E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Θρήνος στον Βόλο για τον θάνατο 20χρονης, το σπαρακτικό αντίο του πατέρα της ‑ «Συγγνώμη αν σε πλήγωσα κάποιες φορές μωρό μου»

Οι γονείς της θα δωρίσουν τα όργανά της

Θρήνος στον Βόλο για τον θάνατο 20χρονης, το σπαρακτικό αντίο του πατέρα της ‑ «Συγγνώμη αν σε πλήγωσα κάποιες φορές μωρό μου»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 23/11/2024 | 10:17

Στην ύψιστη μορφή εθελοντικής προσφοράς προχώρησε η οικογένεια μιας 20χρονης από τον Βόλο που άφησε την τελευταία της πνοή, αποφασίζοντας να δωρίσει τα όργανά της.

Η 20χρονη που πριν δύο εβδομάδες μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας μετά από επιδείνωση χρόνιων προβλημάτων υγείας. Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, η 20χρονη υπέστη πνευμονικό οίδημα και είχε πρόβλημα στον εγκέφαλο, ενώ οι γιατροί διαπίστωσαν πως ήταν κλινικά νεκρή. Οι γονείς της κοπέλας αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η νεαρή κοπέλα ήταν κόρη του προέδρου του Συνδέσμου Φιλάθλων της Νίκης Βόλου «Blue Angels», Δημήτρη Χ., ο οποίος την αποχαιρέτισε με ανάρτηση στα social media:

«Μωράκι μου, αγγελάκι μου, τι μας έκανες καρδούλα μου, έφυγες πολύ νωρίς μωρό μου ήσουν ένα αγγελάκι, ψυχούλα και τώρα έγινες Αγία. Πάλεψες ψυχούλα μου να ζήσεις 20 ολόκληρα χρόνια, ξέρω μωράκι μου κουράστηκες σε αυτό το βρωμόκοσμο που ζούμε γεμάτο μίσος κακία! Εσύ αγάπη μου τώρα θα πας σε ένα μέρος που θα είναι γεμάτο ευτυχία, γεμάτο με λουλουδάκια και θα κάνεις ότι δεν μπόρεσες να κάνεις σε αυτό το κόσμο.

Είμαι σίγουρος ότι θα είσαι πολύ ευτυχισμένη και εκεί που θα πας μωρό μου. Συγγνώμη μωρό μου που ο μπαμπάκας κλαίει και δεν μπορεί να κοιμηθεί, συγγνώμη αν σε πλήγωσα κάποιες φορές μωρό μου. Ευχαριστώ πολύ καρδούλα μου γιατί μάθαμε πολλά από σένα! Εμείς όλοι είμαστε ένα τίποτα μπροστά στο μεγαλείο σου ψυχούλα μου. Eσύ αγάπη μου θα δώσεις τα οργανάκια σου σε άλλα παιδάκια για να ζήσουν μωρό μου, εσύ θα χαρίσεις ζωή, εσύ μας έδειξες το δρόμο, εμείς απλά θα κάνουμε αυτό που ήθελες. Αν υπάρχει θεούλης αν υπάρχει η Παναγίτσα θέλω να τους παρακαλέσω τώρα που θα κοιμηθείς μια για πάντα να σε προσέχουν και θέλω να σε σκεπάζουν το βράδυ να μη κρυώνεις. Έτσι σε σκέπάζε ο μπαμπάκας κάθε βράδυ γιατί δεν ήθελα να κρυώνεις. Σ' αγαπάμε πολύ, πολύ, πολύ, να μας περιμένεις μωρό μου όταν έρθουμε γιατί εκεί κάνεις δε θα μας ξαναχωρίσει. Μαμακα ,Μπαμπάκας, Γιαννάκης καλό ταξίδι μωρό μου».

Η ανακοίνωση των Blue Angels: «Ο σύνδεσμος μας και όλα τα μέλη του, θέλουν να εκφράσουν τα θερμά συλλυπητήρια στον αδερφό μας και πρόεδρο Δημήτρη για την απώλεια της κόρης του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θεσσαλονίκη: Ξυλοδαρμός 17χρονου μαθητή από συμμαθητές στα Πεύκα – Δύο συλλήψεις

Πριν 9 ώρες

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης έξω από Λύκειο, όταν τρία άτομα επιτέθηκαν στον έφηβο και του πέταξαν και πέτρα.

Θεσσαλονίκη: Χτύπησαν συμμαθητή τους και του πέταξαν πέτρα έξω από σχολείο ‑ Στο νοσοκομείο το θύμα

Πριν 9 ώρες

Το θύμα δέχθηκε επίθεση από έναν 16χρονο και έναν 17χρονο

Θάνατος Μαζωνάκη: Απείλησε με απεργία πείνας ο γιατρός

Πριν 9 ώρες

Η σύζυγος του γιατρού, Ιωάννα Γάκα, ένιωσε αδιαθεσία και χρειάστηκε ασθενοφόρο στα δικαστήρια, ενώ οι δύο κατηγορούμενοι απολογήθηκαν για πάνω από 16 ώρες.

Ο δήμαρχος του Σικάγο ανακοίνωσε ότι κατεβαίνει ξανά στις εκλογές... χορεύοντας σε ταράτσα

Πριν 9 ώρες

Όταν η προεκλογική καμπάνια μοιάζει περισσότερο με TikTok challenge

Βενετία: Νεκροί 25χρονος νιόπαντρος και η έγκυος σύζυγός του σε σύγκρουση σκαφών

Πριν 9 ώρες

Ο 25χρονος Ιταλός Sean Michieli και η 26χρονη Βραζιλιάνα Gabriela Querino ήταν παντρεμένοι μόλις τρεις μήνες όταν σκοτώθηκαν σε κανάλι της Βενετίας.

Χωριό 350 κατοίκων θέλει να «φύγει» από τη Βρετανία λόγω 1.256 αιτούντων άσυλο

Πριν 9 ώρες

Ένα συμβολικό «Brexit» για το Πίντινγκτον

Λος Αντζελες: Συνετρίβη ελικόπτερο του NBC ενώ κάλυπτε θανατηφόρο τροχαίο – Ένας νεκρός

Πριν 9 ώρες

Το ελικόπτερο του σταθμού KNBC/NBC έπεσε σε πάρκινγκ στο Τσάτσγουορθ και τυλίχθηκε στις φλόγες, ώρες μετά από σύγκρουση λεωφορείου του Metro με SUV που άφησε δύο νεκρούς στην ίδια περιοχή.

Μπέρμιγχαμ: Μεθυσμένη αναποδογύρισε το ΙΧ της δίπλα σε περαστικό ‑ Παραλίγο να τον συνθλίψει

Χτες

Η 32χρονη έκανε όπισθεν με υπερβολική ταχύτητα και παραλίγο να καταπλακώσει έναν άνδρα, ενώ το δικαστήριο της επέβαλε ποινή φυλάκισης με αναστολή.

Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Αφαντη η κουβέρτα από το ιατρείο σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Χτες

Η εκπρόσωπος της Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου, ξεκαθάρισε πως το συγκεκριμένο πειστήριο που φαίνεται στη φωτογραφία της γιατρού δεν έχει παραδοθεί στις Αρχές.

Σφοδρή κριτική δέχεται η βραδινή τροπολογία για τα μη κρατικά πανεπιστήμια ‑ Αντιδράσεις από Πάνο Λαζαράτο και Θανάση Καμπαγιάννη

Χτες

Έντονες αντιδράσεις από τον νομικό κόσμο προκαλεί η ρύθμιση που φέρεται να παρακάμπτει τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, επιτρέποντας την αναγνώριση χρόνου σπουδών χωρίς κρατική επαναπιστοποίηση.

Τραγωδία στη Βενετία: Νεκρός 25χρονος σε σύγκρουση σκαφών ‑ Αγνοείται η έγκυος σύζυγος

Χτες

Το αλιευτικό του ζευγαριού χτυπήθηκε από θαλάσσιο ταξί, ενώ οι έρευνες των ιταλικών αρχών διεξάγονται κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες στα θολά νερά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.