ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Με φόρα μπήκε ο πρώην αντιδήμαρχος Κορινθίας, Δημήτρης Μπίτζιος

«Θα κάνουμε χαμό, θα δεις και τα νούμερα»είπε ο Δημήτρης Μπίτζιος στον Πέτρο Λαγούτη στο Big Bother.
Με φόρα μπήκε ο πρώην αντιδήμαρχος Κορινθίας, Δημήτρης Μπίτζιος, στο Big Brother. Ο Δημήτρης Μπίτζιος είναι επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης και ασχολείται με τα κοινά.
Είναι γνωστός στην τοπική κοινωνία ως «Αντιδήμαρχος» γιατί ξεκίνησε ως πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Χιλιομοδίου και συνέχισε ως αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Κορινθίων (2019-2023). Το 2023 εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κορινθίων ενώ έχει διατελέσει και μέλος της Επιτροπής της ΕΠΟ κατά της βίας στα γήπεδα (2021).
Είναι παντρεμένος με την Αγγελική και έχουν δύο παιδιά. Χαρακτηρίζει τον εαυτό του δυναμικό, αυθεντικό και αυθόρμητο. Στην καθημερινότητά του δεν συμμετέχει στις δουλειές του σπιτιού. Η μεγαλύτερη φοβία του; Οι άσχημες μυρωδιές! Έρχεται στο Big Brother γιατί: θέλει να εμπνεύσει και να ξεχωρίσει.
«Θα κάνουμε χαμό, θα δεις και τα νούμερα. Όλη η Κόρινθος είναι συντονισμένη.» είπε αρχικά στο Big Brother και συνέχισε: «Η γυναίκα μου φοβάται λίγο. Φοβάται και λέει ότι θα έχει εκεί μέσα κι άλλες ωραίες γυναίκες και να προσέξω.»
Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
TV ΣΕΙΡΕΣΟμορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.
ΜΑΛΛΙΑ
CELEBS
CELEBS
ΥΓΕΙΑ
ΣΧΕΣΕΙΣ
ΝΥΧΙΑ
ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ
CELEBS