Μαγειρεύει με γατοτροφή, οδοντόκρεμα και γρασίδι!
Οι περιπέτειες ενός διαφορετικού Food- Blogger
Ο 41-χρονος Σκωτσέζος έχει ένα πολύ ιδιαίτερο blog συνταγών. Του αρέσει να δοκιμάζει διαφορετικά πράγματα και να ξεφεύγει από την κλασσική και τυπική μαγειρική. Ο ίδιος είναι ερασιτέχνης μάγειρας, όμως έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να γίνει γνωστός στα Μέσα, λόγω της πρωτοτυπίας του. Μια μέρα αποφάσισε να δοκιμάσει γατοτροφή, αφού πάντα του φαινόταν πολύ νόστιμη και είχε την περιέργεια να μάθει τη γεύση της. Έτσι λοιπόν πήγε στο μίνι μάρκετ και αγόρασε την καλύτερη γατοτροφή, με κομμάτια κοτόπουλου.
Όπως είπε και ο ίδιος, η γεύση ήταν όσο καλή είναι και η όψη αυτών των τροφών, δηλαδή χάλια. Ναι μεν είχε κοτόπουλο, αλλά υπήρχε κάτι άλλο που χαλούσε τελείως τη γεύση και μάλιστα τον ώθησε στον εμετό. Τα πειράματα του όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς στη συνέχεια αποφάσισε να κάνει μια παραλλαγή της γαλλικής crème brule, χρησιμοποιώντας οδοντόκρεμα, αλλά τo αποτέλεσμα πάλι δεν τον ικανοποίησε, καθώς η γεύση ήταν αυγό με οδοντόκρεμα. Τέλος, θέλησε να φτιάξει ένα πέστο από γρασίδι και μιας και ζει σε διαμέρισμα χωρίς κήπο, πήγε στο πάρκο και μάζεψε λίγο. Αφού το έβρασε και το συνδύασε με ελαιόλαδο και άλλα υλικά, όταν ήρθε η ώρα να το δοκιμάσει δεν του άρεσε, καθώς ήταν πολύ σκληρό και στυφό. Ποιες θα είναι άραγε οι επόμενες του δημιουργίες;