E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Υρώ Λούπη για Σωτήρη Καλυβάτση: «Επέλεξε να είναι στη Θεσσαλονίκη, υπάρχει μια μεγάλη απόσταση»

Θέλει να είμαι χαρούμενη και θέλω να είναι χαρούμενος, ό,τι σημαίνει αυτό, ακόμα και αν είναι μακριά μου.

Υρώ Λούπη για Σωτήρη Καλυβάτση: «Επέλεξε να είναι στη Θεσσαλονίκη, υπάρχει μια μεγάλη απόσταση»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 15/2/2025 | 09:24

Καλεσμένη στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα ήταν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (14/2) η Υρώ Λούπη. Η γνωστή ηθοποιός έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα του Action24 και μεταξύ άλλων μίλησε για τον σύντροφό της, Σωτήρη Καλυβάτση, και τη συμβίωσή τους όλα αυτά τα χρόνια.

«Με τον Σωτήρη έχουμε πάρα πολλά κοινά, έχουμε έναν κοινό τρόπο να βλέπουμε τη ζωή και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Καμιά φορά επιλέγουμε ανθρώπους που μας χωρίζουν θάλασσες και εκεί γίνεται μια πάλη. Μετά από κάποια ηλικία αποφασίζεις ότι δεν πρέπει να παλεύεις με τους ανθρώπους, πρέπει να τους αφήνεις εκεί που είναι, και όσοι μπορούν να ενστερνιστούν κάποιες ειδικές σου απόψεις και θέλω και να μην σε παλεύουν, μπορείς να πας και σε παρακάτω κεφάλαια», είπε αρχικά η Υρώ Λούπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αν έβαζα έναν τίτλο στο κεφάλαιο που βρισκόμαστε με τον Σωτήρη, ένας γενικότερος τίτλος και αυτό που διέπει αυτή τη σχέση, είναι ο απόλυτος σεβασμός και η απόλυτη ελευθερία. Θέλει να είμαι χαρούμενη και θέλω να είναι χαρούμενος, ό,τι σημαίνει αυτό, ακόμα και αν είναι μακριά μου. Και αυτό για εμένα είναι πολύ μεγάλο βήμα, γιατί συνήθως θέλουμε τους ανθρώπους να τους κρατάμε δίπλα μας για να είμαστε καλά», εξομολογείται η ηθοποιός.

«Αυτή τη στιγμή, λόγω του ότι επέλεξε να είναι στη Θεσσαλονίκη, υπάρχει μια μεγάλη απόσταση, οπότε ο τίτλος είναι ότι συμβιώνουμε μακριά και είμαστε πολύ αγαπημένοι. Είμαστε πάντα ομάδα. Από την αρχή φτιάχναμε στόχους να δημιουργήσουμε κάτι, χωρίς να το πιέζουμε. Είμαστε μαζί, γιατί επιλέγουμε να είμαστε μαζί, όχι γιατί έχουμε επιλέξει κάποιο συμβόλαιο να είμαστε μαζί. Η κάθε μέρα μπαίνει με ερωτηματικό και αυτό κρατάει τη σχέση πολύ ζωντανή», παραδέχεται η Υρώ Λούπη για τον Σωτήρη Καλυβάτση.

«Ο Σωτήρης είναι πολύ αισθητό άτομο, κλαίει και με διαφημίσεις, κρατάει την ευαισθησία του πολύ. Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος που κάνει πράξεις και δεν λέει πολλά λόγια», τονίζει κλείνοντας το θέμα η Υρώ Λούπη.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διατροφικό Μπλέντερ 8 σε 1 και ΔΩΡΟ €10 για την επόμενη αγορά σας!

Πριν 2 ώρες

Μία συσκευή που είναι ταυτόχρονα μπλέντερ, αποχυμωτής και πολυκόφτης

Βρείτε powerbank από 14,90 € !

Πριν 2 ώρες

Μεγάλη ποικιλία ειδών!

Βρείτε Smartwatch από 47,90 €

Χτες

Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει!

Σνακ για παιδιά και μεγάλους χωρίς συντηρητικά!

Προχτές

Ώρα για junk free παιδικα σνακ!

Βρείτε τον πιο οικονομικό πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος!

Σύγκριση τιμών ηλεκτρικού ρεύματος για την αλλαγή παρόχου

Όλες οι πτήσεις της Aegean έως ‑30%!

Πριν 1 εβδομάδα

Κάνε κράτηση έως 21/04!

Στείλε δέμα όπως εσύ θες!

Πριν 1 εβδομάδα

Παράγγειλε online, παράλαβε με BOX NOW!

Προσφορές έως ‑80% σε μικροσυσκευές!

Δεκάδες είδη σε σούπερ τιμές

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 4
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.