E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Βραζιλία: 600 γυναίκες μόνες ψάχνουν!

Γνωρίστε το Νόιβα ντο Κορντέιρο

Βραζιλία: 600 γυναίκες μόνες ψάχνουν!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 28/8/2014 | 00:00

Με περισσότερες από 600 γυναίκες κατοίκους και κανέναν άντρα, είναι λογικό ότι οι Βραζιλιάνες που ζουν στο χωριό Νόιβα ντο Κορντέιρο στη νοτιοανατολική Βραζιλία απεύθυναν άμεση έκκληση για άντρες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλες οι κυρίες οι οποίες κατοικούν στο μικρό χωριό είναι ελεύθερες και οι περισσότερες ηλικίας από 20 έως 35 ετών. Aγανακτισμένες, όμως, από την έλλειψη αντρικού πληθυσμού στο Νόιβα ντο Κορντέιρο, καλούν όσους άντρες είναι έτοιμους να ζήσουν σε έναν γυναικοκρατούμενο κόσμο να ταξιδέψουν στον τόπο τους.

Η αλήθεια είναι ότι παρά την ομορφιά του χωριού και των γυναικών που το κατοικούν, όσοι κύριοι πουν το «ναι» στην πρόσκληση, πρέπει να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες που συνεπάγεται η ζωή στο Νόιβα ντο Κορντέιρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για παράδειγμα, πολλές από τις γυναίκες που ζουν εκεί, είναι παντρεμένες με παιδιά, ωστόσο, οι σύζυγοί τους και οι γιοι τους έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους για να δουλέψουν και επιστρέφουν στο χωριό μόνο μερικά Σαββατοκύριακα τον χρόνο.

Έτσι, στη μικρή κοινωνία του Νόιβα ντο Κορντέιρο επικρατεί πλέον ο νόμος των γυναικών και όλα γίνονται με βάση τους δικούς τους κανόνες και κυρίως με τον δικό τους τρόπο, από την καλλιέργεια της γης έως τη θρησκεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι ίδιες ισχυρίζονται, πάντως, ότι η ζωή στο χωριό τους είναι υπέροχη, ότι μοιράζονται τα πάντα μεταξύ τους και ότι έχουν τον ελεύθερο χρόνο για να κάνουν όλα όσα τους αρέσουν. Δυστυχώς, όμως, για τις ανύπαντρες υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα: δεν βρίσκουν άντρες για να κάνουν οικογένεια.

Έτσι, πολλές κυρίες από το χωριό καλούν τώρα όσους άντρες εδιαφέρονται να ζήσουν στο Νόιβα ντο Κορντέιρο, προειδοποιώντας τους, ωστόσο, ότι πρέπει να προσαρμοστούν στον δικό τους... γυναικείο τρόπο ζωής!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έκτακτο περιστατικό στο διεθνές αεροδόμιο Ελ. Βενιζέλος

Σήμερα

Αεροσκάφος ζήτησε έκτακτη προσγείωση

Αναγνωρίστηκε από την αδελφή της η ανήλικη, θύμα ξυλοδαρμού στο βίντεο της οργής: Καταφεύγει στη δικαιοσύνη

Σήμερα

Η αδελφή του θύματος αποκάλυψε πως υπήρχαν υποψίες ότι το κορίτσι έπεφτε θύμα bullying αλλά δεν είχε μιλήσει σε κανέναν

Ξεκινάει ο νέος αυτοκινητόδρομος στη Βόρεια Ελλάδα ‑ Ποια πόλη θα συνδέει με Θεσσαλονίκη

Σήμερα

Εκτιμάται ότι μέχρι τα τέλη του 2025 θα έχει αναδειχθεί ο προσωρινός ανάδοχος του έργου

Εντοπίστηκαν στην Ηλεία οι γονείς που παράτησαν το μωρό τους στο μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη

Σήμερα

Η οικογένεια βρίσκεται επί του παρόντος μαζί με όλα της τα παιδιά στο Α.Τ Βουπρασίας

Επίθεση του Ισραηλινού ΥΠΕΞ στον Ερντογάν: «Τολμά να μιλάει εκείνος που κατέχει παράνομα τη βόρεια Κύπρο»

Χτες

Ο Γκιντεόν Σάαρ δεν άφησε αναπάντητες τις δηλώσεις του Τούρκου προέδρου κατά του Μπενιαμίν Νετανιάχου, τον οποίο και παρομοίασε με τον Αδόλφο Χίτλερ

Στο 1,80 ευρώ η αμόλυβδη από το Σάββατο, λέει ο πρόεδρος Ένωσης Πρατηριούχων Αττικής

Χτες

Τα διυλιστήρια θα προχωρήσουν αύριο στην πρώτη μεγάλη αύξηση που θα αποτυπώνει στην εγχώρια αγορά την κρίση της Μέσης Ανατολής

Σοκάρει ο πατέρας του 28χρονου που έδειρε υπάλληλο καθαριότητας – «Θα μου πάνε φυλακή τον γιο για 2 ψιλομπουνιές;»

Χτες

«Έχει δίκιο ο άνθρωπος, αλλά αυτά συμβαίνουν κάθε μέρα, θα τον πάνε τσάμπα φυλακή, δεν σκότωσε, δεν έβγαλε όπλο ή μαχαίρι, το παιδί είναι νευρικό, δεν είναι εγκληματίας, θα μου το καταστρέψετε»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.