ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Ερωτευμένη φαίνεται πως είναι τους τελευταίους μήνες η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου




Ο άνδρας, ο οποίος της «έκλεψε» την καρδιά είναι 27 ετών και είναι γιος του πολύ γνωστού δικηγόρου Χαράλαμπου Λυκούδη. Ονομάζεται Αλέξανδρος Λυκούδης και ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του στη νομική.
«Τον έρωτα δεν τον προγραμματίζεις. Μπορεί να δηλώνεις ερωτευμένη από την πρώτη ημέρα, γιατί μπορεί να νιώθεις ότι είναι κάτι ξεχωριστό στη ζωή σου», είχε δηλώσει πρόσφατα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.
Ο Νίκος Γεωργιάδης δήλωσε στο Πρωινό και στην Αναστασία Ζάρκα, αποκάλυψε λεπτομέρειες του ειδυλλίου: «Το επόμενο βήμα είναι δύσκολο να γίνει ακόμη, είναι νωρίς, η Αλεξάνδρα είναι και μεγαλύτερη από τον κύριο Λυκούδη, εκείνος είναι τέσσερα χρόνια μικρότερος, είναι νομίζω 27 χρονών. Έχει γνωρίσει και τους γονείς και όλα. Μας τον έχει συστήσει και εμφανίζονται συνέχεια μαζί. Μας δείχνει λίγο - λίγο τον κύριο Λυκούδη. Έχω πολύ καιρό να τη δω τόσο καλά».
Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
TV ΣΕΙΡΕΣΟμορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.
ΜΑΛΛΙΑ
CELEBS
CELEBS
ΥΓΕΙΑ
ΣΧΕΣΕΙΣ
ΝΥΧΙΑ
ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ
CELEBS