ADVERTISEMENT

ΝΒΑ: Φανέλα του Μάικλ Τζόρνταν πουλήθηκε σε δημοπρασία για 4,3 εκατ. ευρώ

Από την περίοδο 1996-97 όταν οι Μπουλς κατέκτησαν τον τίτλο του ΝΒΑ νικώντας τους Γιούτα Τζαζ στον τελικό

Από το NEWSROOM

Ενημερώθηκε
1' χρόνος ανάγνωσης
ΝΒΑ: Φανέλα του Μάικλ Τζόρνταν πουλήθηκε σε δημοπρασία για 4,3 εκατ. ευρώ
ADVERTISEMENT

Μία φανέλα που φορούσε ο Μάικλ Τζόρνταν, όταν αγωνιζόταν με τους Σικάγο Μπουλς την αγωνιστική περίοδο 1996-1997, τέθηκε σε δημοπρασία και πουλήθηκε για 4,68 εκατομμύρια δολάρια (σ.σ. περίπου 4,3 εκατομμύρια ευρώ

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Κατά την διάρκεια εκείνης της σεζόν, οι «Ταύροι» κυριάρχησαν στην κανονική περίοδο με 69 νίκες και μόλις 13 ήττες, πριν γίνουν πρωταθλητές του ΝΒΑ νικώντας τους Γιούτα Τζαζ στον τελικό (4-2).

ADVERTISEMENT

Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ένα... ιλιγγιώδες ποσό, απέχει πολύ από το σχετικό ρεκόρ, δεδομένου ότι μια από τις φανέλες του παγκόσμιου μπάσκετ, που φορέθηκε την επόμενη σεζόν, έχει ήδη ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια δολάρια.

ADVERTISEMENT

Το ρεκόρ της υψηλότερης πώλησης σε δημοπρασία αθλητικού αντικειμένου κατερρίφθη τον περασμένο Αύγουστο, για μια φανέλα του θρύλου του αμερικανικού μπέιζμπολ, Μπέϊμπ Ρουθ με τα «χρώματα» των Γιάνκις της Νέας Υόρκης, που πουλήθηκε για 24,1 εκατομμύρια δολάρια (σ.σ. περίπου 22,1 εκατομμύρια ευρώ).

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο