ADVERTISEMENT

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 17χρονου για την επίθεση σε οδηγό αστικού λεωφορείου επειδή πήγαινε αργά

Συνελήφθη και ο 42χρονος οδηγός του λεωφορείου μετά από μήνυση του 17χρονου

Newsroom
1' χρόνος ανάγνωσης
Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 17χρονου για την επίθεση σε οδηγό αστικού λεωφορείου επειδή πήγαινε αργά
pexels
ADVERTISEMENT

Στη σύλληψη ενός 17χρονου που φέρεται να είναι ο δράστης της επίθεσης σε βάρος οδηγού λεωφορείου στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης το μεσημέρι της Δευτέρας, προχώρησαν αστυνομικοί.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός υπέβαλε και αυτός μήνυση σε βάρος του 42χρονου οδηγού που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Κιλκίς, με αποτέλεσμα τη σύλληψή του.

ADVERTISEMENT

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία ειδοποιήθηκε στις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας για ένα επεισόδιο μεταξύ νεαρών ατόμων και του οδηγού, επί της οδού Μ. Αλεξάνδρου. Ο οδηγός των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης που εκείνη την ώρα εκτελούσε το δρομολόγιο 91Χ δέχθηκε βίαιη επίθεση από νεαρό ο οποίος τον χτύπησε με γροθιά στο κεφάλι.

Κατά τις πληροφορίες, η επίθεση φαίνεται ότι έγινε όταν ο νεαρός πλησίασε τον οδηγό του λεωφορείου και τον ρώτησε «τόσο σιγά θα το πας;», εννοώντας ότι πήγαινε σιγά το λεωφορείο. Ο οδηγός του απάντησε πως αν δεν του αρέσει θα μπορούσε να κατέβει, με τον νεαρό να τον χτυπάει στο πρόσωπο.

Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν ο οδηγός να τραυματιστεί στο φρύδι.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο