ADVERTISEMENT

Μεσολόγγι: Τελευταίο «αντίο» στην Αθηνά Παπαχρήστου ‑ Ήχησε η σειρήνα του ασθενοφόρου που δώρισε στο ΕΚΑΒ

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
1' χρόνος ανάγνωσης
Μεσολόγγι: Τελευταίο «αντίο» στην Αθηνά Παπαχρήστου - Ήχησε η σειρήνα του ασθενοφόρου που δώρισε στο ΕΚΑΒ
ADVERTISEMENT

Την Αθήνα Παπαχρήστου, την ηλικιωμένη γυναίκα η οποία το 2023 πρόσφερε ένα ασθενοφόρο αξίας 65.000 ευρώ στο ΕΚΑΒ Μεσολογγίου, αποχαιρέτησε σήμερα η ιστορική πόλη της Αιτωλοακαρνανίας.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Η κηδεία της πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα στο Μεσολόγγι, με πλήθος κόσμου να δίνει το «παρών» για να τιμήσει την μνήμη της και να πει το στερνό αντίο σε έναν άνθρωπο που άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στην τοπική κοινωνία. Στεφάνι έστειλε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

ADVERTISEMENT

Έξω από τον ναό βρέθηκε και το ασθενοφόρο που δώρισε η Αθηνά Παπαχρήστου στο τοπικό Σύστημα Υγείας, με τη σειρήνα του να ηχεί προς τιμήν της.

Για την πρωτοβουλία της με το ασθενοφόρο, η Παπαχρήστου είχε τιμηθεί από την πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου με τον Ταξιάρχη του Τάγματος της Τιμής, αφήνοντας μια παρακαταθήκη ήθους, γενναιοδωρίας και κοινωνικής ευθύνης.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο