ADVERTISEMENT

Λαμία: Μπήκε σε εκκλησία την ώρα του Όρθρου και έβριζε γιατί τον ξύπνησαν οι καμπάνες

Ο ιερέας χειρίστηκε με ιδιαίτερη ψυχραιμία το θέμα και στο κήρυγμά του μίλησε για τη συγχώρεση της Εκκλησίας σε τέτοιες άσχημες συμπεριφορές

Newsroom
1' χρόνος ανάγνωσης
Λαμία: Μπήκε σε εκκλησία την ώρα του Όρθρου και έβριζε γιατί τον ξύπνησαν οι καμπάνες
ADVERTISEMENT

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Δευτέρας, ανήμερα της μεγάλης γιορτής του Αγίου Πνεύματος, στην ιστορική εκκλησία της Παναγίας Δέσποινας Λαμίας.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Σύμφωνα με το LamiaReport, λίγα λεπτά μετά την έναρξη του πανηγυρικού Όρθρου, ένας νεαρός άνδρας εισέβαλε μαινόμενος στην εκκλησία και κατευθυνόμενος προς το Ιερό έβριζε χυδαία τα Θεία. Μάλιστα περνώντας μέσα από την "Ωραία Πύλη" «μπούκαρε» και στο Ιερό του Ναού, αναζητώντας εκεί τον ιερέα, όπου συνέχισε να βρίζει προκαλώντας σοκ στους λιγοστούς πιστούς που βρισκόντουσαν εκείνη την ώρα στην εκκλησία.

ADVERTISEMENT

Χωρίς «ιερό και όσιο» ο εισβολέας συνέχισε να βρίζει, φωνάζοντας γιατί τον είχαν ξυπνήσει οι πρωινές καμπάνες της Εκκλησίας. Δεν υποχώρησε ούτε μπροστά στις παρατηρήσεις των παρευρισκομένων για τη συμπεριφορά του, μιλώντας άσχημα και σε αυτούς.

Ο ιερέας χειρίστηκε με ιδιαίτερη ψυχραιμία το θέμα και στο κήρυγμά του μετά τη Θεία Λειτουργία, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο γεγονός, τονίζοντας ότι «η Εκκλησία μας, μπορεί και συγχωρεί ακόμη και τόσο άσχημες συμπεριφορές».

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο