E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Aνατριχιαστική ομολογία: «Εγώ πυροβόλησα, ο άλλος έκανε εμετό...»

Για το φονικό της Μάνης

Aνατριχιαστική ομολογία: «Εγώ πυροβόλησα, ο άλλος έκανε εμετό...»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 25/8/2014 | 00:00

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο δολοφόνησαν τον Κωνσταντίνο Σγούρο και τον Γιάννη Κομμάτη, τα ξημερώματα της 19ης Αυγούστου, περιέχονται στην προανακριτική απολογία του ενός εκ των δύο 18χρονων, οι οποίοι θα απολογηθούν σήμερα, Δευτέρα, στον ανακριτή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως αποκαλύπτει η «Καθημερινή», ο 18χρονος Νίκος Μ. παραδέχθηκε ενώπιον των αστυνομικών της Ασφάλειας Καλαμάτας ότι αυτός πυροβόλησε τους δυο bodybuilder το μοιραίο βράδυ.

«Ο Κώστας (σ.σ. ο Κων. Σγούρος) έπιασε από τον σβέρκο τον Παναγιώτη (σ.σ. τον δεύτερο κατηγορούμενο, Παναγιώτη Μ.) και τον έβαλε ανάμεσα σε αυτόν και τον άλλο φίλο του, για να πάνε με τα πόδια εκεί που υποτίθεται ότι ήταν το αυτοκίνητο. Εγώ, μόλις είδα αυτήν τη σκηνή φοβήθηκα για τον φίλο μου και για μένα και βγήκα από το αυτοκίνητο, ακολουθώντας τους γρήγορα. Ο Παναγιώτης με άκουσε που τους ακολουθούσα, γύρισε, με είδε και τους ξέφυγε γρήγορα προς την άκρη του δρόμου και τότε εγώ πυροβόλησα. Ήμασταν φοβισμένοι και τρέμαμε, ενώ ο Παναγιώτης έκανε εμετό. Από την τρομάρα μας δεν πλησιάζαμε προς το σημείο τους».

Ο 18χρονος κατηγορούμενος εξηγεί γιατί πήγαν οπλισμένοι στο ραντεβού με τα θύματα για την αγοραπωλησία αναβολικών, επειδή ο 26χρονος Σγούρος σε μεταξύ τους συζητήσεις είχε επικαλεστεί ότι είχε στην κατοχή του δύο όπλα, ένα πιστόλι Glock και ένα περίστροφο Smith & Wesson:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Τις βραδινές ώρες της 18ης Αυγούστου βρισκόμουν μαζί με τον Παναγιώτη Μ. στο σπίτι του στον Κάμπο. Τον πήρε τηλέφωνο ο Κωνσταντίνος Σγούρος και έκλεισαν ραντεβού για να συναντηθούν και να του έφερνε αναβολικά. Το ραντεβού κανονίστηκε να γίνει στο πάρκο του Αλμυρού και λίγη ώρα μετά ξεκινήσαμε να πάμε με το αγροτικό αυτοκίνητο του πατέρα του Παναγιώτη. Επειδή ο Σγούρος ζήτησε από τον Παναγιώτη να συναντηθούν εκτός Καλαμάτας και επειδή ο Παναγιώτης φοβήθηκε, πήρε μαζί του και την καραμπίνα (...). Επειδή ήμασταν πολύ φοβισμένοι, ο Παναγιώτης μου είπε ότι αν χρειαστεί θα πυροβολήσουμε, όμως φοβόταν να πυροβολήσει και μου είπε αν χρειαστεί να το κάνω εγώ».

Ο 18χρονος περιγράφει όλα όσα έκανε μαζί με τον συνεργό του για να εξαφανίσουν τα πτώματα

«Σύραμε το ένα πτώμα για να το πάμε πιο πάνω και να το πετάξουμε, αλλά επειδή δεν μας άρεσε το σημείο, γυρίσαμε πίσω και βάλαμε τα δύο πτώματα στην καρότσα του αγροτικού. Ψάχναμε να βρούμε ένα σημείο προς τη Μάνη για να τους πετάξουμε, όπως κι έγινε. Πήγαμε στο σπίτι μου στη Φιλοθέη και παρκάραμε απ' έξω. Εκεί, με το λάστιχο της βρύσης πλύναμε την καρότσα και πετάξαμε κάποια πράγματα δικά τους και δικά μας ρούχα που είχαν λερωθεί σε κάδο σκουπιδιών και την άλλη μέρα πετάξαμε τα τσαντάκια τους σε άλλο κάδο εκεί δίπλα».

Η εφημερίδα φιλοξενεί δήλωση του συνήγορου του 18χρονου Παναγιώτη Μ., κ. Αλέξη Κούγια, που επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι «η ΕΛ.ΑΣ. έχει παραλείψει από την έρευνά της το εκτεταμένο εμπόριο επικίνδυνων αναβολικών που γινόταν μπροστά στα μάτια της» και προσθέτει ότι η προσωπικότητα του εντολέα του ουσιαστικά καταστράφηκε από τη χρήση των απαγορευμένων ουσιών: «Μέχρι το διάστημα που γνώρισε τα θύματα ήταν αριστούχος μαθητής, που μάλιστα είχε κερδίσει υποτροφία από το σχολείο του».

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κοινωνικός τουρισμός 2026: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις ‑ Οι δικαιούχοι

Πριν 11 ώρες

Πέρυσι, 1 εκατομμύριο είχαν υποβάλει αίτηση για το πρόγραμμα - Τι αλλάζει φέτος

Ολλανδία: 7 εκατομμύρια τουλίπες στο πιο διάσημο ανοιξιάτικο πάρκο της Ευρώπης

Πριν 11 ώρες

«Ο Κήπος της Ευρώπης» στην Ολλανδία άνοιξε - Αναμένονται εκατομμύρια επισκέπτες

Βόρεια Κορέα: Εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους προς τα ανατολικά

Πριν 11 ώρες

Ο επικεφαλής του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας (ΔΟΑΕ) Ραφαέλ Γκρόσι εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για την πρόοδο του πυρηνικού προγράμματος της Βόρειας Κορέας

Ουκρανία: Ένοπλος άνοιξε πυρ σε σούπερ μάρκετ στο Κίεβο

Χτες

Τουλάχιστον 2 νεκροί και ο δράστης

Αίσιο τέλος για τον 7χρονο Βαγγέλη στη Θεσσαλονίκη που τον άρπαξε ο πατέρας του

Χτες

Ο ανήλικος εντοπίστηκε από τις Αρχές και είναι καλά στην υγεία του

Πρώτες βουτιές για τους Αθηναίους

Χτες

Σε ποιες περιοχές της χώρας «άγγιξε» τους 30°C ο υδράργυρος

Χειρουργείο για την Μαρέβα Γκραμπόφσκι‑Μητσοτάκη στον «Ευαγγελισμό» ‑ Είχε ειλεό

Χτες

Σε επέμβαση για ειλεό υπεβλήθη η Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη

Καιρός: Προειδοποίηση Αρναούτογλου για σημαντική αλλαγή ‑ Πότε ξεκινά

Χτες

Συνεχίζεται η αστάθεια του καιρού με τον έμπειρο προγνώστη να προειδοποιεί για αλλαγή μέσα στην εβδομάδα

Ξεσπά για την υπόθεση Λαζαρίδη η καθαρίστρια που πλαστογράφησε το απολυτήριό της

Χτες

Οι πληγές του παρελθόντος φαίνεται να μην έχουν επουλωθεί πλήρως για την 60χρονη σήμερα γυναίκα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.