Λιμνοχώρι Αμυνταίου, στη Φλώρινα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του kozan.gr, 14 άτομα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της δυτικής Μακεδονίας με αναπνευστικά προβλήματα, κάποια εξ αυτών σε λιπόθυμη ή ημιλιπόθυμη κατάσταση, εξαιτίας αναθυμιάσεων του συστήματος θέρμανσης (πιθανότατα διαρροή μονοξειδίου του άνθρακα) στο τουριστικό κατάλυμα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας βοήθησαν στο να εκκενωθεί το κτήριο.
Δύο τουλάχιστον άτομα φέρονται να είναι σε σοβαρότερη κατάσταση, με τον ένα να έχει ήδη διασωληνωθεί. Ο ιδιοκτήτης της ξενοδοχειακής επιχείρησης συνελήφθη και κρατείται στο Α.Τ. Αμυνταίου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Για ακόμη περισσότερα νέα, μπείτε στην ροή ειδήσεων του E-Daily.gr
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Trump TV: Ο Τραμπ ανοίγει το δικό του κανάλι
Πριν 8 ώρες
Τα CNN, NBC, ABC, CBS και Fox News ανέστειλαν την κοινή τηλεοπτική κάλυψη του Λευκού Οίκου, ενώ τα αποκλεισμένα μέσα προσέφυγαν στη δικαιοσύνη.
Βροχή τα πρόστιμα για απλήρωτα τέλη κυκλοφορίας – Ποιοι κινδυνεύουν με διπλή χρέωση
Πριν 8 ώρες
Όσοι δεν δικαιολογήσουν τη μη πληρωμή κινδυνεύουν να τους βεβαιωθούν τα τέλη μαζί με πρόστιμο έως τις 3 Δεκεμβρίου.
Κρίσιμες οι τοξικολογικές στην υπόθεση του Γ. Μαζωνάκη: «Υπάρχουν ισχυρισμοί για αναισθησία»
Πριν 8 ώρες
Οι εξηγήσεις του υπνοθεραπευτή και τα επόμενα βήματα στην υπόθεση
Μαζωνάκης: Η γιατρός ζήτησε βάψιμο, επισκευές και ...βιολογικό καθαρισμό στο κελί της
Πριν 8 ώρες
Οι κρατούμενες βάζουν Μαζωνάκη και εκείνη κάνει γιόγκα
Ρεύμα: Ρεκόρ τιμής για το 2026 ‑ Τι έρχεται στους λογαριασμούς του Οκτωβρίου
Πριν 8 ώρες
Η αγορά ηλεκτρισμού κινείται 20% πάνω από τον Αύγουστο, με τους προμηθευτές να αποφασίζουν τι θα περάσουν στα τιμολόγια Οκτωβρίου.
Ηγουμενίτσα: Την Πέμπτη θα απολογηθεί ο φονιάς της 25χρονης Πηνελόπης
Πριν 8 ώρες
Για τη δολοφονία της 25χρονης Πηνελόπης στην Ηγουμενίτσα, η οποία αποτελεί τη 14η γυναικοκτονία για το 2026, ο 27χρονος καθ` ομολογίαν δράστης, ο οποίος
Τουρκία: Aφεντικά βασάνισαν μέχρι θανάτου υπάλληλο για να ομολογήσει κλοπή ‑ Τι έδειξαν οι κάμερες
Πριν 8 ώρες
Οκτώ άτομα συνελήφθησαν για την υπόθεση, ενώ βίντεο ασφαλείας κατέγραψε τις τελευταίες στιγμές του θύματος στη βιομηχανική ζώνη του Μπασακσεχίρ.
Γαλλίδα σχοινοβάτης διασχίζει 400 μέτρα στον «αέρα» χωρίς ζώνη ασφαλείας, σε ύψος 186μ.
Χτες
Η Tatiana-Mosio Bongonga περπάτησε σε συρματόσχοινο ανάμεσα στους δύο ψηλότερους σωρούς σκωρίας της Ευρώπης, στο Λους-αν-Γκοέλ της Γαλλίας.
Σύλληψη μεθυσμένου στο Μπουσάν γίνεται viral: Έπεσε το περουκίνι αστυνομικού
Χτες
Περαστικός έσπευσε να ξαναφορέσει το περουκίνι στον αστυνομικό μέσα στον πανικό της σύλληψης στη Νότια Κορέα.
Απαγωγή στη Βαρκελώνη: Ψεύτικοι αστυνομικοί άρπαξαν άνδρα στη μέση του δρόμου
Χτες
Το θύμα εντοπίστηκε λίγο αργότερα σώο, με τις ισπανικές αρχές να ερευνούν πλέον το ενδεχόμενο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών μεταξύ συμμοριών.
Απεβίωσε ο Μίλτον Βιέρα
Χτες
Έφυγε σε ηλικία 80 ετών ο Ουρουγουανός πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ
Αναπηρικά επιδόματα: Αυξήσεις από το 2027 με νέο μηχανισμό για 218.000 δικαιούχους
Χτες












