ADVERTISEMENT

Ταυτοποιήθηκαν ο άνδρας και η γυναίκα για τις απειλές κατά της Μαρίας Καρυστιανού

Πρόκειται για πρώην δικαστικό και τη σύζυγό του

Newsroom

Ενημερώθηκε
1' χρόνος ανάγνωσης
Ταυτοποιήθηκαν ο άνδρας και η γυναίκα για τις απειλές κατά της Μαρίας Καρυστιανού
ADVERTISEMENT

Εξελίξεις υπάρχουν από την έρευνα που διενεργείται από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και συγκεκριμένα, από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών για τις καταγγελίες της Μαρίας Καρυστιανού περί απειλών σε βάρος της ίδιας και του γιου της.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Η Μαρία Καρυστιανού μετέβη το απόγευμα στη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστων για τις απειλές σε βάρος της και του παιδιού της, ζητώντας την ποινική δίωξη όποιων υπευθύνων.

ADVERTISEMENT

Εκεί οι αστυνομικοί, σύμφωνα με την ΕΡΤ, έχοντας από την έρευνα τους καταλήξει στην ταυτοποίηση του άνδρα και της γυναίκας που στις 9 Ιουνίου της μετέφεραν αυτές τις απειλές, σε ραντεβού που είχαν σε καφετέρια στο Πεδίον του Άρεως, της ζήτησαν να τους αναγνωρίσει.

Είναι ένας πρώην δικαστικός και η σύζυγός του που θα κληθούν για να καταθέσουν στις Αρχές και εκεί βεβαίως θα τους ζητηθεί να αποκαλύψουν και τα στοιχεία του αστυνομικού που φέρεται να τους μετέφερε αυτές τις απειλές, ενώ έχει κληθεί και μία δικηγόρος η οποία φέρεται να έπαιξε τον ρόλο του μεσάζοντα και να έκλεισε το ραντεβού του ζεύγους με τη Μαρία Καρυστιανού.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο