ADVERTISEMENT

Καυγάς σε λεωφορείο ανάμεσα σε επιβάτη και οδηγό για κινητό τηλέφωνο ‑ Δείτε βίντεο

«Πρέπει να μιλήσω να πω δυο πράγματα» είπε ο οδηγός στον επιβάτη, ο οποίος ζητούσε από τον εργαζόμενο να σταματήσει στην άκρη για να μιλήσει

Newsroom
1' χρόνος ανάγνωσης
Καυγάς σε λεωφορείο ανάμεσα σε επιβάτη και οδηγό για κινητό τηλέφωνο - Δείτε βίντεο
ADVERTISEMENT

Καυγάς σημειώθηκε ανάμεσα σε επιβάτη αστικού λεωφορείου και τον οδηγό καθώς ο δεύτερος κρατούσε στο ένα χέρι το τιμόνι και στο άλλο το κινητό του τηλέφωνο.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Ο επιβάτης ζήτησε ευγενικά από τον οδηγό να κλείσει το κινητό τηλέφωνο και εκείνος όχι μόνο αρνήθηκε, αλλά έγινε και προκλητικός περνώντας στην επίθεση. Δεν έχει γίνει γνωστή η περιοχή που εκτυλίχθηκε το περιστατικό.

ADVERTISEMENT

Ειδικότερα, ο επιβάτης ρωτά τον οδηγό «Το κινητό θα το κλείσετε ή θα οδηγάτε με το κινητό;» και εκείνος απαντά: «Εγώ αυτή τη στιγμή πρέπει να μιλήσω και να πω δύο πράγματα».

Όπως αναφέρει επιβάτης του λεωφορείου «ο οδηγός αστικού λεωφορείου, μιλάει στο κινητό καθώς οδηγάει.

Πήγα μπροστά να του πω ευγενικά να κλείσει το κινητό, και εκείνος άρχισε να φωνάζει και να με εκφοβίζει πως “δεν ξέρω” ποιος είναι.

Φαίνεται ολοκάθαρα την ώρα που οδηγάει, να κρατάει το τιμόνι με το ένα χέρι, και σε κάποια στιγμή κατεβάζει το άλλο όπου φαίνεται ότι κρατάει το κινητό του».

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο