ADVERTISEMENT

Αστυνομικός της Βουλής: «Δεν με αγγίζει κανείς» ‑ Οι απίστευτες προκλήσεις και η φρίκη που ζούσαν

Κατέγραφε με το κινητό του όσα έκανε

Newsroom
2' χρόνος ανάγνωσης
Αστυνομικός της Βουλής: «Δεν με αγγίζει κανείς» - Οι απίστευτες προκλήσεις και η φρίκη που ζούσαν
ADVERTISEMENT

Συγκλονιστικές είναι οι νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση της φρίκης με 45χρονο αστυνομικό της Βουλής που φέρεται να κακοποιούσε σeξουαλικά τα παιδιά του.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Μάρτυρας κλειδί στην υπόθεση είναι μια 35χρονη, φίλη του ζευγαριού. Η ίδια εξήγησε πως ο 45χρονος θεωρούσε πως ήταν «άτρωτος»: «Αυτός πάντα απειλούσε ότι και «μέσα να πάει» έχει τέτοια «κονέ» γύρω του που μπορεί να φάει τον οποιονδήποτε. Έπιασε έναν χωρίς εισιτήριο τον πλάκωσε στο ξύλο τον έκανε. Και του έκανε μήνυση και ήταν στα δικαστήρια», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του MEGA. Σύμφωνα μάλιστα με τον δικηγόρο της 35χρονης μετά την καταγγελία ο αστυνομικός πίεζε τα παιδιά του να μην καταθέσουν τίποτα στις Αρχές.

ADVERTISEMENT

Ο γιος του 45χρονου είχε πέσει από τον 3ο ορόφο

H φίλη του ζευγαριού κατήγγειλε επίσης πως ο αστυνομικός ενέπλεκε στις αρρωστημένες φαντασιώσεις του όλα τα μέλη της οικογένειας. Εξανάγκαζε τη μητέρα και σύζυγό του να προβαίνει σε διάφορες πράξεις ακόμη και με τα παιδιά. Όπως αποκαλύπτεται, το αγόρι της οικογένειας, σήμερα 14 ετών, πριν από τέσσερα χρόνια είχε πέσει από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου του σπιτιού και σώθηκε επειδή προσγειώθηκε σε τέντα του πρώτου.

«Ήμουν έξω, όταν ήρθα είδα το κάγκελο που ήταν σπασμένο. Έψαχνε κάτι στο μπαλκόνι, είχε μια ντουλάπα και τη στιγμή που έπεσε είχε μια τσάντα στην πλάτη», δήλωσε γείτονας. Ωστόσο το συγκεκριμένο περιστατικό ερευνάται από τις Αρχές ώστε να διαπιστωθεί εάν ήταν ατύχημα ή απόπειρα αυτοκτονίας του 14χρονου.

Κατέγραφε με το κινητό του όσα έκανε

Το παιδί βρίσκεται δίπλα σε ειδικούς ψυχολόγους που προσπαθούν να τον «ξεκλειδώσουν», κάτι που αποδεικνύεται πολύ δύσκολο καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο πατέρας του τον έκανε να αισθάνεται συνένοχος στα όσα φρικιαστικά γινόντουσαν.

Αξίζει να σημειωθεί πως το κινητό του αστυνομικού ελέγχεται από τις Αρχές καθώς σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, ο 45χρονος φέρεται να κατέγραφε με το κινητό του τα όσα έκανε.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο