ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Ένταση επικράτησε έξω από την Εθνική Πινακοθήκη το πρωί της Πέμπτης




Ένταση επικράτησε το πρωί της Πέμπτης έξω από την Εθνική Πινακοθήκη όταν μέλη θρησκευτικών οργανώσεων, ρασοφόροι και πολίτες με εικόνες, επιτέθηκαν λεκτικά κατά σωματείων από τον χώρο του πολιτισμού που πραγματοποιούσαν διαμαρτυρία για την ελευθερία της έκφρασης.
Η ένταση προκλήθηκε με αφορμή το περιστατικό βανδαλισμού εκθεμάτων από τον βουλευτή της Νίκης Νίκο Παπαδόπουλο. Υπενθυμίζεται ότι χθες το απόγευμα σημειώθηκε ένταση έξω από την Εθνική Πινακοθήκη, καθώς ομάδες διαδηλωτών με εντελώς αντίθετα κίνητρα διασταυρώθηκαν, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τελικά κάποιο βίαιο περιστατικό.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
TV ΣΕΙΡΕΣ