E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Απέρριψαν το τετ – α – τετ Γιαννακόπουλος και Αγγελόπουλοι: Προς διακοπή οι τελικοί της Α1

«Η μόνη συνάντηση με τον Δ. Γιαννακόπουλο θα γίνει στις δικαστικές αίθουσες»

Απέρριψαν το τετ – α – τετ Γιαννακόπουλος και Αγγελόπουλοι: Προς διακοπή οι τελικοί της Α1
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 2/6/2025 | 19:46

Οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος ανακοίνωσαν ότι δεν θα παραστούν στη συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, στην οποία είναι προσκεκλημένος και ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ξεκαθαρίζοντας ότι «η πρόσκληση να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι με τον καταζητούμενο ιδιοκτήτη της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός, που απείλησε να βιάσει ένα ανήλικο παιδί μπροστά στα μάτια του πατέρα του, απορρίπτεται ως απαράδεκτη». Παράλληλα, γνωστοποίησαν ότι η «μόνη συνάντηση με τον Δ. Γιαννακόπουλο θα γίνει στις δικαστικές αίθουσες».

Αναλυτικά η δήλωση των προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου: «H πρόσκληση να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι με τον καταζητούμενο ιδιοκτήτη της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός, που απείλησε να βιάσει ένα ανήλικο παιδί μπροστά στα μάτια του πατέρα του, απορρίπτεται ως απαράδεκτη. Η μόνη συνάντηση με τον Δ. Γιαννακόπουλο θα γίνει στις δικαστικές αίθουσες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όποιος επιθυμεί τη διαφύλαξη της δημόσιας τάξης, ας μεριμνήσει να προστατεύσει τον αθλητισμό από τα πρόσωπα που βάναυσα την καταπατούν».

Βρούτσης: Η Πολιτεία δεν πρόκειται να επιδείξει περαιτέρω ανοχή

Νωρίτερα επιστολή προς τους ιδιοκτήτες των ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, και Ολυμπιακός, Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο, απέστειλε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, καλώντας τους σε επείγουσα συνάντηση, για την προσεχή Τετάρτη 4 Ιουνίου, στις 3 μ.μ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κ. Βρούτσης, ο οποίος παράλληλα υπέγραψε την απόφαση αναβολής του τρίτου τελικού της Greek Basketball League, που ήταν προγραμματισμένος για την ίδια ημέρα στο ΟΑΚΑ, υπογραμμίζει στην επιστολή του ότι η Πολιτεία δεν πρόκειται να επιδείξει περαιτέρω ανοχή σε φαινόμενα βίας, όπως αυτά που σημειώθηκαν χθες (1/6) στο ΣΕΦ, και ότι σε περίπτωση επανάληψης παρόμοιων συμβάντων, θα προχωρήσει σε άμεση διακοπή του πρωταθλήματος.

Καλεί τους ιδιοκτήτες των δύο ΚΑΕ να αναλάβουν δημόσια δέσμευση για ένα νέο ξεκίνημα και να βάλουν τέλος στην τοξικότητα, τονίζοντας ότι η Πολιτεία δεν θα επιτρέψει τη μετατροπή του αθλητισμού σε όχημα διχασμού, πόλωσης και οργανωμένης βίας.

Γιαννακόπουλος: «Δεν θα μπορέσει να συμβεί το ραντεβού»

Την απαίτηση της κυβέρνησης για συνάντηση, απέρριψε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με ανάρτησή του, λέγοντας πως οι Αγγελόπουλοι βρίσκονται «κάτω από αυτόφωρη διαδικασία». Όπως τόνισε πάντως είναι διατεθειμένος να πάει μόνος του σε συνάντηση με τον Γιάννη Βρούτση.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε συγκεκριμένα: «Προς τον αξιότιμο υπουργό κ. Βρούτση που σέβομαι απόλυτα το ραντεβού δεν θα μπορέσει να συμβεί καθώς οι Αγγελόπουλοι είναι κάτω από αυτόφωρη διαδικασία. Και εγώ επίσης με αυτούς τους δύο ανθρώπους δεν κάθομαι στο ίδιο τραπέζι. Με πολύ μεγάλη χαρά να έρθουμε σε διαφορετικές ώρες».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σεισμός στη Ρωσία ‑ Καλιφόρνια: Νέο τσουνάμι 3,6 ποδιών στο Crescent City

Σήμερα

To τσουνάμι από τον σεισμό των 8,8 Ρίχτερ στην Ρωσία έφθασε στις ακτές της Καλιφόρνιας

Πέθανε σε ηλικία 69 ετών ο Πολ Μάριο Ντέι, ο πρώτος τραγουδιστής των Iron Maiden

Σήμερα

Πότε αποχώρησε από το θρυλικό συγκρότημα

Αιματηρή συμπλοκή νεαρών στην πλατεία Υμηττού ‑ Ο ένας έβγαλε μαχαίρι, χειρουργείται 20χρονος

Σήμερα

Έγιναν δύο συλλήψεις για συμπλοκή και βαριά σωματική βλάβη

Ρωσία: Γιατροί συνέχισαν την εγχείρηση παρά τους ισχυρούς σεισμούς ‑ Δείτε βίντεο

Σήμερα

H επέμβαση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, ενώ ο ασθενής βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση και αναρρώνει καλά

Τα δημοφιλή νησιά αδειάζουν: Γιατί φέτος οι τουρίστες γυρίζουν την πλάτη στους πιο διάσημους προορισμούς

Σήμερα

Έλληνες και ξένοι τουρίστες αναζητούν προορισμούς, όπου τα έξοδα των διακοπών είναι πολύ προσιτά - Δεν φαίνεται να βάζουν νερό στο κρασί τους οι επιχειρηματίες του τουρισμού

Google: Προσοχή σε 2,5 δισ. χρήστες του Gmail! Γιατί πρέπει να αλλάξετε κωδικό

Σήμερα

Η Google προειδοποιεί ότι οι επιθέσεις θα συνεχιστούν και ενισχύει τις προσπάθειες προστασίας

Το παρελθόν του 30χρονου τράπερ και το κύκλωμα «λογιστών»

Σήμερα

Μεταξύ άλλων ο τράπερ ήταν ανάμεσα στους κατηγορουμένους της δολοφονίας Λυγγερίδη

Ρόδος ‑ Ασύλληπτο περιστατικό: Έσπρωξε άστεγο σε σιντριβάνι για... «πλάκα»

Σήμερα

Ένα σοκαριστικό περιστατικό στην Παλιά Πόλη της Ρόδου προκαλεί δημόσια κατακραυγή

Απομακρύνονται οι εργαζόμενοι στο πυρηνικό εργοστάσιο στη Φουκουσίμα υπό τον φόβο τσουνάμι

Σήμερα

«Απομακρύναμε εσπευσμένα όλους τους εργάτες και τους υπαλλήλους μας», επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της TEPCO

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.