ADVERTISEMENT

Παραλήρημα του Μητροπολίτη Κοζάνης Παύλου: «Υποκατάστατα του διαβόλου τα σκουλαρίκια και τα τατουάζ»

Στο σχετικό βίντεο τονίζει ότι «δεν τον ενδιαφέρει» εάν, η συγκεκριμένη γυναίκα δει ή ακούσει τις σκοταδιστικές δηλώσεις του

Newsroom
1' χρόνος ανάγνωσης
Παραλήρημα του Μητροπολίτη Κοζάνης Παύλου: «Υποκατάστατα του διαβόλου τα σκουλαρίκια και τα τατουάζ»
ADVERTISEMENT

Ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος ξαναχτύπησε βάζοντας αυτή τη φορά στο στόχαστρό του όσους έχουν σκουλαρίκια και τατουάζ,.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Κατά το κήρυγμά του στο τέλος της λειτουργίας για την τελετή της Αναστάσεως ο Μητροπολίτης Σερβίων & Κοζάνης Παύλος αναφέρθηκε στα τατουάζ και τα σκουλαρίκια, τα οποία χαρακτήρισε ως «υποκατάστατα του Διαβόλου». Και αυτό με αφορμή την εμφάνιση μιας κοπέλας, η οποία πήγε να κοινώσει έχοντας πολλά τατουάζ και σκουλαρίκια.

ADVERTISEMENT

«Όλα αυτά, τα τατουάζ και τα σκουλαρίκια, είναι γιατί ο άνθρωπος ψάχνει να βρει καταξίωση. Η καταξίωση και η χαρά βρίσκεται εκεί που είναι ο Χριστός», είπε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Παύλος

Μάλιστα, στο σχετικό βίντεο που κυκλοφόρησε, ακούγεται να σημειώνει πως, «δεν τον ενδιαφέρει» εάν, η συγκεκριμένη γυναίκα δει ή ακούσει τις σκοταδιστικές δηλώσεις του.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο