O εστιάτορας έριχνε... όπιο στα φαγητά, για να εθίσει τους πελάτες!
Δεν φαντάζεστε πώς αποκαλύφθηκε η απάτη

Για να καταφέρει τους πελάτες του να γυρνάνε κάθε μέρα σε εκείνον και να αποζητούν το φαγητό του, ένας Κινέζος εστιάτορας χρησιμοποίησε όλους τους τρόπους – και όταν μάλλον του τελείωσαν οι νόμιμοι και ηθικοί τρόποι, αποφάσισε να βάλει μπροστά άλλη μέθοδο... Έριχνε κομματάκια από το είδος παπαρούνας από το οποίο φτιάχνεται το όπιο στα noodles που έφτιαχνε!
Όταν τον ρώτησαν οι αστυνομικοί, παραδέχτηκε πως ξόδεψε 100 δολάρια για να αγοράσει την ουσία αυτή και την έριχνε λίγη-λίγη στα φαγητά του!
Η κομπίνα αποκαλύφθηκε όταν ένας 26χρονος πελάτης του, ο Liu Juyou, έκανε εξετάσεις ούρων κατά τη διάρκεια περίθαλψής του σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης. Παρόλο που ορκιζόταν πως δεν είχε πάρει τίποτα, τον έβαλαν 15 μέρες στη φυλακή, αφού οι εξετάσεις του το έλεγαν καθαρά.
Έπειτα, ο 26χρονος άρχισε να σκέφτεται τι μπορεί να είχε συμβεί – αφού ήταν βέβαιος πως δεν πήρε ναρκωτικά, πώς βγήκαν θετικές οι εξετάσεις για ναρκωτικές ουσίες στον οργανισμό του; Έτσι αποφάσισε να τσεκάρει το εστιατόριο στο οποίο έτρωγε συνέχεια. Έβαλε τους συγγενείς του να φάνε noodles, και έπειτα έκαναν κι εκείνοι εξετάσεις.
Τα υπόλοιπα τα φαντάζεστε... Ο εστιάτορας το παραδέχτηκε και συνελήφθη.