ADVERTISEMENT

Στο νοσοκομείο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου & η σύντροφός του Νάνσυ Αντωνίου – Δεν πήγαν ούτε στο ραδιόφωνο

Τι συνέβη με τους παρουσιαστές του πρωινού

Newsroom
1' χρόνος ανάγνωσης
Στο νοσοκομείο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου & η σύντροφός του Νάνσυ Αντωνίου – Δεν πήγαν ούτε στο ραδιόφωνο
ADVERTISEMENT

Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Γρηγόρης Αρναούτογλου, Νάνσυ Αντωνίου, Παναγής Τζωρτζάτος και Γιώργος Λιανός αποτελούν σταθερή πρωινή συντροφιά για τους ακροατές εδώ και χρόνια. Ωστόσο, στις 5 Φεβρουαρίου, η απουσία των δύο πρώτων από την εκπομπή τους προκάλεσε ανησυχία και ερωτηματικά στους ακροατές.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Αναστάτωση λόγω της απουσίας των παρουσιαστών

Η απουσία του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Νάνσυς Αντωνίου από την εκπομπή τους προκάλεσε έντονη αναστάτωση, καθώς κυκλοφόρησαν φήμες ότι ο γνωστός παρουσιαστής είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Η είδηση ότι το ζευγάρι βρέθηκε σε ιατρική μονάδα επιβεβαιώθηκε, ωστόσο, οι λόγοι δεν σχετίζονταν με τη δική τους υγεία.

Ο λόγος της επίσκεψης στο νοσοκομείο

Σύμφωνα με την εκπομπή «Buongiorno» και το Mega, οι δύο ραδιοφωνικοί παραγωγοί συνόδευσαν στο νοσοκομείο τον διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού και συνεργάτη τους, Νίκο Καλούδη. Παρότι η αρχική αναστάτωση δημιούργησε σύγχυση, η πραγματική αιτία της απουσίας τους έγινε σύντομα γνωστή, καθησυχάζοντας το κοινό τους.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο