Τηλεπαρουσιαστής: Μου μένουν μόλις έξι μήνες ζωής
Συγκλονιστική αποκάλυψη

Οι τηλεθεατές τον είχαν συνηθίσει με το λαμπερό του χαμόγελο και το άνετο στιλ που έλεγε τις ειδήσεις. Δεν περίμεναν πως κάποια στιγμή θα ακούσουν από το στόμα του μια τόσο πικρή και σκληρή αλήθεια για τη ζωή του.
Ο λόγος για τον παρουσιαστή Dave Benton, από το Illinois της Αμερικής, που εδώ και αρκετό καιρό δίνει μάχη για τη ζωή του. Οι γιατροί τού διέγνωσαν καρκίνo στον εγκέφαλο και πρόσφατα ο D. Benton σόκαρε τους τηλεθεατές, αφού ανακοίνωσε στον αέρα ότι έχει μόνο λίγους ακόμα μήνες ζωής.
Όπως είπε, οι γιατροί τού έδωσαν 4 έως 6 μήνες μέχρι να γίνει το μοιραίο και αυτό που θέλει τώρα είναι να εργαστεί όσο περισσότερο του επιτρέπει η κατάσταση της υγείας του.
O Benton δεν είχε διστάσει να μιλήσει δημόσια για τον καρκίνο με τον οποίο παλεύει και μέσα από την προσωπική σελίδα του στο Facebook. Εκεί ενημέρωσε τους φίλους του για τις επεμβάσεις, αλλά και για τις ακτινοβολίες που έκανε, αλλά πριν από λίγες ημέρες είπε στους τηλεθεατές ότι οι γιατροί τού ανακοίνωσαν ότι ο όγκος που έχει στον εγκέφαλο είναι τόσο μεγάλος, που δεν μπορούν να τον βοηθήσουν ούτε με εγχείριση, ούτε με ακτινοβολίες.