E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τα βγάζει όλα στη φόρα ο gαy πρώην σύντροφος του Τραβόλτα!

Είχαν μυστική σχέση για έξι χρόνια

Τα βγάζει όλα στη φόρα ο gαy πρώην σύντροφος του Τραβόλτα!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δικαστήριο της Καλιφόρνια έδωσε την άδεια την περασμένη Τρίτη στον 64χρονο πιλότο Ντάγκλας Γκότερμπα να μπορεί να μιλάει ανοιχτά για την προσωπική σχέση του με τον 60χρονο πρωταγωνιστή του «Grease», Τζον Τραβόλτα, παρά τις προσπάθειες των δικηγόρων του τελευταίου, που ισχυρίζονται ότι ο 64χρονος δεσμεύεται με ιδιωτικό έγγραφο που έχει υπογράψει να μην αποκαλύψει στοιχεία για τη σχέση του με τον δημοφιλή ηθοποιό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήδη από το 2012 ο Γκότερμπα είχε μιλήσει για τη ρομαντική και μυστική σχέση του με τον 60χρονο ηθοποιό στο περιοδικό National Enquirer, αποκαλύπτοντας γαργαλιστικές λεπτομέρειες για τον δεσμό τους, που κράτησε έξι χρόνια.

Σύμφωνα με τον Γκότερμπα, οι δυο τους γνωρίστηκαν τον Φεβρουάριο του 1981, όταν ο ίδιος πήγε να ζητήσει δουλειά ως πιλότος στην αεροπορική εταιρεία Alto του ηθοποιού. Ο Τραβόλτα τον προσέλαβε και μετά από επτά μήνες ταξίδεψαν μαζί στο Μοντερέι της Καλιφόρνια, όπου έμειναν στο Highlands Resort. Εκεί ο ηθοποιός, όπως εξομολογείται ο 64χρονος, ήταν μαζί του πολύ τρυφερός. Έφαγαν ένα ρομαντικό δείπνο, ήπιαν κόκκινο κρασί Merlot, o ηθοποιός τον φλέρταρε συνέχεια και αργότερα του ζήτησε να πάνε στο δωμάτιό του για ένα μασάζ... Ο Τραβόλτα ήταν αυτός που έκανε το μασάζ στον άνδρα που υποστηρίζει πως ήταν επί έξι χρόνια σύντροφός του, και μετά το μασάζ ήρθε το... σeξ, εξομολογείται ο 64χρονος πιλότος.

Ο ίδιος περιγράφει τον ηθοποιό ως σύντροφο που του έκανε ξαφνικές εφόδους, έψαχνε τα συρτάρια του και προσπαθούσε να ανακαλύψει αν ο Γκότερμπα τον απατούσε. Οι δυο τους έζησαν τον παθιασμένο έpωτά τους σε πολλά ρομαντικά ταξίδια στη Χαβάη, στην Κένυα και στο ¶μστερνταμ και συχνά ο ηθοποιός έπαιρνε μαζί του και γυναικεία συντροφιά, καθαρά για λόγους κάλυψης, όπως εξιστορεί ο Γκότερμπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σχέση των δύο αντρών έληξε μετά από καβγάδες και εντάσεις το 1986 και το 1987 ο Τραβόλτα απέλυσε τον πρώην σύντροφό του, με μια ανυπόγραφη επιστολή και χωρίς καμιά περαιτέρω δέσμευση να μην μιλήσει για την κρυφή σχέση τους, ισχυρίζεται ο 64χρονος.

To 1987 είναι η χρονιά που ο Τραβόλτα συνάντησε τη μετέπειτα σύζυγό του, ηθοποιό Κέλι Πρέστον, στα γυρίσματα της ταινίας «The Experts» και την οποία παντρεύτηκε το 1991, αποκτώντας μαζί της τρία παιδιά.

Ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μάρτι Σίνγκερ, δήλωσε ότι το δικαστήριο δεν θα έπρεπε να δικαιώσει τον 64χρονο πιλότο και τόνισε ότι η υπόθεση θα έχει νομική συνέχεια και πιστεύει πως στο τέλος ο πελάτης του θα δικαιωθεί. Μέχρι τότε όμως ο Γκότερμπα θα έχει πιθανώς ήδη γράψει το βιβλίο του, με κάθε ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια για τη σχέση του με τον ηθοποιό, αφού έχει δηλώσει ότι κρατούσε ημερολόγιο, όπου κατέγραφε την κάθε στιγμή τους!

Πηγή: Πρώτο Θέμα

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Σήμερα

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σeξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Σήμερα

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα, τόνισε σε συνέντευξή της

Σοφία Χατζηπαντελή: Πόζαρε άβαφη στο Instagram

Σήμερα

Δείτε το στιγμιότυπο που δημοσίευσε το μοντέλο

Ήταν μαζί 3 χρόνια: Αυτή τον λάτρευε, αυτός της ράγισε την καρδιά

Σήμερα

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα μιας διαφήμισης κι όμως παρέμειναν φίλοι

Διάσημοι άντρες με κοιλιακούς «φέτες»

Σήμερα

Από έξι ο καθένας ...τουλάχιστον!

Τουρίστες έπαιξαν μπουνιές σε υψόμετρο 4.680 μέτρων για μια selfie

Χτες

Προσπαθούσαν να φτάσουν στην άκρη πλατώματος για να έχουν το καλύτερο δυνατό φόντο για τη selfie τους

Κατερίνα Καινούργιου: «Η εταιρεία παραγωγής έχει πάρει μια απόφαση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο»

Χτες

Πολλά ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα γύρω από τη συνεργασία του Ανδρέα Μικρούτσικου με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Με ενοχλεί πάρα πολύ που ακούγονται άσχημα σχόλια για ...»

Χτες

«Eίναι καλλιτεχνάρα και νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.