ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Αντιμέτωποι με ένα αηδιαστικό σκηνικό ήρθαν όσοι βρέθηκαν τις τελευταίες ώρες στο λιμάνι του Ηρακλείου, καθώς η θάλασσα είχε γεμίσει με νεκρά ποντίκια

Σύμφωνα με το cretalive, αμέσως σήμανε συναγερμός στις υγειονομικές και λιμενικές αρχές του Ηρακλείου, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει σαφές πως τα νεκρά ποντίκια βρέθηκαν στο λιμάνι.
Εικάζεται ότι ενδεχομένως να παρασύρθηκαν από τους δρόμους της πόλης στη θάλασσα μετά τις πρόσφατες βροχοπτώσεις, αλλά το σενάριο αυτό μένει να αποσαφηνιστεί μετά τον έλεγχο των Αρχών.
Από την πρώτη στιγμή που εντοπίστηκαν, στήθηκε επιχείρηση για τον καθαρισμό του λιμανιού με εξειδικευμένα συνεργεία, ενώ και οι λιμενικοί ρίχτηκαν στη μάχη για τον άμεσο καθαρισμό με κάθε δυνατό τρόπο.

Οι φωτογραφίες από το σημείο είναι αποκαλυπτικές.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
STORIES
STORIES
STORIES
ΠΡΟΣΩΠΑ
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ
ΣΧΕΣΕΙΣ
STORIES