E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η Μaria Menounos μιλά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Το πρόβλημα με το βάρος της, που την οδήγησε στο νοσοκομείο

Η Μaria Menounos μιλά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Maria Menounos είναι μια καλλίγραμμη γυναίκα, που προσέχει τρομερά τη διατροφή της, ενώ δεν χάνει ποτέ ευκαιρία για να γυμναστεί. Κάθε μέρα προπονείται, είτε περπατώντας, είτε κάνοντας γιόγκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ίδια ανέφερε το πρόγραμμα γυμναστικής της: «Βρίσκω πάντα έναν τρόπο να ασκούμαι κατά τη διάρκεια της μέρας. Έχω το χαλάκι της γιόγκα μου και την μπάρα άσκησης στο γραφείο μου, ώστε να μπορώ να κάνω μια πλήρη προπόνηση σε 15 λεπτά. Επίσης, υπάρχει ισορροπία στα γεύματα με την κίνησή μου. Κατά βάση κάνω 10.000 βήματα την ημέρα, αλλά σε ορισμένες ημέρες κάνω και 18.000 βήματα. Καίω ό,τι τρώω».

Παρ' όλα αυτά, δεν κρύβει το πρόβλημα που είχε αντιμετωπίσει όταν ήταν πολύ αδύνατη: «Όταν ήμουν πιο αδύνατη, έτρωγα τόσο λίγο, που κατέληξα στο νοσοκομείο λόγω αφυδάτωσης και έλλειψης θρεπτικών ουσιών. Η εξάντληση και το γεγονός ότι δεν έτρωγα καλά είχε ως αποτέλεσμα να αρρωστήσω πολύ σοβαρά όταν ήμουν στη Γαλλία, σε ηλικία 22 ετών. Μπήκα στο νοσοκομείο για μια εβδομάδα, με μια σπάνια λοίμωξη του εντέρου. Νόμιζαν ότι είχα SARS. Έγραψα σε ένα κομμάτι χαρτί, ότι δεν θα διακινδυνεύσω την υγεία μου για κανένα λόγο, ποτέ ξανά. Αυτό το σημείωμα ακόμα το κρατάω. Το να είσαι πολύ αδύνατη δεν σημαίνει ότι είσαι και υγιής».

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοφία Αλατζά: «Σώθηκα από θαύμα, είναι κάτι που το έχουν πάθει 28 άτομα παγκοσμίως»

Πριν 9 ώρες

«Έπρεπε να χειρουργηθώ αμέσως, γιατί υπήρχε κίνδυνος τόσο για τη δική μου ζωή όσο και για το έμβρυο», είπε μεταξύ άλλων η Σοφία Αλατζά

Ήταν το απόλυτο ζευγάρι των 90s: Όταν χώρισαν, εκείνη έπαθε κατάθλιψη

Πριν 9 ώρες

Ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της δεκαετίας του `90 και το άδοξο τέλος της σχέσης τους

Καλλιακμάνης: Εγώ έκλεισα την εκδήλωση στο κέντρο που τραγουδάει ο Χρήστος Μάστορας πριν 4 μήνες

Χτες

«Θα περιμένω να δώσει το μήνυμα ότι δεν πιάνουμε το τιμόνι όταν έχουμε πιει»

Η Ερασμία Μάνου αποχαιρετά τον Βασίλη Δημάκη: «Θα σ’ αγαπάω όσο αναπνέω»

Χτες

Η τραγουδίστρια και κόρη της Σοφίας Βόσσου ήταν η πρώην σύντροφος του

Νικόλας Ντε Γκρες ‑ Χρυσή Βαρδινογιάννη: O γάμος του ζευγαριού

Χτες

Λεπτό προς λεπτό όλα όσα συμβαίνουν στον γάμο του Νικολάου Ντε Γκρες με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη!

Στέλιος Ρόκκος: Το χιουμοριστικό βίντεό του μετά το ατύχημά του

Χτες

Ο τραγουδιστής είχε κάνει γνωστό πριν μερικές ημέρες μέσα από τα social media ότι είχε ένα ατύχημα στη Λήμνο

Γιάννης Πουλόπουλος: «Έμαθα την πληροφορία και αισθάνθηκα τέτοιο ρίγος που πάρκαρα το αμάξι δεξιά γιατί έτρεμα»

Χτες

""""Για κάποιο διάστημα, δεν το γνωρίζαμε γιατί έδειχναν οι εξετάσεις ότι υπάρχει μια πολύ σοβαρή λοίμωξη"""" περιέγραψε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Δημήτρης Ουγγαρέζος για Λιάγκα – Καινούργιου: «Πολύ άβολο, δεν έχει ξανατύχει να μιλάμε την ίδια περίοδο και οι τρεις»

Χτες

""Συνάντηση κορυφής"" αναφώνησε ο Γιώργος Λιάγκας όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε πλάι του.

par: 3
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.