E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Καθηγήτρια καταγγέλλει τον αστυνομικό σύζυγο της για κακοποίηση και παράνομη σχέση με τρανς

«Θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα»

Καθηγήτρια καταγγέλλει τον αστυνομικό σύζυγο της για κακοποίηση και παράνομη σχέση με τρανς
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 29/11/2024 | 10:41

Η υπόθεση μιας καθηγήτριας που κατέθεσε μήνυση κατά του αστυνομικού συζύγου της αποκαλύπτει ένα σκοτεινό χρονικό βίας, εκφοβισμού και προδοσίας.

Το περιεχόμενο της μήνυσης συγκλονίζει, καθώς περιγράφει την μεταμόρφωση μιας σχέσης γεμάτης υποσχέσεις, σε έναν γάμο που επισκιάστηκε από ενδοοικογενειακή κακοποίηση και τη σοκαριστική ανακάλυψη ότι ο σύζυγός της διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις με τρανς, συμμετέχοντας μάλιστα σε σeξουαλικά όpγια που κατέγραφε και διένειμε σε πορνογραφικές πλατφόρμες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2020, όταν η καθηγήτρια υπηρετούσε σε νησί του ανατολικού Αιγαίου. Ο σύντροφός της, αστυνομικός στο επάγγελμα, της υποσχέθηκε ότι είχε αφήσει πίσω του ένα «μαύρο παρελθόν» και είχε αποφασίσει να αλλάξει ζωή. Παρά τις αρχικές ανησυχίες της για την άξεστη και ελεγκτική του συμπεριφορά, τον εμπιστεύτηκε και μέσα σε λίγους μήνες αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Από την αρχή, όμως, της κοινής τους ζωής, η καθηγήτρια παρατήρησε ορισμένα ανησυχητικά σημάδια. Ο σύζυγός της επέμενε ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να εργάζονται, απαξίωνε τη δουλειά της και την πίεζε να εγκαταλείψει την καριέρα της ως καθηγήτρια για να αφοσιωθεί στη φροντίδα του σπιτιού και των παιδιών. Θεωρούσε, μάλιστα, τη χρήση βίας ως φυσιολογικό τρόπο επίλυσης προβλημάτων, μια πεποίθηση που, όπως της εξομολογήθηκε, είχε υιοθετήσει από τους γονείς του.

Η κατάσταση επιδεινώθηκε μετά τον γάμο τους. Όπως περιγράφει η ίδια, ο σύζυγός της τη χειραγωγούσε ψυχολογικά, την απομόνωσε από το οικογενειακό και φιλικό της περιβάλλον και άρχισε να εκδηλώνει βίαιη συμπεριφορά. Σε μια σειρά περιστατικών που αναφέρονται στη μήνυση, ο αστυνομικός φέρεται να χρησιμοποίησε το υπηρεσιακό του όπλο για να την εκφοβίσει, απειλώντας την ακόμη και με θάνατο. «Θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα», της φώναζε, ενώ σε έναν καβγά έσπασε την τραπεζαρία και τη σίτα του παραθύρου, με το παιδί τους να γλιτώνει από τύχη.

Η καθηγήτρια καταγγέλλει επίσης ότι η οικογένεια του συζύγου της έπαιξε ενεργό ρόλο στην κακοποίησή της. Τα πεθερικά της την αντιμετώπιζαν ως παρείσακτη, ενώ σε πολλές περιπτώσεις αρνήθηκαν να τη βοηθήσουν ακόμα και όταν το μωρό της αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Όπως αναφέρει, την κατηγορούσαν ότι προκαλούσε διχόνοια στην οικογένεια και έβαζαν τον γιο τους να της επιτίθεται λεκτικά και σωματικά. Το καλοκαίρι του 2022, όταν το μωρό χρειάστηκε επείγουσα χειρουργική επέμβαση για ένα σοβαρό πρόβλημα στο νεφρό, η οικογένεια του συζύγου όχι μόνο δεν παρείχε καμία βοήθεια, αλλά, όπως καταγγέλλει, η πεθερά της «περίμενε να πεθάνει το μωρό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η καθηγήτρια περιγράφει ότι η ζωή της έγινε ένας καθημερινός εφιάλτης, καθώς έπρεπε να αντιμετωπίσει τόσο τη βία και τον εκφοβισμό από τον σύζυγό της όσο και την αδιαφορία και τις εχθρικές συμπεριφορές των πεθερικών της. Τον Ιανουάριο του 2023, οι υποψίες της για τη συμπεριφορά του συζύγου της επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο. Ψάχνοντας το κινητό του, ανακάλυψε ότι διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις με τρανς, συμμετείχε σε σeξουαλικά όpγια που βιντεοσκοπούσε και αναρτούσε σε πορνογραφικές ιστοσελίδες, ενώ ήταν συνδρομητής σε υπηρεσίες τέτοιου περιεχομένου και αναζητούσε ερωτικούς συντρόφους μέσω κοινωνικών δικτύων. Η ανακάλυψη αυτή την οδήγησε σε ψυχολογική κατάρρευση, με την ίδια να περιγράφει ότι άρχισε να κλαίει ανεξέλεγκτα και να εμφανίζει σωματικά συμπτώματα, όπως εξανθήματα και ναυτία.

Παρά τις προσπάθειές της να διατηρήσει την ψυχραιμία της και να συζητήσει μαζί του για το μέλλον του γάμου τους, ο αστυνομικός συνέχιζε να την απειλεί, να τη μειώνει και να της συμπεριφέρεται με βίαιο τρόπο. Η κορύφωση ήρθε το καλοκαίρι του 2024, όταν κατά τη διάρκεια ενός φεστιβάλ στην Καβάλα, ο σύζυγός της άρχισε να φωνάζει και να απειλεί τόσο την ίδια όσο και το παιδί τους, με το τελευταίο να τρέμει από τον φόβο του. Ανήμπορη να αντέξει άλλο, κάλεσε την αστυνομία, αλλά, όπως καταγγέλλει, οι συνάδελφοί του κάλυψαν το περιστατικό, καταχωρώντας το ως «φραστικό επεισόδιο».

Η καθηγήτρια αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να καταθέσει μήνυση, ζητώντας την ποινική δίωξη του συζύγου της για ενδοοικογενειακή βία, απειλές και εξύβριση. Παράλληλα, ζητά τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης για τον σύζυγό της, προκειμένου να διαπιστωθεί η καταλληλότητά του ως πατέρα. Στη μήνυσή της, περιγράφει τη συνεχή κατάσταση τρόμου στην οποία ζούσε, φοβούμενη όχι μόνο για τη δική της ζωή, αλλά και για την ασφάλεια του παιδιού της.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το «club» του 1 τρισ. δολαρίων μεγαλώνει: Ποια είναι η SK Hynix που μπήκε στη λίστα

Σήμερα

Δεν είναι η μόνη που το κατάφερε τις τελευταίες 24 ώρες

Στη δημοσιότητα το προσχέδιο του μνημονίου ανάμεσα στις ΗΠΑ και το Ιράν: Ποιος θα κάνει κουμάντο στα Στενά του Ορμούζ

Σήμερα

Παρά τις διαρροές και τις έντονες παρασκηνιακές επαφές, δεν υπάρχει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση για οριστική συμφωνία

Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση για τις συναλλαγές Απριλίου, δείτε εάν κερδίσατε έως 50.000 ευρώ

Σήμερα

Η νέα φορολοταρία της ΑΑΔΕ για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές του Απριλίου ολοκληρώθηκε, μοιράζοντας χρηματικά έπαθλα έως 50.000 ευρώ, ενώ αυξημένοι λαχνοί δίνονται σε όσους χρησιμοποιούν περισσότερο ηλεκτρονικές πληρωμές

«Πήγα να την ξυπνήσω και ήταν νεκρή, μου είχε παραπονεθεί πως έχει πονοκέφαλο» λέει η μητέρα της 24χρονης Κυριακής που πέθανε στη Ρόδο

Σήμερα

Σύμφωνα με το επίσημο πιστοποιητικό θανάτου ο θάνατος της 24χρονης Κυριακής Κασιώτη αποδίδεται σε αιμορραγικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο

Σορός άνδρα εντοπίστηκε στο Πόρτο Κατσίκι στην Λευκάδα, εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα

Σήμερα

Εντοπίστηκε από πολίτες που βρίσκονταν στην περιοχή και αμέσως ειδοποίησαν τις Αρχές

Τεμπονέρας για ΕΛΑΣ του Τσίπρα: Το όνομα συμβολίζει το πάντρεμα του εθνικού με το κοινωνικό

Σήμερα

Yπογράμμισε ότι η συζήτηση δεν πρέπει να περιορίζεται στις «ταμπέλες», αλλά στο πολιτικό περιεχόμενο

Μητσοτάκης κατά Τσίπρα: Φαντάζομαι άφησε το ΕΑΜ για τον Πολάκη ‑ Είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με νέο ΑΦΜ;

Σήμερα

«Η χώρα έχει πειραματιστεί με αυτόκλητους σωτήρες», είπε ο πρωθυπουργός για τη Μαρία Καρυστιανού

Ράγισε καρδιές η κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα στον επικήδειο: «Δεν σου λέω αντίο, γιατί θα είσαι για πάντα μέσα μου»

Σήμερα

«Αν υπάρχουν άγγελοι, ο δικός μου είσαι εσύ και αν υπάρχει αγάπη, είσαι η μοναδική», είπε συγκινημένη η Βικτώρια Δέλλα

Στα Ιωάννινα εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων για το 2026, σε απομόνωση 45χρονος ασθενής

Σήμερα

Η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του

Ο Πέτρος Συρίγος τραυματίστηκε σε σοβαρό τροχαίο – «Έχω σπάσει τους δύο καρπούς στα χέρια μου» λέει ο σεφ

Σήμερα

«Είναι ότι χειρότερο μπορούσα να πάθω με την χειρωνακτική εργασία που κάνω» είπε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Συρίγος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.