E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ο Ρυθμός 94.9 σε στέλνει στη Μύκονο μαζί με την παρέα σου!

Τι θα έλεγες να πάμε στο νησί, ο ΡΥΘΜΟΣ, οι κολλητοί κι εσύ;

Ο Ρυθμός 94.9 σε στέλνει στη Μύκονο μαζί με την παρέα σου!
Ρυθμός 94.9
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 16/5/2025 | 19:07

Ο αγαπημένος παρεΐστικος, ταξιδιωτικός διαγωνισμός «Έλα να πάμε στο νησί» επέστρεψε στον ΡΥΘΜΟ 94.9 και στέλνει έναν τυχερό ακροατή, μαζί με την παρέα του, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, στη…Μύκονοοοο!

Ο ραδιοφωνικός σταθμός της Αθήνας που φέτος γιορτάζει τα 25 του χρόνια, σου δίνει την ευκαιρία να ζήσεις μαζί με τους φίλους σου την απόλυτη καλοκαιρινή και νησιώτικη εμπειρία! Ο αγαπημένος διαγωνισμός «Έλα να πάμε στο νησί» επέστρεψε για 2η συνεχόμενη χρονιά και ξεκίνησε τη Δευτέρα 12 Μαΐου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο συγκεκριμένα, ένας υπερ-τυχερός ακροατής, θα κερδίσει, γι’ αυτόν και την παρέα του, διαμονή, από την Παρασκευή 6 Ιουνίου έως την Δευτέρα 9 Ιουνίου, στην υπερπολυτελή βίλα Χρυσάνθεμο στην περιοχή Ελιά της Μυκόνου. Το τριήμερο στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων θα γίνει ακόμα καλύτερο αφού η μαγευτική βίλα των έξι ατόμων είναι πλήρως εξοπλισμένη, παρέχοντας ιδιωτική πισίνα κι ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστεί κανείς! Επιπλέον, ο ΡΥΘΜΟΣ 94.9 κάνει δώρο και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια της παρέας για ένα γρήγορο και άνετο ταξίδι.

Για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό και να διεκδικήσεις μια τριήμερη διαμονή στο νησί των ανέμων, μείνε συντονισμένος καθημερινά στον αέρα του ΡΥΘΜΟΥ 94.9. Όταν ο παραγωγός της κάθε εκπομπής δώσει το σύνθημα, στείλε μήνυμα στο viber του σταθμού, 6937 949 949 τη λέξη «ΝΗΣΙ», βγες στον αέρα και τραγούδησε το αγαπημένο σου νησιώτικο! Έτσι, αυτομάτως θα μπεις στην κλήρωση που θα σε στείλει μαζί με τους κολλητούς, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, στη μαγευτική Μύκονο!

Η μεγάλη κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Μαΐου στην πρωινή εκπομπή «ΠΑΜΕ ΠΡΩΙΝΟ» με τον Βασίλη Φορτούνη και τη Χρυσηίδα Γκαγκούτη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

25 ΧΡΟΝΙΑ ΡΥΘΜΟΣ 94.9, ΜΟΝΟ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αλέξανδρος Τσουβέλας: «Αυτομαστιγώνομαι, τα ρίχνω στον εαυτό μου ακόμα και όταν με ξεγελούν»

Σήμερα

«Θα χάσω την μπάλα αν δεν είμαι αυστηρός και πετάω στα σύννεφα», ανέφερε χαρακτηριστικά

Με μπικίνι στα βράχια ποζάρει η Κατερίνα Γερονικολού και εντυπωσιάζει

Σήμερα

Η ηθοποιός απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και μοιράζεται στιγμές από τη ξεκούρασή της

Δημήτρης Καταλειφός: «Σαστισμένη η ανθρωπότητα, ακολουθεί σαν κοπάδι»

Σήμερα

Ο ηθοποιός μοιράστηκε τους προβληματισμούς του για τη σημερινή κοινωνία

Ρόζι Ο`Ντόνελ αποκαλύπτει: «Ήταν τρομακτικό» για την ερωτiκή σκηνή με τη Σίνθια Νίξον στο «And Just Like That…»

Σήμερα

Στη σειρά η ηθοποιός έκανε guest εμφάνιση, υποδυόμενη μια καλόγρια που παραβιάζει τον όρκο αγνότητάς της

Αντζελίνα Τζολί: Πώς αντέδρασε στην υποτροπή του Μπραντ Πιτ με το αλκοόλ

Σήμερα

Σε συνέντευξή του στο Esquire UK, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι άρχισε ξανά να πίνει αλκοόλ μετά από επτά χρόνια πλήρους αποχής.

Ναταλία Δραγούμη: Η φωτογράφιση με μπικίνι στον καθρέφτη και η απάντησή της σε όσους την επέκριναν

Σήμερα

Η 56χρονη ηθοποιός απάντησε σε αρνητικό σχόλιο followers, υπερασπιζόμενη την ανάρτησή της στο Instagram

Στεφανίδου ‑ Ευαγγελάτος: Ο ιδιαίτερος λόγος που τα φετινά γενέθλια του γιου τους ήταν διαφορετικά από όλα τα προηγούμενα

Σήμερα

Ο Νικόλας Ευαγγελάτος έκλεισε τα 27 του χρόνια στην Ελλάδα, δίπλα στους γονείς του, μετά από πολύχρονη απουσία λόγω της ζωής του στο Λονδίνο.

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Η δύσκολη εξομολόγηση για τη μάχη που έδωσε ‑ Ποιος στάθηκε δίπλα του

Σήμερα

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής αποκάλυψε τη δύσκολη περίοδο που βίωσε πρόσφατα και τον καθοριστικό ρόλο της συντρόφου του, Βιολέτας Σαγκριώτη, στην πορεία της ανάκαμψής του.

Ποδοσφαιριστής πήγε να φιλήσει τη σύντροφό του πανηγυρίζοντας τη μεταγραφή του – Δείτε πώς αντέδρασε εκείνη

Σήμερα

Ο Ουρουγουανός Λουτσιάνο Ροντρίγκεζ έμεινε άναυδος μπροστά στις κάμερες, με την Αντο Καβάλια να δίνει εξηγήσεις για το βίντεο που έγινε viral.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Στιγμιότυπα από «μια ημέρα στη θάλασσα» με τον Γιώργο Γεροντιδάκη ‑ Τι της έγραψαν οι followers

Σήμερα

Η ηθοποιός μοιράστηκε φωτογραφίες από την παραθαλάσσια εξόρμησή της με τον σύντροφό της, πυροδοτώντας ενθουσιώδεια σχόλια στο Instagram.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.