E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ασφαλιστικά μέτρα στον άντρα της Καγιά

«Με έβριζε, με χτύπαγε, με απειλούσε»: Απίστευτες καταγγελίες από την πρώην του Ηλία Κρασσά

Ασφαλιστικά μέτρα στον άντρα της Καγιά
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Απίστευτες βιαιοπραγίες εναντίον της καταγγέλλει η πρώην σύζυγος του Ηλία Κρασσά και μητέρα των παιδιών του, καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, την ώρα που ο επιχειρηματίας περνά τον μήνα του μέλιτος με τη Βίκυ Καγιά σε Παρίσι, Μύκονο, Σπέτσες και Πόρτο Χέλι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφορμή για την προσφυγή της Λίλας Μπάρλα στη δικαιοσύνη στάθηκε ένας διαπληκτισμός της με τον Ηλία Κρασσά στις 28 Ιουλίου 2014, δέκα ημέρες μετά τον κρυφό γάμο του με τη Βίκυ Καγιά στο Παρίσι.

Η πρώην σύζυγος του επιχειρηματία καταγγέλλει ότι την επισκέφθηκε απροειδοποίητα στο σπίτι και έδειξε τις άγριες διαθέσεις του όταν εκείνη βγήκε στο μπαλκόνι για να δει ποιος της χτυπούσε το κουδούνι: «¶νοιξε, μωρή πατσαβούρα, γαμ****, από μένα ζεις, είσαι ένα τίποτα», υποστηρίζει η κα. Μπάρλα ότι της είπε, κάνοντας τα παιδιά τους να αναστατωθούν.

«Η αντίδρασή μου ήταν να εξαπολύσω απειλές, ότι θα καλέσω περιπολικό να τον απομακρύνει από την οικία μου, ενώ ο ίδιος, με πλήρη αναισθησία, απαντούσε πρόστυχα», συνεχίζει στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων η πρώην σύζυγος του επιχειρηματία και συνεχίζει: «Όταν του είπα να σεβαστεί το γεγονός ότι είμαι μητέρα των παιδιών του, μου απάντησε "στα αρχ**** μου αν είσαι μάνα των παιδιών μου, εγώ σαν υπάλληλο σε βλέπω μωρή, σε πληρώνω για να τα μεγαλώσεις, θα σε λιώσω εγώ, να μου το θυμηθείς, και όποτε θέλω μπορώ να σου πάρω την επιμέλεια, γιατί έχω χρήματα"».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η πάλαι ποτέ κυρία Κρασσά καταφεύγει στη δικαιοσύνη. Όπως η ίδια αναφέρει στο έγγραφο, κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους είχε καταγγείλει βίαιη και αντισυζυγική συμπεριφορά, καθώς και ξυλοδαρμό.

Μάλιστα, η κα. Μπάρλα εμπλέκει στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και την Εύη Βατίδου, με την οποία ο επιχειρηματίας είχε σχέση μετά τον χωρισμό τους και πριν παντρευτεί την Βίκυ Καγιά. Όπως περιγράφει, σε τυχαία τους συνάντηση σε εστιατόριο, στις αρχές του 2013, άρχισαν και οι δύο να τη βρίζουν, ενώ εκείνος της είπε, μεταξύ άλλων, «μωρή καρι***, ούτε για μάνα δεν κάνεις! Την επόμενη φορά που θα σε πετύχω έξω θα σε πλακώσω, δεν τη γλυτώνεις».

Από τα περιστατικά που καταγγέλλει η πρώην, φτάνουν μέχρι και την ημέρα του γάμου Κρασσά–Καγιά: Όπως υποστηρίζει, ο επιχειρηματίας πήρε τα παιδιά τους στο εξωτερικό χωρίς εκείνη να το γνωρίζει και όταν του τηλεφώνησε για να ζητήσει εξηγήσεις, της απάντησε «άντε γαμ***! μην ξαναπάρεις, μωρή καριό**», γεγονός για το οποίο έχει καταθέσει μήνυση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η συνέχεια αναμένεται στα δικαστήρια.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μεταμορώθηκε σε Akyla – Δείτε το viral βίντεο

Σήμερα

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 φόρεσε μαύρα ρούχα και σκούφο

Αννα Φλωρινιώτη: Η νέα ζωή μετά τον θάνατο του πατέρα της – «Εργάζομαι πλέον σε κομμωτήριο»

Σήμερα

«Ήθελα μονίμως να δουλεύω και ήθελα να δοκιμάζω κι άλλα πράγματα» λέει μεταξύ άλλων η Αννα Φλωρινιώτη

Eurovision 2026: Τι απαντά ο Καπουτζίδης σε ερώτηση για το Ισραήλ

Σήμερα

Ο Γιώργος Καπουτζίδης παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες μετά τον εθνικό τελικό για τη Eurovision 2026

Χρήστος Μάστορας για Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Είναι θαυμάστριά μου και είμαι θαυμαστής της»

Σήμερα

Ο Χρήστος Μάστορας τραγούδησε στον Εθνικό τελικό της Eurovision και η εμφάνισή του έκανε το κοινό, τους κριτές και τους διαγωνιζόμενους να χορεύουν και να τραγουδάνε στο ρυθμό του, αφού ήταν καταπληκτικός φωνητικά και σκηνικά.

Διάσημες γυναίκες άνω του 1,80 μ. που σπάνε τα στερεότυπα του Χόλιγουντ

Σήμερα

Από τη Taylor Swift μέχρι μια αθλήτρια–γίγαντα 2,06 μ., το ύψος έγινε δύναμη σε μια βιομηχανία που για χρόνια το έβλεπε ως «πρόβλημα»

Anjelica Huston: Η σταρ της Οικογένειας Addams και ο έρωτας που τη σημάδεψε

Σήμερα

Δόξα, Όσκαρ και μια σχέση που την καθόρισε

Weekend Live: Ξέσπασαν Πανόπουλος και Λαζάρου – «Τους φτύνει ο κόσμος, δεν βλέπουν ότι αυτό δεν πουλάει;»

Χτες

Η Μάρτζυ Λαζάρου και ο Δημήτρης Πανόπουλος σχολίασαν τις αιχμηρές δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας

Σίσσυ Χρηστίδου για Γιώργο Λιάγκα: «Ψωνίζει» από την εκπομπή μας και άτομα που δεν ξέρετε

Χτες

Το σχόλιο που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου για τους συνεργάτες της που προσεγγίζει ο Γιώργος Λιάγκας

Μπέκαμ: Η οικογένεια προσπαθεί να τα βρει με τον Μπρούκλιν

Χτες

Η μικρότερη κόρη της οικογένειας Μπέκαμ πρόσφερε κλάδο ελαίας στον αδελφό της

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.