Χρήστος Μάστορας – Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Πιασμένοι χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου
Aπόλαυσε τις βουτιές του στο νησί των ανέμων

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δημοσίευση 28/7/2025 | 11:36
Στη Μύκονο βρέθηκαν ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Το ερωτευμένο ζευγάρι απόλαυσε τις βουτιές του στο νησί των ανέμων, ενώ σε ακολούθησαν βραδινές βόλτες στα σοκάκια του νησιού.
Ο τραγουδιστής και το μοντέλο τον Αύγουστο κλείνει τρία χρόνια σχέσης καταγράφηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV να περπατάει στα Ματογιάννια πιασμένο χέρι χέρι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Εκείνη ήταν ντυμένη στα λευκά, ενώ εκείνος φορούσε μαύρο παντελόνι και κίτρινο πουκάμισο. Με το που έγιναν αντιληπτοί από τους παπαράτσι τα φλας άστραψαν.
«Με τον Χρήστο είμαστε πάρα πολύ καλά. Δεν ισχύει ότι παντρεύομαστε. Σε αυτά τα τρία χρόνια που είμαι με τον Χρήστο, έχουν βγάλει και 50 φορές ότι έχουμε χωρίσει. Νομίζω η τηλεόραση. Δεν έχουμε χωρίσει ούτε μία φορά σε αυτά τα τρία χρόνια. Ούτε μια φορά. Δεν ξέρω γιατί ασχολούνται τόσο πολύ με τη σχέση μας», είχε αναφέρει η Γαρυφαλλιά Καληφώνη σε πρόσφατες τηλεοπτικές της δηλώσεις.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Βρείτε τον πιο οικονομικό πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος!
Σήμερα
Σύγκριση τιμών ηλεκτρικού ρεύματος για την αλλαγή παρόχου
Κερδίστε 1+1 Εισιτήριο με την χρεωστική Aegean Bonus Visa!
Προχτές
Επωφεληθείτε από την προσφορά και απολαύστε ταξίδι για 2, με 1+1 δωρεάν εισιτήριο.
Καλοκαιρινές εκπτώσεις έως ‑ 80% από τα μεγαλύτερα eshops ένδυσης!
Πριν 3 μέρες
Μια λίστα με τις πιο μεγάλες προσφορές!
Όλες οι προσφορές έως ‑ 80% σε προϊόντα ομορφιάς & περιποίησης
Πριν 3 μέρες
Εβδομάδα προσφορών ξεκίνησε!
Βρείτε τον πιο οικονομικό πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος!
Πριν 3 μέρες
Σύγκριση τιμών ηλεκτρικού ρεύματος για την αλλαγή παρόχου
Βάση στήριξης κινητών με εύκολη τοποθέτηση με το ένα χέρι σε έκπτωση 45%!
Πριν 4 μέρες