E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ο Xρήστος Κούγιας στην πρώτη του συνέντευξη: «Θέλω ο κόσμος να με ξέρει με το όνομά μου και όχι ως γιο του Κούγια και της Βατίδου»

Δείτε το βίντεο

Ο Xρήστος Κούγιας στην πρώτη του συνέντευξη: «Θέλω ο κόσμος να με ξέρει με το όνομά μου και όχι ως γιο του Κούγια και της Βατίδου»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 5/12/2024 | 13:27

Ο Χρήστος Κούγιας, ο γιος του Αλέξη Κούγια και της Εύης Βατίδου μίλησε στο Buongiorno και στη Χριστίνα Βουδούρη, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη.

Για τα παιδικά του χρόνια και το διαζύγιο των γονιών του ο 18χρονος Χρήστος Κούγιας ανέφερε: «Ο πατέρας μου μού έλειψε πολύ. Προφανώς, θα ήθελα να είναι και οι δύο γονείς μου στο σπίτι. Δε νομίζω ότι υπάρχει παιδί που χαίρεται με το διαζύγιο, αναγνωρίζω όμως ότι εν τέλει πρέπει να συμβεί. Πολλές φορές ένα διαζύγιο πρέπει να γίνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πήγαινα νηπιαγωγείο μόλις είχαν χωρίσει οι γονείς μου. Κάθε εβδομάδα είχαμε μία ημέρα ζωγραφικής για μία ώρα, όλη η τάξη ζωγράφιζε και ερχόταν η υπεύθυνη και καλά της ζωγραφικής να πάρει τον καλύτερο. Στην πραγματικότητα ήταν ψυχολόγος αυτή η κυρία».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Το έκαναν αυτό για να αντιλαμβάνονται και οι ίδιοι πώς είμαστε μετά από όλο αυτό. Εγώ το έμαθα αυτό πριν από 3-4 χρόνια από τη μάνα μου, δεν είχα ιδέα. Νόμιζα ότι ήμουν ο καλύτερος ζωγράφος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τα σχόλια και τις αντιδράσεις που δέχεται ως γιος του γνωστού ποινικολόγου, είπε: «Θέλω ο κόσμος να με ξέρει ως Χρήστο Κούγια και όχι ως γιο του Αλέξη Κούγια και της Εύης Βατίδου. Θεωρώ το ίδιο πράγμα ισχύει και για την αδελφή μου. Αυτό που με ενοχλεί ώρες ώρες με το επώνυμό μου είναι όταν ο κόσμος μου “επιτίθεται” χωρίς λόγο».

Ο 22χρονος αποκάλυψε στη συνέχεια: «Στην υπόθεση του Λιγνάδη είχα πει στο facebook ότι ο πατέρας μου είναι ο μεγαλύτερος μάγκας στην Ελλάδα. Αν δεν μπορεί ο κόσμος να σκεφτεί ότι μιλάει ένα 18χρονο εκείνη την ώρα, με βρίζανε εμένα και την αδελφή μου, στέλνανε και στη μάνα μου.

Μια μέρα πάω να δώσω μάθημα, μπαίνω στη σχολή και βλέπω ένα πανό “Ο Κούγιας δεν είναι δικηγόρος”. Πέθανα στα γέλια. Δεν ενοχλούμαι έχω αποδεχτεί πώς λειτουργεί».

«Έχουν σχηματίσει την εικόνα ενός κακού, χαιρέκακου, κομπλεξικού παιδιού μόνο και μόνο, επειδή με λένε Κούγια», είπε στην πρωινή εκπομπή του Mega ο Χρήστος Κούγιας. 

[ΠΗΓΗ]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ελένη Μενεγάκη: Ξεφαντώνει σε πριβέ πάρτι στη Νάξο – Ποιος την προσκάλεσε (Βίντεο)

Tabloid Σήμερα

Η αγαπημένη παρουσιάστρια εμφανίστηκε σε ξεχωριστή βραδιά στο νησί και έκλεψε τις εντυπώσεις

Κατσούλης – Ρουμελιώτη: Πώς συνελήφθη ο δράστης που έκλεψε τον αυτόματο πωλητή τους – Τι έγινε μετά τη σύλληψη

Tabloid Σήμερα

Νέες αποκαλύψεις από τον Σάκη Κατσούλη για την κλοπή του αυτόματου πωλητή που διατηρεί με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι συνέβη στη δεύτερη sold out συναυλία του στην Κωνσταντινούπολη

Tabloid Σήμερα

Ο λαϊκός ερμηνευτής ξεσήκωσε χιλιάδες θαυμαστές στο εμβληματικό Harbiye Cemil Topuzlu Open Air Theatre με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Σίντνεϊ Σουίνι: Αποκαλυπτικές φωτογραφίες για τη νέα σειρά εσωρούχων Syrn

Tabloid Σήμερα

Η ηθοποιός, 28 ετών, επέλεξε ένα διάφανο λευκό ολόσωμο κορμάκι με χαρακτηριστικό άνοιγμα στη μέση που αναδεικνύει το ντεκολτέ της

Ο Στέλιος Ρόκκος έπεσε θύμα φάρσας από τη γυναίκα του: Νόμιζε πως κατσίκες είχαν εισβάλει στο μποστάνι του και έσπευσε να... σώσει τα καρπούζια

Tabloid Σήμερα

Ο τραγουδιστής ανέβασε το βίντεο στο TikTok γράφοντας: «Συνήθως εγώ κάνω τις φάρσες… Αυτή τη φορά όμως βρέθηκα στη θέση του θύματος»

Αρης Μουγκοπέτρος: «Με συγκινείτε βαθιά» – Ο λόγος που βούρκωσε ο κλαρινίστας (Βίντεο)

Tabloid Σήμερα

Ο διάσημος κλαρινίστας μοιράστηκε τη συγκίνησή του λίγες ώρες πριν από τη sold out συναυλία του

Ιωάννα Τούνη: Τρυφερό στιγμιότυπο με τον Δημήτρη Σπυριδωνίδη και τον μικρό Πάρη στην Αντίπαρο

Tabloid Σήμερα

Η γνωστή influencer μοιράζεται καθημερινές εικόνες από τις καλοκαιρινές της διακοπές στο κυκλαδίτικο νησί, με τα δύο πιο αγαπημένα της πρόσωπα

Μαρία Μενούνος: «Η ζωή με σταμάτησε… όγκος στον εγκέφαλο, καρκίνος στο πάγκρεας, διαβήτης, υπογονιμότητα και τόσα ακόμη»

Tabloid Σήμερα

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για σοβαρά προβλήματα υγείας και τη δύσκολη διαδρομή της προς την ίαση μέσα από συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Ποιο μεγάλο όνειρο πραγματοποίησε ο Αντονι Χόπκινς στα 88 του χρόνια;

Tabloid Σήμερα

Ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ ηθοποιός υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο ως συνθέτης και ετοιμάζει άλμπουμ με ορχηστρικά έργα έξι δεκαετιών.

Διάσημοι που πέθαναν από σπάνιες ασθένειες – Ιστορίες που έριξαν φως στο άγνωστο

Tabloid Σήμερα

Από τον Steve McQueen μέχρι τον Irrfan Khan, αυτοί οι διάσημοι έδωσαν φως σε ασθένειες που ο κόσμος αγνοούσε - μέχρι να γίνουν προσωπική τους μάχη

Cameron Diaz: Πώς παραλίγο να χάσει το ρόλο που απογείωσε την καριέρα της

Tabloid Σήμερα

Ο ρόλος της που κόντεψε να μην συμβεί

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.