E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Φοιτητές από την Κομοτηνή έφτιαξαν την... πτυσσόμενη γόβα!

Ένα όνειρο για τις γυναίκες!

Φοιτητές από την Κομοτηνή έφτιαξαν την... πτυσσόμενη γόβα!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 28/8/2014 | 00:00

Ένα παπούτσι που γίνεται από φλατ ψηλοτάκουνο, μια πατέντα που θα αγαπήσουν όλες οι γυναίκες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πτυσσόμενη γόβα δημιουργήθηκε από ομάδα φοιτητών του Τμήματος Οικονομικών Σπουδών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ), στα πλαίσια του μαθήματος Επιχειρηματικότητας (διδάσκων ο επίκουρος καθηγητής Περικλής Γκόγκας και βοηθός η υποψήφια διδάκτορας Ευθυμία Χρυσανθίδου).

Στα πλαίσια του μαθήματος, λοιπόν, οι φοιτητές ίδρυσαν την εταιρεία «SkyWalker ΑΕ» (το εργαστήριο όπου φτιάχνονται τα προϊόντα βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή της Κομοτηνής), φιλοδοξώντας να κατακτήσουν τον γυναικείο πληθυσμό. 

«Κοιτώντας την αγορά και την καθημερινότητα των γυναικών, παρατηρούμε ότι έχουν συνεχή ενασχόληση καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας, κάνοντας συνέχεια διαφορετικά πράγματα. Πηγαίνουν για δουλειά, για καφέ, για ποτό, για διασκέδαση γενικά και αυτό απαιτεί πολλές ενδυμασίες και κυρίως διαφορετικά παπούτσια. Πάνω σε αυτό το πρόβλημα στηρίζεται η δημιουργία του δικού μας καινοτόμου προϊόντος», είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Λουκάς Καρακικές, ένα από τα μέλη της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως τόνισε ο κ. Καρακικές, «το προϊόν μας θα δώσει τη δυνατότητα στους πελάτες μας (γυναικείο κοινό) να είναι ευέλικτες και άνετες κατά τη διάρκεια των καθημερινών τους υποχρεώσεων και να μην έχουν την ανάγκη να αλλάξουν παπούτσια κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεων αυτών. Θα τους προσφέρει την άνεση να κάνουν οτιδήποτε από το πρωί έως και το βράδυ, που θα βρίσκονται εκτός σπιτιού, και θα μπορούν ανά πάσα ώρα και στιγμή να μετατρέπουν και να προσαρμόζουν τα παπούτσια τους στις οποιεσδήποτε ανάγκες τους. Με τον εκπληκτικό μηχανισμό που θα υπάρχει στα παπούτσια τους θα μπορούν να κάνουν τα παπούτσια τους ψηλά (μπότες, γόβες κτλ) ή απλά να είναι φλατ».

Σκοπός είναι κάποια εταιρεία να ενδιαφερθεί για συνεργασία και το προϊόν να γίνει πραγματικότητα!

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στάθης Μαντζώρος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό 10 μήνες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Σήμερα

Ο αγαπημένος «καφετζής» του τηλεοπτικού κοινού στη σειρά «Σασμός» νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Σήμερα

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Σήμερα

Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Πέδρο Σάντσεθ: Η Ευρώπη να «κάνει μεγάλα όνειρα» και να αναλάβει ρόλο ως ηθικός ηγέτης

Σήμερα

Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο συζήτησης για το μέλλον της Ευρώπης

Ιρανικές πηγές: «Το πρόσωπο του Μοτζταμπά Χαμενεΐ έχει παραμορφωθεί, υπέστη σοβαρά τραύματα στα πόδια»

Σήμερα

Ο 56χρονος αναρρώνει και παραμένει σε πνευματική διαύγεια, ανέφεραν στο Reuters άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον στενό του κύκλο

Έγινε η πρώτη Ανάσταση στην Κέρκυρα: Το εντυπωσιακό έθιμο του τεχνητού σεισμού

Σήμερα

Αναπαριστούν με αυτόν τον τρόπο τον σεισμό που κατά τις Γραφές ακολούθησε την Πρώτη Ανάσταση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.