ADVERTISEMENT

Βασίλης Καλογήρου: «Τον κούρεψα μία ημέρα μετά την εξαφάνισή του»

Nέα μαρτυρία για τον 39χρονο

Από το NEWSROOM

Ενημερώθηκε
1' χρόνος ανάγνωσης
Βασίλης Καλογήρου: «Τον κούρεψα μία ημέρα μετά την εξαφάνισή του»
ADVERTISEMENT

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης του Βασίλη Καλογήρου καθώς μάρτυρας από τη Θεσσαλονίκη τον είδε και μάλιστα τον... κούρεψε!

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

«Ναι αυτός είναι, τον κούρεψα μια ημέρα μετά την εξαφάνισή του», ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο μάρτυρας από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος μάλιστα δήλωσε πρόθυμος να καταθέσει όσα είπε στην τηλεοπτικό φακό τόσο στον ιδιωτικό ερευνητή, Γιώργο Τσούκαλη, όσο και στις Αρχές.

ADVERTISEMENT

Γιατί απορρίπτεται το ενδεχόμενο αυτοκτονίας
«Αποκλείεται να υπήρξε αυτοχειρία» επιμένει σε δηλώσεις του ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, για την εξαφάνιση του Βασίλη Καλόγηρου από τη Λάρισα, την παραμονή της πρωτοχρονιάς.

«Ο Βασίλης είναι ένα πολύ συγκροτημένο άτομο, χαμηλού προφίλ και επαναλαμβάνω για χιλιοστή φορά ότι έφυγε με πολύ καλή διάθεση από το σπίτι του» εξηγεί, προσθέτοντας πως «υπάρχουν και κάποιες λεπτομερές που δεν μπορούμε να μοιραστούμε δημόσια…»

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο